Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: با هدف جلوگیری از موقوفه‌خواری از ابتدای امسال تاکنون ۱۰۵ رقبه وقفی در سطح استان اردبیل دارای سند شده که گام بزرگی در راستای تثبیت موقوفات است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل،حجت الاسلام والمسلمین مهدی ستوده پیش از ظهر امروز در جلسه ارائه عملکرد اوقاف در سال 99 در اردبیل اظهار  داشت: از ابتدای امسال تاکنون 105  رقبه وقفی در سطح استان اردبیل دارای سند شده که گام بزرگی در راستای تثبیت موقوفات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود  طبق پیگیری و تعامل مناسب با اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تعداد 400  فقره سند دفترچه‌ای در این مدت به تک برگ تبدیل و یا اسناد تک برگی موقوفات فاقد سند اخذ شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با بیان اینکه وقف ماندگار است و همانند رود جاری است، افزود: وقف ریشه در ایمان و باورهای دینی دارد و از صدر اسلام وجود داشته و خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با فرمان امام راحل و با اجرای قانون ابطال شاهد ایجاد تحول و نگرش جدیدی در وقف بودیم طوری که بخش عمده ای از وقف در بعد از انقلاب اسلامی ایجاد شده است.

اصفهان| موقوفه "مک‌الدین" به نام اوقاف سند خوردبازسازی 176 موقوفه و امامزاده در استان مازندران تکمیل شدقزوین| فقط 1.5 درصد موقوفات کشور به امور قرآنی اختصاص دارد

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان اردبیل، گفت: امسال برای 105 رقبه سند مالکیت اخذ شد که با همکاری و همت مسئولان در ادارات ثبت استان این روند سرعت بیشتری می‌گیرد.

وی افزود: یکی از عواملی که سبب می‌شد موقوفه‌خواری رواج پیدا کند، عدم داشتن سند مالکیت برای موقوفات بود، موقوفاتی بودند که سند وقفی نداشتند، حد و حدود موقوفه هم مشخص نبود و مستنداتی هم به عنوان وقفیت آن در اختیار نبود، بنابراین بعضی از موقوفه‌خواران این وقفیات را متصرف می‌شدند.

ستوده گفت: در سطح استان اردبیل نزدیک به 6 هزار موقوفه و رقبه وجود دارد که از این تعداد دو هزار و 400 رقبه با کاربری کشاورزی هستند.

انتهای پیام/132/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!