Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@04:19:37 GMT

مشکلات زندگی حل‌شدنی است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۳۹۷۷

مشکلات زندگی حل‌شدنی است

بسیار پیش می‌آید که افراد پس از انتخاب همسر و ورود به زندگی مشترک با یکدیگر بر سر موضوعی اختلاف‌نظر و تفاوت دیدگاه داشته باشند و یا موضوعاتی که شاید پیش از ازدواج خیلی به آن نپرداخته‌اند و برای آن‌ها حائز اهمیت نبوده و هیجان‌های اولیه مانع دید صحیح آن‌ها شده، اکنون برایشان ایجاد مشکل کند و یا حتی مسائلی که به صورت روزمره در زندگی جاری افراد پیش می‌آید، رابطه آن‌ها را دستخوش ناملایمات کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکرم شاهد

کارشناس ارشد مشاوره خانواده

بسیار پیش می‌آید که افراد پس از انتخاب همسر و ورود به زندگی مشترک با یکدیگر بر سر موضوعی اختلاف‌نظر و تفاوت دیدگاه داشته باشند و یا موضوعاتی که شاید پیش از ازدواج خیلی به آن نپرداخته‌اند و برای آن‌ها حائز اهمیت نبوده و هیجان‌های اولیه مانع دید صحیح آن‌ها شده، اکنون برایشان ایجاد مشکل کند و یا حتی مسائلی که به صورت روزمره در زندگی جاری افراد پیش می‌آید، رابطه آن‌ها را دستخوش ناملایمات کند.

البته داشتن اختلاف‌نظر و پیش آمدن مسائلی که طرفین نیازمند حل آن باشند، از بدیهیات روابط بین فردی است و در هر رابطه‌ای که طرفین به دنبال بقای آن هستند می‌تواند بروز پیدا کند.

در ابتدا باید پذیرفت و باور کرد که همه مسائل قطعاً قابل حل نیستند و اینکه توقع داشته باشید هر موضوعی را با چنگ و دندان حتی به قیمت به‌هم خوردن رابطه باید حل کنید، اشتباهی پرتکرار است.

از سوی دیگر با این تصور که باید در برخورد با مسائل تسلیم سرنوشت شوید و رویه هرچه پیش آید خوش آید را در پیش گیرید و بدون حل کردن از آن‌ها گذر و صرفاً از خودآگاه واپس‌رانی کنید نیز راه به جایی نمی‌برید.

از طرفی دیگر نیز اگر بخواهید کلاً مسائل را انکار کنید که انگار اصلاً وجود ندارد و گمان کنید خود به خود حل می‌شوند و بهتر است سر بی درد خود را دستمال نبندید، بدانید که سخت در اشتباه‌اید.

این‌گونه رفتارهای نابالغانه نه تنها مسائل شما را حل نمی‌کند بلکه ذهن هر دو طرف را با انبوهی گره که شبیه کلافی سر در گم شده و رضایت رابطه را به شدت پایین آورده است مواجه می‌سازد.

در واقع افراد باید با توجه به میزان اهمیت مسئله و ذهن مشغولی که برایشان پیش آمده، در برخورد با مسائل گوناگون زندگی بدین گونه عمل کنند:

-       برخی مسائل یا مشکلات به فراخور سبک زندگی و به میزان دغدغه و شدت آسیب به رابطه در هر زندگی وجود دارد: همسر شما قدش کوتاه است، طرز غذا خوردن صحیحی ندارد، مادرش دخالت می‌کند، پایان‌نامه‌اش را پشت گوش می‌اندازد، گواهی‌نامه‌اش را نمی‌گیرد، فلان ویژگی اخلاقی یا رفتاری را دارد و... کلی مسائل و مشکلات دیگر که حال رابطه شما را ناخوب کرده است.

ابتدا صورت مسائل و مشکلات یا دغدغه‌هایی که در رابطه‌تان ایجاد شده است را به صورت دقیق برانداز و بر اساس درجه اهمیت، آن‌ها را برای خود اولویت‌بندی کنید.

-       برخی مسائل هستند که قطعاً فقط باید در مورد آن‌ها به یک صلح درونی یا همان «پذیرش» رسید. مواردی که اگر رابطه‌تان آن‌قدر مهم است و آن موضوع آن‌قدر حائز اهمیت نیست و می‌شود با آن‌ها کنار آمد اغلب راهی جز پذیرش وجود ندارد: مثل رنگ پوست فرد، خانواده، مدل چهره و یا موضوعاتی که شما به این نتیجه می‌رسید تغییربردار نیستند و باید پذیرفت که می‌تواند یک ویژگی رفتاری یا یک مدل مَنش طرف مقابلتان نیز باشد. در این موارد فقط باید آگاهانه پذیرفت و برای ادامه رابطه به عنوان روتین‌های زندگی آن‌ها را قبول کرد تا آنجا که از سطح مسائل و ذهن مشغولی‌هایتان خارج شود.

-       نوع دیگر مسائل، موضوعاتی است که بیشتر جر و بحث‌ها و درگیری‌های زوجین و نارضایتی‌های آن‌ها را شامل می‌شود که اغلب اوقات کاملاً حل‌شدنی است و فقط کافی است دو طرف با یادگیری مهارت حل مسئله و برنامه‌ریزی صحیح و واقع‌بینانه به آن بپردازند. مثلاً همسری که گواهی‌نامه ندارد؛ طرف مقابل نمی‌تواند بگوید «خب به پذیرش می‌رسم که همسرم گواهی‌نامه ندارد و قبول می‌کنم و دیگر به او گیر نمی‌دهم»؛ موارد اینچنینی که کم هم نیستند فقط با برنامه‌ریزی و تعهد به اجرای آن قابل حل هستند.

-       نوع دیگر مسائلی هستند که طرفین باید با آن‌ها «مدارا و تحمل» کنند. بدین گونه که قرار نیست همیشه همه چیز آن‌طور که شما می‌خواهید بر وفق مرادتان پیش برود و در رابطه هیچ مشکلی که اذیتتان کند وجود نداشته باشد و یا اینکه همه مسائل را بشود به راحتی و فوری حل کرد؛ بلکه نسبت به برخی مسائل فقط باید تحمل و مدارا کرد؛ مثلاً به دلیل مسائل اقتصادی و گرانی اجاره منزل ناچار می‌شوید مدتی با خانواده همسر خود همخانه شوید. این اصلاً مورد رضایت هیچ کدامتان نیست و به دلیل وضع موجود برای مدتی باید تحمل و قطعاً برای پیش نیامدن ناراحتی‌های احتمالی بین خانوادگی نیز مدارا پیشه کنید. در این گروه از موضوعات طرفین رویکرد مدارا و تحمل را انتخاب می‌کنند تا بتوانند با تحمل مدتی سختی و در عوض پس‌انداز کردن، در آینده نزدیک خودشان خانه‌دار شوند.

-       در آخر مسائلی نیز وجود دارند که افراد نه با پذیرش، نه با حل مسئله و نه حتی با تحمل و مدارا نمی‌توانند با آن‌ها کنار بیایند. در این صورت از طرفین خواسته می‌شود در مورد موضوعی که نارضایتی از آن گزارش شده اقدام به «تغییر» کنند. یعنی اگر حالِ رابطه و انتخابی که کرده‌اید برایتان مهم است و رضایت و رغبت طرف مقابل اهمیت دارد، پس باید به سلایق و حساسیت‌های او احترام بگذارید و برای تغییر مقاومت نداشته باشید؛ مثلاً اگر همسرتان از طرز غذا خوردن شما شکایت دارد یا ویژگی اخلاقی دارید که او دوست ندارد و اذیت می‌شود برای تغییر آن تلاش کنید.

با این توضیحات به نظر هیچ کدام از مسائل نیستند که با یکی از این چهار روش بالا قابل حل نباشند. فقط کافی است وقت بگذارید مسائلتان را فهرست کنید؛ واقع‌بینانه آن‌ها را ببینید؛ در جهت آرامش رابطه‌تان منعطف باشید و با هم کنار بیایید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زندگی مشترک سبک زندگی پیش می آید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سه راهه ورودی شهرعالیشهر به زودی روشن می‌شود
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه