Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، پس از اینکه نقدهایی به جریان دانشجویی وارد شد که آنها فقط منتقد هستند و در حل مشکلات کشور کمکی نمی‌کنند، بسیج دانشجویی تلاش کرد با تشکیل کارگروه‌هایی متناسب با موضوعات روز کشور به حل مسائل مشکلات کمک کند.

ابوالفضل لطفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز درباره کارگروه‌های تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر بیان کرد: بسیج دانشجویی با توجه به مشکلات کشور از 2 سال گذشته تصمیم گرفت تا فعالیت‌های خود را تخصصی‌تر دنبال کند، در نتیجه اقدام به تاسیس کارگروه‌های علمی تخصصی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های جریان دانشجویی محدود است، گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با در نظر گرفتن توان و تخصص دانشجویان و احصا مشکلات و معضلات روز کشور گروه‌هایی را تشکیل داده تا بتوانند راهکارهای علمی برای حل مسائل به مسئولان ارائه دهد.

بسیج دانشجویی باید به سمت حل مسائل کشور حرکت کند

مسئول کارگروه‌های تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر درباره عناوین کارگروه‌های تخصصی عنوان کرد: در حال حاضر کارگروه‌های مبارزه با فساد و تبعیض، فرهنگ و رسانه، جهان اسلام، آزادی و حکمرانی مشغول به فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: کارگروه مبارزه با فساد پیگر پرونده‌های زمین‌‌خواری و خصوصی‌‌سازی رانتی، کارگروه فرهنگ و رسانه درباره معضلات فرهنگی و عملکرد سازمان صدا و سیما، کارگروه آزادی درباره میزان آزادی بیان در کشور و کارگروه حکمرانی درخصوص قوانین و شوراهای مختلف کشور مطالعات تخصصی دارند.

به گفته لطفی؛ کارگروه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر شاید نتوانند مانند اندیشکده‌ها و پژوشکده‌ها فعالیت کاملا تخصصی و علمی داشته باشند اما با تحقیق و مطالعه مشکلی را بررسی و تحلیل کرده و به سمت حل آن پیش می‌روند نه اینکه صرفا راهکار عملیاتی ارائه دهند.

این دانشجوی دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: سال گذشته فعالیت‌ دانشجویان بسیجی در کارگروه مبارزه با فساد درباره زمین‌خواری منطقه لواسان به نتیجه رسید و قوه قضائیه از این زمین خواری گسترده آگاه و به پرونده ورود پیدا کرد. همچنین زمین خواری در هفت سنگان قزوین نیز با تلاش دانشجویان متوقف شد.

کارگروه‌های تخصصی بسیج دانشجویی متفاوت با قرارگاه احمدی‌روشن است

وی در پاسخ به این پرسش که فعالیت این کارگروه‌ها با قرارگاه‌های احمدی روشن موازی کاری دارد یا خیر؛ گفت: قرارگاه احمدی روشن بیشتر در استان‌ها فعال بوده و مشکلات شهرها را شناسایی و به سمت حل آن پیش روی می‌کند. همچنین در این چند سال که از عمر قرارگاه احمدی روشن استان تهران می‌گذرد، شاهد فعالیت یا کار ویژه خاصی از آنها نبوده‌ایم.

لطفی با بیان اینکه مشکلات و معضلات استان تهران به خاطر شرایط پایتخت بودن، نسبت به سایراستان‌ها بیشتر است، گفت: اگر هر کدام از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران به صورت تخصصی موضوعاتی از کشور یا استان تهران به دست بگیرند و برای حل آن تلاش کنند، سطح معضلات کشور به طور چشمگیری کاهش خواهد یافت.

مسئول کارگروه‌های تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر عنوان کرد: قرارگاه‌های احمدی روشن در استان‌ها فعالیت‌های مناسبی انجام دادند و خیلی از پرونده‌ها را به نتیجه رساندند اما متاسفانه فعالیت این قرارگاه در استان تهران ناچیز است.

وی اضافه کرد: دانشجویان عضو دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها از تشکیل کارگروه‌های تخصصی و انجام فعالیت‌هایی علمی که به ثمر می‌رسد استقبال گسترده‌ای داشتند.

لطفی در پایان خاطرنشان کرد: بیماری کرونا و نیمه تعطیل بودن دانشگاه‌ها به صورت محسوسی بر فعالیت جریان دانشجویی تاثیر گذاشته است و باعث شد تا کارگروه‌های بسیج دیرتر از زمان مورد نظر تشکیل و فعالیت خود را آغاز کنند.

انتهای پیام/

300 / 320 مبارزه با فساد دانشگاه امیرکبیر حکمرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مبارزه با فساد دانشگاه امیرکبیر حکمرانی بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر مبارزه با فساد استان تهران کارگروه ها زمین خواری احمدی روشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ یکصد و پنجاه و هفتمین نشست مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با معاونین فرهنگی دانشجویی و مدیران فرهنگی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار شد.

جت‌الاسلام حسن عارضی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در این نشست با توصیف طرح تدریس با جهت‌گیری الهی که هم‌اکنون در برخی واحدهای دانشگاهی در حال اجراست آن را روش مناسبی برای سوق دادن دانشجویان به‌عنوان قوای محرکه جامعه به سمت علوم مفید و مقید به اخلاق و در نهایت کسب رضا حق‌تعالی دانست.

این همایش یک‌روزه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان اصفهان برگزار و به بررسی موضوعات مختلفی ازجمله بخشنامه‌های جدید در حوزه امور فرهنگی، اقدامات ویژه در مورد حجاب برتر، کتب جدید منتشر شده در حوزه معارف اسلامی و فعالیت‌های دبیرخانه مهدویت پرداخته شد.

در این همایش نحوه برگزاری طرح ضیافت اندیشه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود مطرح شد و مسئولان استان به سؤالات پاسخ دادند.مصوبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت که می‌توان به تبیین طرح دانشجویی حامیم ۳، برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید، برگزاری جشن ازدواج دانشجویی، بیان توصیه‌ها، طرح‌ها و ایده‌های فرهنگی و اجتماعی، مرور کارنامه فرهنگی واحد‌ها و تبیین ابلاغیه جدید معاونت فرهنگی دانشجویی درباره عفاف و حجاب اشاره کرد.

در پایان جلسه معاونان و مدیران فرهنگی واحد‌ها به همراه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در جوار مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی در تجمع اعتراض به رفتار خشونت‌آمیز پلیس امریکا با استادان و دانشجویان شرکت کرده و با قرائت بیانی بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان واحد شهرضا با محکوم کردن این رفتار پلیس آمریکا بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین تأکید کردند.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: رژیم غاصب صهیونیستی و همراهان و هم‌قطاران این رژیم منفور، در راستای اهداف پوچ و شوم خود همواره به سوی کفر و شرک سرازیر هستند. در روز‌های گذشته شاهد حمایت دانشجویان و مردم سراسر دنیا ازجمله آمریکا و... از مردم مظلوم فلسطین و واکنش زشت و بسیار ناشایست مأموران و پلیس‌های آمریکایی در برابر اعتراضات دانشجویان بودیم.

در این بیانیه مطرح شده:‌ آمریکا، کشوری که مدعی آزادی بیان و مفتخر به القاب دروغین سیاست‌های مردمی بوده؛ هم‌اکنون در مقابل ابراز نظر و همدردی جوانان و دانشجویان کشورش به این صورت در مقابل آنان می‌ایستد و به سرکوبشان می‌پردازد. آیا تعریف آزادی و آزادی بیان در این کشور با سایر کشور‌ها متفاوت است؟ یا آزادی باید فقط توسط دیگر کشور‌ها رعایت شود و خودش هر طور که خواست می‌تواند نقش بازی کند؟ اگر این اقدامات را کشور دیگری انجام دهد داد مدعیان حقوق آزادی در کل جهان به صدا در نخواهد آمد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی