Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@19:57:27 GMT

دل نگرانی والدین با انتشار خبر ابتلای دانش آموز به کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۴۱۴۹

دل نگرانی والدین با انتشار خبر ابتلای دانش آموز به کرونا

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: هفت ماهی است که ویروس تاجدار مهمان ناخوانده مردم ایران است ویروسی که با همه خطرناکی خود راهکاری سهل و آسان برای پیشگیری از ابتلاء و انتقال دارد اما به شرطی که همگان در این زمینه همکاری کنند. در روزهای ابتدایی وجود ترس و هراس از ابتلاء به این بیماری سبب شده بود که اکثریت مردم دستور العمل های بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و درمان را رعایت کنند کنترل ویروس در اکثر مناطق کشور روند خوبی داشت و همگان امید داشتند که بزودی شاهد مهار این ویروس در ایران باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بعد از بازگشایی و آغاز فعالیت کسب و کارها و همچنین برداشتن محدودیت سفرهای بین استانی شاهد بودیم که مردم بی خیال از وجود خطر ابتلاء به کرونا بار سفر بسته و به شهرها و استان‌های دیگر سفر می‌کردند و همین عدم توجه به هشدارهای داده شده از سوی مسئولان سبب شد تا روند باثبات و کاهشی ابتلاء و فوتی‌های کرونایی دوباره افزایش یابد.

اما بازگشایی پیش از موعد مدارس با وجود همه اما و اگرها باعث دل نگرانی والدین از حضور دانش آموزان در کلاس‌های شده است. البته در این میان مسئولان وزارت آموزش و پرورش به والدین اطمینان خاطر داده‌اند که همه نکات و دستور العمل های بهداشتی در سطح مدارس اجرایی شده و برای اجرای آن نیز نظارت کامل و دقیق می‌شود.

دادن این اطمینان خاطرها هم سبب نشد تا دل نگرانی والدین کاهش یابد بلکه با انتشار خبری روی خروجی خبرگزاری مهر در استان لرستان به نقل از صدا و سیمای و انعکاس سخنان سرپرست فرمانداری شهرستان سلسله درباره ابتلای ۳۹ دانش آموزان به ویروس کرونا و یا حتی انتشار مطلبی درباره ابتلاء چند معلم، ناظم و دانش آموز در یکی از مدارس شاهد استان تهران هر چند که از سوی منبعی معتبر تأیید نشده اما دوباره نگرانی‌ها را افزایش داده و والدین به این فکر می‌کنند که آیا بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان هر چند به صورت اختیاری و یا با جمعیت اندک در چنین شرایطی درست بوده یا نه؟

حفظ سلامت در کنار انجام فعالیت

روز گذشته ارسلان زارع استاندار گیلان در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه در راستای حفظ سلامت مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح مدارس در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: با نظارت گروه‌های بازرسی بیش از هزار مدرسه مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

وی همچنین حفظ سلامت دانش آموزان، دانشجویان و طلاب را هدف اصلی مسئولین دانست و تصریح کرد: مدیران جهت رعایت اصول بهداشتی در مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه نظارت بیشتری داشته باشند.

ترجیح می‌دهم فرزندم را به مدرسه نبرم

فاطمه مولایی والدین یکی از دانش آموزان مدرسه ابتدایی در رشت است که در این باره به خبرنگار مهر گفت: متأسفانه چون فرزند من گوشی و یا تبلت اندروید ندارید باید برای دریافت آموزش به مدرسه برود که این موضوع سبب نگرانی من است.

وی با بیان اینکه در یک هفته گذشته هر روز فرزندم را به مدرسه می برم و دو ساعتی در مدرسه منتظر می‌ماند تا کلاسش تمام شود، افزود: اکثر دانش آموزانی که در مدارس حضور دارند از ماسک استفاده نمی‌کنند و قطعاً اگر یکی از آنها به این بیماری مبتلا باشد بقیه نیز گرفتار خواهند شد.

مولایی در ادامه با اشاره به اینکه مسئولان آموزش و پرورش باید راهکار دیگر برای آغاز سال تحصیلی اتخاذ کنند، گفت: حضور در مدارس هر چند هم اختیاری باشد زمینه را برای ابتلاء دانش آموزان به ویروس کرونا افزایش می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه اگر شرایط به این صورت ادامه دار باشد ترجیح می‌دهم فرزندم را دیگر به مدرسه نیاورم، تصریح کرد: سلامتی پسرم مهم‌تر از تحصیل است.

مولایی همچنین به بهره گیری از شبکه شاد و آموزش‌های از طریق تلویزیون نیز اشاره کرد و افزود: پسر باید تا زمانی که پدرش از محل کار به خانه بر می‌گردد منتظر باشد تا بتواند از طریق تلفن همراه او وارد شبکه شاد شده و درس‌هایی که معلمش می‌دهد دریافت کند. بارها شنیده ایم که آموزش و پرورش قول داده تا برای این دانش آموزان اقدامی انجام دهد اما تاکنون حرکتی ندیده ایم.

وی ادامه داد: در این شرایط سخت اقتصادی و افزایش چند برابری قیمت موبایل و تبلت ما هم با یک حقوقی جزئی کارمندی که باید با آن کرایه خانه هم بدهیم نمی‌توانیم برای پسرمان یک گوشی و یا تبلت اندروید بخریم.


بازدید از بیش از ۸۰۰ مدرسه در گیلان / ‏‬ تذکرات لازم داده شده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر بیماری کرونا در استان در وضعیت ثابت قرار دارد، اظهار کرد: طی روزهای گذشته افزایش زیادی در آمار ابتلاها و یا بسترها نداشته ایم.

دکتر آبتین حیدرزاده با بیان اینکه هم اکنون حدود ۳۵۰ تا ۳۷۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گیلان بستری هستند، ادامه داد: استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و عدم ترددهای غیر ضرور باید از سوی شهروندان رعایت شود.

وی با بیان اینکه این سه مورد تنها راهکار ابتلاء و انتقال ویروس کرونا و قطع چرخه انتقال آن است، تصریح کرد: مسافرانی که به رغم هشدارها به استان گیلان سفر می‌کنند نیز باید همه دستور العمل های بهداشتی را رعایت کرده و از تماس نزدیک و فیزیکی با دیگران جدا خودداری کنند.

حیدر زداه به بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش هماهنگی با علوم پزشکی دارد طی یک هفته گذشته بیش از ۸۰۰ مدرسه گیلان بازدید و بررسی شده و مواردی تذکر داده شده که در حال اصلاح آن هستند.

وی به عدم دستور العمل های بهداشتی از سوی برخی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: البته تعداد این مدارس انگشت شمار هستند.

کد خبر 5022344

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا استان گیلان مدارس ویروس کرونا شیراز محرم 99 بازگشایی مدارس آمار کرونا بوشهر گرگان انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرکرد مجلس شورای اسلامی کرمانشاه توهین به پیامبر انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم شیوع کرونا دستور العمل های بهداشتی آموزش و پرورش دانش آموزان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: امسال ۲۷ هزار دانش‌آموز استان در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و اوراق امتحانی در استان تصحیح نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۶۰۱ آموزشگاه در استان با ۱۹۷ هزار دانش‌آموز در ۹ هزار کلاس فعال است.

وی افزود: ۱۷۵ هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و ۱۷ هزار در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند؛ ۱۳ هزار و ۷۶۹ معلم در مدارس دولتی مشغول به کار هستند که ۷۳۳۳ نفر خانم و مابقی آقایان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های آموزش و پرورش طی دو سال گذشته با رشد خوبی مواجه شده، گفت: ۷۰ پروژه طی این مدت به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی افزود: ساخت ۱۳ مدرسه با ۱۲۰ کلاس درس در مناطق طرح جهش ملی مسکن ساخته خواهد شد؛ اکنون ۳۷۳ کودکستان در سراسر استان مجوزهای فعالیت را از آموزش و پرورش اخذ کرده و ۳۲۶ مورد فعال شدند.

اکبری زیرساخت‌های ورزشی را نیز تشریح کرد و گفت: ساخت چمن‌های مصنوعی در خراسان شمالی نسبت به استان‌های هم طراز ۵۰ درصد بیشتر است.

اکبری گفت: ۱۸ زمین ورزشی رو باز برای دختران در حال ساخت است؛ ساخت ۲۰ اتاق درس تربیت بدنی نیز انجام شده و ۱۷ میلیارد تومان برای تجهیزات ورزشی مدارس جذب شده است.

وی با اشاره به پراکندگی بالای روستاهای استان افزود: ۴۸ درصد مدارس استان در روستاها هستند و ۱۸ مدرسه تک دانش‌آموزی و ۱۳۴ مدرسه کمتر از پنج دانش‌آموزی در خراسان شمالی فعال است که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی چه مقدار به عدالت آموزشی اهمیت می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در پایه‌های دهم تا دوازدهم آزمون‌ها به صورت نهایی برگزار می‌شود؛ مجموعاً حدود ۲۷ هزار دانش‌آموز در این آزمون‌ها شرکت خواهند کرد.

وی افزود: تصحیح اوراق امتحانی نهایی در خراسان شمالی انجام نمی‌شود تا از هر گونه تخلف احتمالی جلوگیری شود؛ تصحیح نیز به صورت سوال به سوال خواهد بود و هر معلم یک سوال را بررسی می‌کند.

وی افزود: امسال ۵۰۹ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای علمی حائز رتبه برتر شدند که آماری خیره‌کننده است؛ همچنین سه مدال برنز جهانی کسب شد.

اکبری خاطرنشان کرد: ۱۳۱۱ نفر کودک شش تا ۱۱ سال بازمانده از تحصیل در استان وجود داشتند که ۱۰۱۱ نفر شناسایی و تعیین تکلیف و جذب آموزش و پرورش شدند.

وی در انتها گفت: طی دو سال گذشته حدود دو هزار ردیف استخدامی ماده ۲۸ اخذ شده است؛ از این تعداد ۱۰۸۹ نفر مربوط به امسال است که این رقم در دهه اخیر بی سابقه است.

کد خبر 748897

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم