Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در استان اصفهان ۴۵۰ هنرستان فعالیت دارد و درکل ۴۱ درصد دانش آموزان در رشته‌های هنرستانی و ۵۹ درصد در رشته‌های نظری تحصیل می‌کنند همچنین کلاس‌های حضوری کارگاه‌های عملی برای دانش آموزان هنرستانی با ۱۵ نفر برگزار می شود.

محمدرضا ناظم زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص وضعیت برگزاری کلاس‌های دانش آموزان هنرستانی در شرایط کنونی، اظهار کرد: همه رشته‌های هنرستانی کارگاه‌های عملی دارند و بر اساس شیوه نامه‌ها دروس کارگاهی هنرستان‌ها مجازی ارائه نمی‌شود و کلاس‌ها باید حضوری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط هنرستان و دروس عملی در حال حاضر اعلام شده که حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری است، اگر والدین دانش آموزی بخواهد فرزندش در هنرستان حضور نداشته باشد باید آموزش عملی او را به عهده بگیرد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: در واقع پایان ترم از دانش آموز هنرستانی امتحان گرفته می‌شود و اگر دانش آموزی در مدرسه حاضر نشود باید خود والدین آموزش عملی او را پیگیری کنند.

ناظم زاده تصریح کرد: تعدادی از رشته‌ها مانند حسابداری و کامپیوتر دارای دروس تئوری و عملی هستند، کلاس‌های تئوری این نوع رشته‌ها مانند رشته‌های نظری در فضای مجازی اجرا می‌شود اما کارگاه‌های عملی حتماً به صورت حضوری است.

وی خاطرنشان کرد: حتی اگر ستاد ملی کرونا همه مدارس را تعطیل اعلام کند و کارگاه‌های هنرستانی هم تعطیل شوند تدریسی در فضای مجازی ارائه نمی‌شود تا زمانی که دوباره شرایط مساعد شود و به صورت حضوری فعالیت‌های هنرستانی در کارگاه‌ها ادامه پیدا کند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، اظهار کرد: آموزش‌های آنلاین برای دروس تئوری مانند دروس عمومی و درس شایستگی‌های غیرفنی در هنرستان‌ها به صورت مجازی برگزارمی شود و برای مابقی دروس کارگاهی کلاس‌ها حضوری است.

ناظم زاده ادامه داد: رشته‌های هنرستانی متنوع بوده و بیش از ۲۰۰ رشته است و برای رشته‌هایی مانند کامپیوتر، حسابداری، مکانیک و الکترونیک که رشته‌های پرطرفداری هستند کلاس‌ها حضوری است.

وی با تاکید بر اینکه برخلاف تمایل آموزش و پرورش در افزایش آمار دانش آموزان رشته‌های هنرستانی، هنوز این اتفاق نیفتاده است، تصریح کرد: در بحث رشته‌های هنرستانی دو مشکل وجود دارد چرا که در خصوص فضای هنرستانی و تجهیزات دچار کمبود هستیم و از سوی دیگر نسبت به قبل تمایل خانواده‌ها به رشته‌های هنرستانی بهتر از قبل شده اما هنوز در این زمینه نیازمند فرهنگ سازی هستیم تا دانش آموزان از از رشته‌های تجربی و انسانی به سمت هنرستانی سوق پیدا کنند.

استان اصفهان جز ۳ استان برتر از نظر تعداد هنرستان‌هاست

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: هدف گذاری ما در برنامه پنج ساله جذب ۵۰ در صد دانش آموزان در رشته‌های هنرستانی است. باید هنرستان‌های بسیاری با تجهیزات کامل دایر شود و در این زمینه بین خانواده‌ها نیز فرهنگ سازی بیشتری شود تا بتوانیم به رقم ۵۰ درصدی برسیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۱ درصد دانش آموزان در رشته‌های هنرستانی و ۵۹ درصد در رشته‌های نظری تحصیل می‌کنند، اظهار کرد: در زمینه آمار دانش آموزان هنرستانی استان اصفهان اکنون جز سه استان برتر در کشور است.

ناظم‌زاده در خصوص ارزیابی تجهیزات هنرستان‌های استان اصفهان، تصریح کرد: در حال حاضر تجهیزات هنرستان‌ها ایده‌آل نیست اما هر سال بازسازی و بهسازی صورت می‌گیرد و امسال وزراتخانه اعتباری برای تجهیزات هنرستان‌ها در اختیار آموزش و پرورش گذاشته است، اما این اعتبار پاسخگوی همه نیازها نیست.

وی اضافه کرد: در این زمینه نیازمند مساعدت خیران استان و کمک سازمان‌هایی هستیم که می‌توانند هنرستان‌های وابسته داشته باشند، این سازمان‌ها به هنرستان‌سازی ورود کنند، آموزش و پرورش هم از این برنامه استقبال می‌کند و مجوزهای لازم برای فعالیت آنها ارائه می‌شود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، تاکید کرد: دستگاه‌های مختلفی همچون راه و شهرسازی یا گردشگری هم می‌توانند هنرستان‌های وابسته داشته باشند مثل هنرستان هنرهای زیبا که وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است و دستگاه‌هایی که نیاز دارند برای تربیت تکنسین‌های مورد نیاز خودشان می‌توانند هنرستان ایجاد کنند و آموزش و پرورش هم برای آنها مجوز صادر می‌کند و این اتفاق باعث می‌شود که سهم فنی افزایش پیدا کند.

به گفته ناظم زاده؛ در همه مناطق آموزش و پرورش استان اصفهان هنرستان برای تحصیل دانش آموزان دایر است اما این هنرستان‌ها محدودیت ظرفیت دارند و اکنون دانش آموزانی در مناطقی هستند که تمایل به تحصیل در هنرستان دارند اما هنرستان آن منطقه ظرفیت ثبت نام ندارد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون در استان اصفهان ۴۵۰ هنرستان داریم که ۸۰ هنرستان غیر دولتی هستند. کلاس‌های حضوری کارگاه‌های عملی برای دانش آموزان هنرستانی با ۱۵ نفر برگزار می‌شود به دلیل اینکه فضای کارگاه‌ها تقریباً بزرگ است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در توصیه به خانواده دانش آموز هنرستانی، گفت: حضور دانش آموزان در شرایط کرونایی اختیاری اعلام شده و ضروری است که خانواده‌ها اعتماد کنند و اجازه حضور فرزندان بههنرستان‌ها را بدهند چرا که فضای کارگاه‌ها باز و مکان آنها وسیع است، به دلیل اینکه ماهیت کار هنرستان کارگاه عملی و کلاس حضوری است و در شرایط معمولی که پروتکل‌های بهداشتی هم رعایت می‌شود مشکلی وجود ندارد و بهتر است اجازه دهند دانش آموز هنرستانی در کارگاه عملی حضور پیدا کند.

کد خبر 443829

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش آموزان هنرستان برگزاری کارگاه آموزش و پرورش مدارس رشته های تحصیلی والدين ویروس کرونا فرزندان فضای مجازی آموزش متوسطه آموزش مجازی آموزش آنلاین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش آموزان هنرستانی رشته های هنرستانی کارگاه های عملی دانش آموزان هنرستان ها کارگاه ها ناظم زاده کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد محجوبی با اشاره به برگزاری سومین دوره طرح سواد آبی در مدارس استان، اظهار کرد: طرح ملی دانش آموزی سواد آبی ویژه دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه در ۲۲۰ مدرسه سراسر استان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این طرح مسابقات و نوآوری های مختلفی از جمله برگزاری مناظره‌های دانش‌آموزی بین ۲۷ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دور دوم متوسطه برگزار شد و همچنین مسابقه "خبرنگار آب باشید" با توجه به فعالیت ۱۳ فصل اول کتاب انسان و محیط زیست در بین دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار شد.

رییس هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای یزد، هدف از برگزاری طرح ملی سواد آبی را آموزش و فرهنگ‌سازی قشر آینده‌ساز و دانش آموزان در راستای استفاده صحیح از منابع آب و مدیریت مصرف آن دانست.

محجوبی بیان کرد: در طرح داناب برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین و در طرح سواد آبی مسابقه مناظره دانش آموزی که از طرح‌های ابتکاری استان یزد هستند با موافقت شرکت مدیریت منابع آب در سال آینده به صورت ملی انجام خواهد شد.

وی افزود: همچنین در سال جاری کتاب انسان و محیط زیست از دروس مطرح در کنکور سراسری خواهد بود.

کد خبر 6097629

دیگر خبرها

  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • معرفی تیمهای برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان های دخترانه گلستان
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران