Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیف بدری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: با توجه به مشکل به‌وجود آمده برای صادرکنندگان و هماهنگی‌های انجام یافته با مسؤولان، تصمیم بر این شد تا مهلت ۶ ماهه برای صادرکنندگان جهت انجام تعهدات ارزی داده شود.

وی افزود: طبق صحبت‌های انجام یافته این موضوع عملیاتی شده و برای صادرکنندگان ۶ ماه فرصت داده شده و این موضوع به اتاق بازرگانی اردبیل واگذار شده و تمدید کارت‌های بازرگانی نیز انجام خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه برنامه‌ریزی دقیق و صحیح برای تولید و بازار فروش محصولات کشاورزی وجود ندارد و همه ساله با مشکلات عدم فروش به قیمت مناسب و منصفانه برای انواع محصولات کشاورزی مواجه می‌شویم.

وی عنوان کرد: در استان اردبیل به خصوص دشت اردبیل، سیب‌زمینی یکی از محصولاتی است که به میزان بالا تولید می‌شود و در سال‌جاری نیز به لحاظ شرایط کشت پیش‌بینی می‌شود که ۸۵۰ هزار تن سیب‌زمینی از مزارع اردبیل برداشت شود و سرنوشت مردم اردبیل به بازار فروش سیب‌زمینی وابسته است.

افزایش سرسام‌آور هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصولات شده است

بدری ادامه داد: از طرفی دیگر در سال‌های اخیر به دلیل افزایش سرسام‌آور هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصولات گشته و از همین رو فروش این محصولات پایین‌تر از این قیمت اصلا به صرفه نیست.

وی تشریح کرد: با توجه به وضعیت بازار سیب‌زمینی، باید تصمیماتی عملیاتی برای رفع مشکلات اتخاذ می‌شد و از این‌رو در وهله اول رفع مشکلات صادرات این محصول مد نظر قرار گرفت و متاسفانه به دلیل تصمیمات خلق‌الساعه برخی از مسؤولان، صادرکنندگان با مشکلات زیادی مواجه شده و در حدود ۴۵ کارت بازرگانی صادرکنندگان محصولات کشاورزی استان اردبیل نیز به لحاظ شرایط تعهدات ارزی موجود به حالت تعلیق درآمده است.

نماینده مردم اردبیل، نمین،نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات صادرکنندگان ارزش‌گذاری غیرواقعی قیمت پایه محصولات کشاورزی به خصوص سیب‌زمینی در کمرگات کشور بوده که طی اقدامات انجام یافته در خصوص محصول سیب‌زمینی، این مشکل نیز رفع شده و به گونه‌ای که ارزش صادرات این محصول از ۴۰۰ دلار در سال‌های گذشته به ۱۰۰ دلار کاهش یافته است و این موضوع نیز به عنوان مشوقی برای صادرکنندگان محصولات کشاورزی محسوب می‌شود.

تعداد انبارهای سیب‌زمینی اردبیل جوابگوی نیاز استان نیست

بدری بیان کرد: بهره‌مندی از انبارهای به روز و مناسب نیز از دیگر اقداماتی است که باید در داخل استان بیش از پیش توجه شود و در حالی که در سال‌های اخیر اقدامات مناسبی برای توسعه انبارهای موجود در استان اردبیل انجام یافته اما هم‌چنان این تعداد کافی نبوده به‌طوری که امروزه توان انبار ۱۵۰ هزار تن سیب‌زمینی داریم که به نسبت حجم تولیدات استانی، رقم پایینی است.

وی گفت: صنایع تبدیلی از دیگر زیرساخت‌های لازم و ضروری برای توسعه بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال و هم‌چنین مشکلات بازار فروش محصولات کشاورزی است و با توجه به ظرفیت موجود در استان اردبیل، توسعه صنایع تبدیلی در این استان جزء نیازهای ضروری در این بخش است.

-انتهای پیام/3463/617/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محصولات کشاورزی اردبیل صادرکنندگان نماینده مردم اردبیل نمین صدیف بدری سیب زمینی برای صادرکنندگان محصولات کشاورزی استان اردبیل انجام یافته سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند

خریداران بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها موظفند در برنامه تقدیمی خود، محورهای ۶گانه سازمان خصوصی‌سازی را شامل اهداف کمی و در برش‌های یکساله رعایت کنند، در صورت عدم ایفای تعهدات این سازمان حق فسخ قرارداد واگذاری را خواهد داشت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، 85 درصد از سهام سرخابی‌ها روز دوشنبه(سوم اردیبهشت) به قیمت هر سهم استقلال 3 هزار و 46 ریال و ارزش کل معامله این باشگاه در بازار سهام حدود 2 هزار و 800 میلیارد تومان و قیمت هر سهم باشگاه پرسپولیس 3 هزار و 580 ریال و ارزش کل معامله رقمی حدود 3 هزار و 200 میلیارد تومان معامله شد.

بر این اساس 6 بانک «شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین» جزو متقاضیان خرید سهام باشگاه پرسپولیس و چهار شرکت از هلدینگ خلیج فارس، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی بندر امام از جمله خریداران باشگاه استقلال بودند.

همچنین 10 درصد این معامله باید به‌صورت نقدی و 90 درصد دیگر به‌صورت اقساطی انجام شود، و بخش نقدی قطعی شده و بخش اقساطی هم در اقساط 6 ماهه توسط کنسرسیوم‌ها پرداخت خواهد شد.

بر این اساس خریدار موظف است در برنامه تقدیمی خود برای اداره و توسعه بنگاه، محورهای زیر را هدفگذاری نماید. این برنامه که می‌باید شامل اهداف کمی و در برش‌های یکساله باشد، جزء تعهدات خریدار بوده و به طور منظم مورد پایش قرار خواهد گرفت. در صورت عدم ایفای تعهدات این بند سازمان خصوصی‌سازی حق فسخ قرارداد واگذاری را خواهد داشت.

الف- پیش بینی منابع درآمدی جدید و پایدار و افزایش درآمد از محل منابع فعلی.

ب- مدیریت هزینه و راهبرد جذب بازیکنان و کادر فنی .

ج- کاهش بدهیهای معوق .

د- خروج از زیان انباشته و سودآوری پایدار شرکت .

ه- برنامه تقویت و توسعه تیمهای پایه وکسب درآمد از این محل .

و- هدفگذاری جایگاه و رتبه تیم در بین باشگاههای ایران و آسیا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • ۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد