Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرعمادی از تلاش یگان حفاظت برای حفاظت از منابع طبیعی و جنگلی شهرستان نکا خبر داد و گفت: قاچاقچیان چوب زیر ذره بین دقیق یگان حفاظتی شهرستان نکا هستند و تلاش داریم تا هرگونه قاچاق چوب را متوقف کنیم.

«سید ابرهیم میرعمادی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در نکا استان مازندران اظهار کرد: تلاش برای حفظ و حراست از منابع طبیعی از وظایف مهمی است که برعهده داریم و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نکا با اشاره به توقیفات چوب آلات در شهرستلان نکا افزود: توقیف خودروی نیسان چوب قاچاق جنگلی به حجم بیش از ۲ تن در محورهای مواصلاتی  نکا به بهشهر، کشف چوب آلات  از یک دستگاه خودرو پراید  درسرجنگلداری آبلو و همچنین کشف چوب آلات هیزمی به میزان یک استر وهفت کیسه ذغال درمنزل شخصی درروستای کوهسار کنده از کشفیات چوب درماه جاری بود.

 

وی همچنین خاطر نشان کرد: در پی گشت و سرکشی نیروهای حفاظتی اداره منابع طبیعی شهرستان نکا  از کارگاه های چوب بری، در بازدید از یک کارگاه چوب بری غیر فعال و متروکه، ۵ تن چوب آلات باغ که از استان های همجوار و مناطق خشک به صورت غیر قانونی به این مکان حمل گردید؛ کشف شد.

 

میرعمادی گفت:  با دستور دادستان محموله های چوبی دپو شده در کارگاه چوب بری غیر فعال و متروکه نکا به نفع دولت ضبط  وکارگاه چوب بری توسط عوامل نیروی انتظامی شهرستان پلمپ شد.

 

وی در پایان با اشاره به کشف و ضبط محموله چوب های قاچاق در ماه جاری تصریح کرد:راننده خودروهای حمل محموله قاچاق چوب نیز بر اساس تبصره ۲ ماده ۴۸ قانون حفاظت و ذخایر جنگلی، به عنوان معاون جرم محسوب و جریمه قطع درختان و توقیف خودرو شامل آنها می شود.

پایان پیام/175

منبع: شبستان

کلیدواژه: منابع طبیعی نکا قاچاقچیان چوب نکا منابع طبیعی شهرستان نکا چوب آلات چوب بری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • انهدام ۳۴ باند حفاری و قاچاق اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی