Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@23:06:29 GMT

بی تدبیری در مدیریت بازار

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۴۹۵۵

بی تدبیری در مدیریت بازار

دولت باید مدیریت اقتصاد و بازار را در دست بگیرد، تنها راه دولت نیز برای مدیریت بازار توجه به اقتصاد درون زا است؛ معادله‌ای که دولت از آن مغفول مانده است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، لطف‌الله فروزنده دهکردی، معاون رئیس‌جمهور سابق در یادداشتی افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها و عدم مدیریت بازار توسط دولت را مورد انتقاد قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل یادداشت فروزنده از این قرار است:

بی‌تدبیری مسئولان و غایب بودن دولت محترم در مدیریت بازار و اقتصاد کشور اسباب تورمی لجام‌گسیخته را مهیا نموده است، مردم در فشار اقتصادی ناشی از بی‌تدبیری‌ها قرار دارند، دولت به عنوان متولی نظام اقتصادی امروز گوشه عزلت را انتخاب کرده و بازار را به دست اغیار سپرده است. افزایش قیمت‌ها امروز نه ماهانه و نه هفتگی است، بلکه در بعضی از بخش‌ها به ساعتی رسیده است. دولت در این برهه کجاست؟ حل مشکل کسری بودجه دولت که نباید به پای مردم نوشته شود. مردم که نباید پاسخگویی مدیران کوتوله دولت باشند.

دولت باید مدیریت اقتصاد و بازار را در دست بگیرد، تنها راه دولت نیز برای مدیریت بازار توجه به اقتصاد درون زا است معادله‌ای که دولت از آن مغفول مانده است. حجم نقدینگی امروز به مرز خطرناکی رسیده است. همین پول غیرمولد عامل تورم لجام گسیخته هم می‌شود، اگر دولت مدیریت بازار مالی را به مدیران کوتوله اش واسپاری نمی‌کرد امروز شاهد این اوضاع نبودیم.

روزانه بالغ بر هزار میلیارد تومان نقدینگی افزایش می‌یابد این نقدینگی باید به سمت تولید هدایت گردد نه به سمت بازار ارز و سکه که توسط دولت به منظور تامین کسری بودجه دولتی بستر آن فراهم گردیده است و امروز تمام ملت گریبان گیر آن شده‌اند. اقتصاد درون زا نباید فقط در کلام مسئولان باشد باید عینی سازی گردد باید تولید تقویت گردد، خام‌فروشی متوقف شود، ما هزاران کارخانه غیر فعال در کشور داریم خود دولت بیاید مدیریت تامین مواد اولیه را برای این واحد‌های تولیدی برعهده بگیرد، تولید را حمایت کند اقتصاد را در درونزا نماید نه اینکه صرفاً شو انتخاباتی برگزار کند و با کاغذ پاره‌ای به نام برجام قول رونق اقتصادی به مردم بدهد، حال آن که همه هم شاهد ناتوانی دولت آقای روحانی در ایجاد رونق اقتصادی هستیم.

موضوع دیگر مبارزه با باند‌های هدایت شده از سوی غرب به منظور ایجاد ناامنی اقتصادی در کشور می‌باشد لازم است سازمان‌های اطلاعاتی کشور فعال‌تر و‌هوشیار‌تر از گذشته عمل نمایند و در کوتاه‌ترین زمان دست این عناصر را از اقتصاد کشور کوتاه کنند. اقتصاد کشور امروز هدف حمله کشور‌های قرار گرفته که دم از حقوق بشر می‌زنند، دم از اقتصاد آزاد می‌زنند، اما امروز حتی اجازه ورود دارو را هم به کشور گرفته اند، لذا ما باید اقتصاد مقاومتی را هدفگذاری و دنبال کنیم، در تولید رونق و جهش ایجاد کنیم و اقتصاد تولیدی در کشور را حمایت کنیم.

نکته آخر اینکه عناصر خود فروخته و مخل ثبات بازار بدانند که به زودی دست آن‌ها برای همیشه از اقتصاد کشور بریده خواهد شد. دولت نیز در این شرایط باید به سرعت مدیریت بازار را در دست گرفته و از افزایش ناگهانی و غیر منطقی قیمت‌ها جلوگیری کند، مردم باید احساس آرامش کنند باید ثبات اقتصادی داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازار سرمایه بحران اقتصادی در دولت روحانی بحران اقتصادی مدیریت بازار اقتصاد کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، چهل و نهمین اجلاس سالانه ۲۰۲۴ گروه بانک توسعه اسلامی از امروز نهم اردیبهشت ماه مصادف با ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی و به مدت دو روز در ریاض عربستان سعودی برگزار می‌شود.

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد پس از ورود به ریاض، جلسات دوجانبه‌ای با نمایندگان کشور‌های مختلف عضو برگزار می‌کند و سپس در جشن طلایی سالگرد تأسیس بانک در سطح وزرای اقتصاد کشور‌های عضو حضور خواهد یافت.

خاندوزی سپس روز دوشنبه در جلسه مجمع عمومی (اعضای هیئت عامل) شرکت خواهد کرد که در این جلسه علی فکری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران نیز وی را همراهی خواهند کرد.

وزیر اقتصاد سپس با همراهان خود در جلسه دوجانبه با فیصل ابراهیم وزیر اقتصاد عربستان حضور می‌یابد.

این نشست همچنین با حضور رحمت اله اکرمی خزانه دار کل کشور در جلسه شتابدهی در تأمین مالی اقلیمی از طریق صکوک سبز و پایداری (شامل ارائه راهنمایی در خصوص صکوک پایدار) ادامه می‌یابد و سپس نشست میزگرد اعضای هیئت عامل (جلسه غیرعلنی) با حضور وزیر امور اقتصادی ایران و علی فکری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران برگزار خواهد شد.

در نهایت عصر روز دوم و پایانی این اجلاس، کنفرانس مطبوعاتی اجلاس سالانه با حضور  خاندوزی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟