Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبسایت لا بیه‌نال، هفتاد و هفتمین فستیوال بین‌المللی فیلم «ونیز» از دقایقی پیش مراسم شب اختتامیه خود را آغاز کرد و ستاره‌ها و دست‌اندرکاران پروژه‌ها از ساعت ۸ و ۴۰ دقیقه به وقت ایران ورود به محل برگزاری را شروع کردند.

مراسم فرش قرمز بیش از یک ساعت ادامه داشت و پس از آن مراسم اهدای جوایز نهایی از ساعت ۲۱:۳۰ آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از اهدای جوایز، یک کنفرانس خبری برای اعضای هیات داوران به ریاست کیت بلانشت بازیگر استرالیایی و یک کنفرانس خبری برای فیلم‌های برنده برگزار می‌شود.

مجید مجیدی با فیلم «خورشید» نماینده سینمای ایران در میان ۱۸ فیلمی است که به بخش رقابتی ونیز امسال راه پیدا کرده‌اند و یکی از شانس‌های دریافت جایزه شیر طلایی است. این فیلم اوایل امروز جایزه فانوس جادویی بخش جنبی ونیز را از آن خود کرد. دقایقی قبل مجیدی به همراه جواد عزتی و دیگر عوامل فیلم «خورشید» از روی فرش قرمز عبور کردند.

در کنار «خورشید» دیگر فیلم‌هایی که در بخش رقابتی حضور دارند عبارتند از: مستند «شب» به کارگردان جیانفرانکو رزی سینماگر ایتالیایی، فیلم آمریکایی «دنیایی که در پیش است» ساخته مونا فست‌ولد، «در میان مردن» ساخته هلال بایداروف از آذربایجان، «نظم نو» ساخته میشل فرانکو مکزیکی، «رفقای عزیز!» ساخته آن دری کونچالوفسکی، فیلم هندی «مرید» به کارگردان چیتانا تامهانه، «کجا می‌روی، آیدا؟» اثر یاسمیلا ژبانیچ، «خواهران ماکالوسو» به کارگردان اما دانته، «عاشقان» ساخته نیکول گارسیا، «لیلا در حیفا» ساخته آموش گیتای، «و فردا تمام دنیا» ساخته جولیا وون هاینز، «زن یک جاسوس» ساخته کیوشی کوروساوا، «تکه‌هایی از یک زن» ساخته کورنل موندروشو، «خانم مارکس» ساخته سوزانا نیکیارلی، «پدرمان» اثر کلادیو نوچه، «دیگر هرگز برف نمی‌بارد» ساخته مالگورزاتا زوموفسکا و میکال انگلرت و «سرزمین آواره‌ها» ساخته کلویی ژائو.

دو فیلم «جنایت بی‌دقت» به کارگردانی شهرام مکری و «دشت خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی هم دو نماینده سینمای ایران در بخش «افق‌ها» این جشنواره هستند.

در حال حاضر مراسم اهدای جوایز در جریان است.

در بخش «واقعیت‌های مجازی گسترش‌یافته» جایزه بهترین تجربه واقعیت مجازی به فیلم «در جستجوی پاندورا اکس» ساخته کیرا بنزینگ رسید. در این بخش جایزه «بهترین واقعیت مجازی» را فیلم «جلاد در خانه؛ یک تجربه تک کاربر» اثر میشل کرانوت و یوری کرانوت از آن خود کرد.

در ادامه جایزه «شیر آینده لوئیجی دی‌لورنتیس» برای بهترین فیلم اول به فیلم «گوش کن» ساخته آنا روشا دوسوزا اهدا شد.

سپس نوبت به برگزیدگان بخش «افق‌ها» رسید. در این بخش احمد بهرامی با فیلم «دشت خاموش» به نمایندگی از سینمای ایران جایزه بهترین فیلم را از آن خود کرد.

بهرامی که در مراسم حضور نداشت در ویدئویی جایزه خود را به مردم ایران که در شرایط تحریم به سختی زندگی می‌کنند، اهدا کرد.

این گزارش به‌روز رسانی می‌شود....

کد خبر 5022295

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره فیلم ونیز اختتامیه مجید مجیدی فیلم خورشید تئاتر ایران فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی محرم 99 فیلم سینمایی ویروس کرونا موسیقی ایرانی جشنواره فیلم ونیز شبکه پنج سیما شبکه دو سیما رادیو نمایش سریال ایرانی تئاتر شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش اثر منتخب شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴

اثر منتخب بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز به نمایش درمی‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اثر منتخب بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز به نمایش درمی‌آید.


این اثر با عنوان آینه‌های نور، چیدمانی تعاملی از مریم صفایی و محمد امین اوجی، زوج بوشهری-شیرازی است که پیش از این در بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر ارائه و به عنوان نامزد کسب طوبای زرین شناخته شده بود و اکنون قرار است در پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذاشته شود.

اثر تعاملی این دو هنرمند بر اساس هندسه نقوش معماری ایرانی و رجوع به سنت کهن آینه‌کاری، با بیان و زبانی جدید طراحی شده است که به واسطه بازتاب نور، فضایی کهکشانی و بهشت‌گونه را می‌آفریند.

اجرای این اثر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز مشابه اجرای آن در شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر خواهد بود؛ با این تفاوت که چیدمان اثر متفاوت بوده و به جای تابش نور، آثار مصطفی گودرزی و عبدالحمید قدیریان (از هنرمندان پاویون ایران) به روی آن تابانده می‌شود که علاوه بر انعکاس نور، بازتابی از نقش و رنگ را به وجود می‌آورد.

در این چیدمان تعاملی، مخاطب در اجرا مشارکت می‌کند و با در دست داشتن چراغ قوه و تابش نور، کهکشان خاص خود را به وجود می‌آورد.

در پس‌زمینه این اجرای تعاملی، صدای موسیقی هم شنیده می‌شود. آهنگسازی این کار توسط بابک ربوخه، چهره شاخص هنر موسیقی کشورمان انجام شده است که همزمان با اجرای اثر در فضای پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در شصتمین دوسالانه هنر ونیز، طنین‌انداز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • احمد عباسی آقای گل و بهترین بازیکن شد؛ محمدی بهترین سنگربان
  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • نمایش اثر منتخب شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد