Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@11:39:51 GMT

اخبار مهم امروز گروه اجتماعی برنا

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۰۵۹۸

اخبار مهم امروز گروه اجتماعی برنا

مهم ترین اخبار اجتماعی خبرگزاری برنا طی 24 ساعت گذشته به شرح ذیل است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مهم ترین اخبار اجتماعی طی 24 ساعته گذشته به شرح ذیل است:

 

نگاهی به تصویب یک قانون برای سازمان‌های مردم نهاد؛

تدوین طرح جامع سازمان‌های مردم نهاد در مجلس

باوجود اینکه چندسالی از تدوین لایحه جامع سازمان‌های مردم نهاد توسط دولت می‌گذرد اما هنوز این لایحه به مجلس شورای اسلامی نرفته است به همین دلیل نمایندگان مجلس پیشقدم شده و در حال تدوین این طرح هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:

بچه‌های بهزیستی می‌توانند تا ۲۳ سالگی از بیمه سلامت استفاده کنند/کودکان بی‌هویت هم بیمه سلامت می‌شوند

حبیب الله مسعودی فرید گفت: تمام فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی تا سن ۲۳ سالگی یعنی ۵ سال پس از اینکه از سرپرستی مستقیم بهزیستی خارج می شوند، می‌توانند از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند.

آموزگار دوران جنگ:

بی‌انگیزگی در بین 80 درصد دانش آموزان/ کیفیت آموزش‌ها نسبت به دوره جنگ کاهش یافته است

حسن خلیل آبادی گفت: با بحران مدیریت، مشارکت و همبستگی اجتماعی و ... مواجه هستیم. به‌رغم پیشرفت‌های روز افزون در حوزه آموزش به‌دلیل این نارسایی‌ها کیفیت آموزش‌ها نسبت به دوره جنگ کاهش یافته است.

زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری مشخص شد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد نتایج اولیه کنکور سراسری احتمالا در هفته اول مهرماه اعلام می شود.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران خبر داد:

مرگ ۶ نفر با تزریق آمپول تقلبی کرونا

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از انهدام شبکه فروشندگان آمپول تقلبی کرونا در شهریار خبر داد و گفت: ۶ نفر از مصرف کنندگان این داروی تقلبی جان خود را از دست دادند.

ثبت نام مرحله دوم وام بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شد

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی توضیحاتی درباره وام ضروری بازنشستگان تأمین اجتماعی ارائه کرد.

مدیر امور حوادث و بلایا سازمان اورژانس کشور مطرح کرد:

خدمات رسانی اورژانس در مناطق صعب العبور زیر 14 دقیقه/نبود مشکلات دارویی در زمان شیوع کرونا

حمیدرضا خانکه گفت: کشور ایران بزرگ و گسترده بوده و مناطق صعب العبور بسیاری دارد اما خدمات رسانی اورژانس در مناطق صعب العبور با وجود برخی مسائل جوی که در زمان خدمات رسانی تاثیر گذار هستند، میانگین زیر 14دقیقه است.

مجید فراهانی مطرح کرد:

افزایش 45 درصدی بودجه منطقه 17 طی سالیان گذشته/ سالانه 10 درصد از فاصله عمیق میان مناطق کم برخوردار و برخوردار کاسته می شود/ رتبه آخر منطقه 17 از حیث مقاومت ساختمان های مسکونی

ناظر رئیس شورا درامور محاسبات و پایش عملکرد طی بازدید از منطقه 17 شهرداری تهران به بحث و بررسی در خصوص چالش های منطقه پرداخت.

وکیل پایه یک دادگستری مطرح کرد؛

آیا در ازدواج موقت به زن نفقه تعلق می‌گیرد؟/اموالی که به عنوان نفقه از مرد گرفته می‌شود/ شرایط درخواست نفقه از مردان

غلامرضا عابدینی به تشریح فلسفه وجود نفقه، معیار محاسبه آن، اموالی که به عنوان نفقه قرار می‌گیرند، شرایط تعلق نفقه به زن، وضعیت نفقه در ازدواج موقت، حکم نفقه در طلاق و درخواست و مطالبه نقفه توسط زن پرداخت.

رئیس اورژانس هوایی سازمان اورژانس کشور مطرح کرد:

وجود 45 پایگاه هوایی اورژانس در کشور/ استفاده 50 درصدی از اورژانس هوایی در حوادث ترافیکی/ لزوم افزایش دوبرابری پدهای اورژانس

محمد سرور از وجود 45 پایگاه هوایی اورژانس در کشور خبر داد و گفت: هفته آینده چهل و ششمین پایگاه اورژانس هوایی کشور در خراسان افتتاح خواهد شد.

سلسله جرائمی در مقابل چشمان ما سالیان سال است تکرار می شود + عکس

دادستان تهران و مقامات انتظامی و نظامی از خانه های مخروبه و محل توزیع موادمخدر در محله شوش بازدید کردند.

یک متخصص تغذیه:

ایرانیان گیاهخواری نکنند/ رژیم کیتو علمی نیست

محمدرضا وفا گفت: در کشور های غربی الگوهای گیاه خواری وجود دارد، چون بر اساس اقدامات انجام شده در روند گیاه خواری فرد ویتامین‌های آهن ، روی و ... را دریافت می کند اما در کشور ما چنین قابلیت‌هایی در روند تغذیه وجود ندارد و توصیه‌ای به گیاهخواری نیست.

سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد:

شناسایی 2139 بیمار جدید کووید19 در کشور/ مجموع قربانیان کرونا در کشور از23 هزار نفر هم گذشت

سیما سادات لاری از فوت 116 نفر بر اثر کرونا در کشور طی 24 ساعت گذشته خبر داد.

رئیس پلیس راه مازندران مطرح کرد:

ترافیک فوق سنگین در جاده هراز و کندوان

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک پرحجم در محورهای هراز و کندوان گفت: این محورها در صورت نیاز و دارابودن ترافیک سنگین یکطرفه می‌شوند.

تصادف تریلى با اتوبوس در محور اهواز-آبادان

سخنگوى سازمان اورژانس کشور از تصادف تریلى با اتوبوس در محور اهواز - آبادان خبر داد .

بهترین روش برای نابودی کرونا در محیط

از زمان همه گیری ویروس کرونا در جهان و نبود واکسن موثر برای مقابله با آن، دانشمندان و محققان به شدت به دنبال یافتن راهکاری برای مدیریت و کنترل شیوع ویروس در جامعه هستند.

تعاون در مسیر توسعه

محمد کبیری ، معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگویی از خبرهای خوب هفته تعاون می گوید.

بیانیه معاونت آموزشی وزارت بهداشت درباره فضاسازی‌های اخیر پیرامون آزمون گواهینامه دستیاران تخصصی

معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص فضاسازی های اخیر پیرامون آزمون گواهینامه دستیاران تخصصی بیانیه ای صادر کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان مردم نهاد اخبار اجتماعی کرونا کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برنا : بازداشت برادرزاده شمخانی
  • رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور