Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@22:22:59 GMT

پیگیری مشکلات کهریزک با حضور نمایندگان تهران

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۱۶۴۵

پیگیری مشکلات کهریزک با حضور نمایندگان تهران

به گزارش خبرگزاری فارس از کهریزک، اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی اعم از علی خضریان، سیدنظام‌الدین موسوی، سیدعلی یزدی خواه، مجتبی توانگر، مجتبی رضاخواه و احمد نادری امروز شنبه 22 شهریور در نشست شورای اداری بررسی مسائل و مشکلات بخش کهریزک حضور پیدا کردند.

در این نشست مسؤولان باقرشهر و کهریزک همچون حسین توکل کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری، امین بابایی بخشدار کهریزک، سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) و رؤسای ادارات و دستگاه‌های ری نیز حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه، علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی در جمع‌بندی مباحث مطرح شده در این نشست گفت: امروز به همراه جمعی از نمایندگان تهران در مجلس از باقرشهر و کهریزک بازدید کردیم و ابتدا نشست شورای اداری این بخش در محل بخشداری کهریزک برگزار شد و حل مشکلات آب، اجرای پروژه‌های این منطقه که به اشتغالزایی منتهی می‌شود، مشکلات زیست محیطی اعم از وضعیت پسماند زباله و سرازیر شدن شیرابه‌ها، ترافیک ناشی از تردد خودروها به مقصد بهشت زهرا(س)، نبود دادسرای عمومی و انقلاب و وضعیت مراکز درمانی از جمله مسائلی بود که در این نشست به عنوان چالش‌های مهم باقرشهر و کهریزک مطرح شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: مشکلات پیرامون مسائل صنعتی و کشاورزی که در این منطقه وجود داشته و نیاز به حمایت دارد، همچنین مسائل اصلی شهر در حوزه راه و برخی آسیب‌هایی که کهریزک و شهرستان ری از آن آسیب می‌بینند، همچون وضعیت پسماند زباله انباشته در این منطقه و ترافیک‌هایی که در مسیر بهشت زهرا در پایان هفته رقم می‌خورد و مردم این منطقه را با مشکلات جدی مواجه می‌کند، از سوی دیگر طرح‌های نیمه کاره‌ای که شهرداری برای اتمام آن‌ها به تعهدات خود عمل نکرده است به ویژه درخصوص پل زیرگذر سه راهی باقرشهر و مشکلات مرتبط با حوزه درمان ناشی از نبود بیمارستان و تخت‌های بستری اهم موضوعاتی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

وی یادآور شد: اعضای مجمع نمایندگان تهران در مجلس با محوریت موضوعات مطرح شده در این نشست بازدیدهایی را از بخش‌های مختلف باقرشهر و کهریزک انجام دادند که مرکز درمانی شهید هاشمی‌نژاد یکی از آن‌ها بود که متاسفانه بعد از گذشت بیش از ۲۰ سال به دلیل اختلافاتی که بین سازمان بهزیستی، اوقاف و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود دارد، برخلاف آنچه در وقف نامه درج شده به صورت متروکه باقی مانده است، در حالی که این منطقه با کمبود مراکز درمانی مواجه است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: مقرر شد جلسه ای برگزار شده تا در این خصوص تصمیم گیری شود، ضمن اینکه سازمان اوقاف در این زمینه آماده همکاری و خیرین و مسئولان بخشداری منطقه نیز برای تجهیز این مرکز که بعد از این برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مورد استفاده قرار گیرد، اعلام آمادگی کردند، بنابراین مجمع نمایندگان جهت مذاکره با مسئولان بهزیستی به این موضوع ورود می‌کند و افزودن این بنا به مجموعه درمانی کهریزک را پیگیری خواهد کرد.

خضریان اظهار کرد: بازدید از یک واحد دامداری موفق کهریزک از دیگر برنامه‌های امروز اعضای مجمع نمایندگان تهران در مجلس بود که در آن یک دستگاه گردان شیر تولید شده که در ایران بی نظیر است و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی طراحی و تولید شده که این امکان را فراهم می‌کند که به طور همزمان از ۹۰ رأس گاو شیر دوشیده می‌شود.

وی افزود: یکی از نکاتی که از این واحد دامداری برداشت شد، این بود که بدون هیچگونه حمایت دولت یا بانک‌ها توانسته به این موفقیت دست یابد، ضمن اینکه صاحب آن گلایه‌مند بود از اینکه نه تنها از وی حمایت نشده است، بلکه هیچ یک از تولیدکنندگان در داخل برای استفاده از این تکنولوژی در سایر نقاط کشور ورود پیدا نکرده‌اند که این نکته قابل تأملی است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس در ادامه از مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه بازدید کردند که در آن یک منطقه نیروگاهی برق وجود داشت که نشان‌دهنده امکان تولید برق با ظرفیت زباله‌سوز پیشرفته در این منطقه بود، اما مسأله اصلی در خصوص این مجموعه عدم تفکیک زباله در مبدأ بود که مشکلات عدیده‌ای را در مقصد ایجاد کرده است.

خضریان تصریح کرد: شهرداری و مجمع نمایندگان تهران باید در پس تبادل نظر و هم اندیشی به یک راهکاری دست پیدا کنند تا در پی آن، بتوان بخش عمده‌ای از بوی نامطبوعی که در طی این عملیات در این منطقه ایجاد شده و مردم بومی را آزار می‌دهد، از بین ببرند؛ ضمن اینکه بتوانیم مشکلات کارگران مظلومی که با حداقل دستمزد در این مجموعه به این کار دشوار مشغول هستند را برطرف کنیم. هر چند به نظر می‌رسد در شرایط کنونی این اراده در شهرداری وجود ندارد که متاسفانه این امر آسیب‌های بعدی را به دنبال خواهد داشت.

وی عنوان کرد: آخرین بازدید نمایندگان تهران از سه راه باقرشهر بود که شهرداری برای تکمیل پل زیرگذر به سمت بهشت زهرا(س) به تعهدات خود عمل نکرده است، بنابراین مقرر شد مجمع نمایندگان تهران این موضوع را پیگیری کند تا شهرداری در قبال مردم باقرشهر در ازای گرفتن زمین برای بهشت زهرا(س) این پروژه را به سرانجام برساند.

خضریان گفت: آنچه وضعیت این محدوده نشان می‌داد این بود که نبود زیرگذر و پل باعث شده که مردم این منطقه ترافیک سنگینی را متحمل شوند که امیدواریم بتوانیم این موضوع را پیگیری کرده و مشکل آن‌ها را حل کنیم.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: افتتاح مصلی باقرشهر از دیگر موضوعاتی بود که در نشست امروز مطرح شد و قرار شد بعد از ۱۳ سال از شروع به کار آن فاز اول این پروژه تا ماه آینده افتتاح شود.

انتهای پیام/67066/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کهریزک تهران ری مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس اعضای مجمع نمایندگان مجمع نمایندگان تهران مجلس شورای اسلامی باقرشهر و کهریزک بهشت زهرا س مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود

به گزارش خبرنگار مهر، پورنچای دانویواتانا، روز دوشنبه در آئین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با بیان اینکه خرسندم که توانستم به‌عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم، اظهار داشت: از تمام کسانی که فرصتی را فراهم کردند که این جلسه برگزار شود، بسیار سپاسگزارم.

وی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو ACD در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه افزود: این مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوانTOBBبرگزار شد که در پایان نیاز به گسترش چنین اجلاس‌هایی برای رسیدن به توافق مورد تأکید قرار گرفت.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ادامه داد: برای‌آنکه بتوانیم گفتگوها را بین ۳۵ کشورACDو همچنین گفتگوهای میان منطقه‌ای را با یکدیگر ادامه دهیم، برگزاری چنین اجلاسی مؤثر است.

وی با تاکید بر اینکه ما از لحاظ ارتباطات برای ایجاد استانداردها و قوانین باید در موضوع سرمایه‌گذاری، اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا با یکدیگر تبادلات بیشتری داشته باشیم، گفت: در این مسیر موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم است.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، اظهار داشت: غیر از اینکه علاقه‌مند هستم که چنین جلساتی تداوم داشته باشد، همچنین می‌خواهیم که افراد دست‌اندرکار به مشکلاتی که در این موضوع وجود دارد به‌صورت عمیق فکر کنند تا بتوانیم با همکاری‌ها مشکلات را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی آمادگی خود را به‌عنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب شوند در نهایت می‌توانیم به اجماع برسیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بتوانیم همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین مجمع‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین نیاز است که نتایج توافقات به‌صورت گزارش به ACDارائه شود و از طریق بهبود شرایط مشکلات را برطرف کنیم تا در مسیر توسعه پیشرفت داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092223

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون