Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران در بررسی اعتراض فرمانداری بر مصوبه خود در خصوص نام‌گذاری معابری به نامهای « اعظم طالقانی»، «مهندس بازرگان» و «سهیل گوهری» پافشاری کردند.

به گزارش ایسنا، صبح امروز در جلسه علنی شورای شهر بررسی نامه‌های فرمانداری درخصوص اعتراض هیات تطبیق به نام‌گذاری اماکنی به نام مهندس بازرگان، اعظم طالقانی و سهیل گوهری در دستور کار قرار گرفت که محمدجواد حق‌شناس – رییس کمیته نام‌گذاری شورای شهر – اظهار کرد:  فرماندار تهران سه مصوبه شورای شهر درباره‌ی نام‌گذاری معابر را خلاف یکی از بندهای آیین‌نامه نام‌گذاری اعلام کرده است که به استناد این بند نام‌گذاری شخصیت‌های مهم تاریخ صدر اسلام، انقلاب، شهدا و غیره در درجه اول و نام‌گذاری شخصیت‌های ادبی نیز سیاسی و غیره در درجه‌های بعدی تعیین شده است و جالب اینجاست که بازرگان و طالقانی را به عنوان شخصیت ادبی یا شخصیت سیاسی صدر انقلاب نشناختند که از عجایب روزگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این تصمیم هیات تطبیق در حوزه اختیارات آنها نیست، ادامه داد: در 20 سال گذشته همه مصوبات نام‌گذاری تنها جهت اطلاع‌ برای فرمانداری ارسال می‌شد و در این مدت نیز هیات تطبیق اعتراضی نداشته، اما حالا ورود محتوایی به تصمیمات شورا می‌کند که این از نوبرانه‌های این دوره مدیریت شهری است.

رییس کمیته نامگذاری شورای شهر با بیان این‌که بازرگان دهها کتاب نوشته و در مبارزات قبل از انقلاب سال‌های سال در زندان بوده، گفت: بازرگان اولین نخست وزیر منتخب امام خمینی (ره) بود و حتی رهبری به ارتحال وی پیام تسلیت می‌فرستد و از سوی دیگر اعظم طالقانی به دلیل مجاهدت‌هایش در راه انقلاب سال‌ها به زندان محکوم شده بود و دبیرکل حزب سیاسی بوده و مدیر مسئول روزنامه بوده و بهتر است فرماندار تهران اگر اطلاعی از این موضوعات ندارد قبل از اظهارنظر یک سرچ در گوگل انجام دهد.

همچنین حجت نظری در واکنش به این اعتراض گفت: قرار بود که هیات رییسه شورا دیگر مصوبات نام‌گذاری را برای فرمانداری ارسال نکنند اما گویا رویه همچنان ادامه دارد و باید بگویم هیات تطبیق خارج از اختیارات خود عمل کرده به گونه‌ای که به هیچ بند قانونی استناد نداشته و همیشه کلی‌گویی می‌کند.

شهربانو امانی نیز با بیان این‌که هیات تطبیق پا در کفش اختیارات قانونی شوراها می‌کند، اظهار کرد: طالقانی و بازرگان فرزندان هزینه‌داده این کشور هستند و متعلق به همه هستند و جالب است که فرماندار در نامه‌اش نوشته که کسی بازرگان و اعظم طالقانی را نمی‌شناسد در حالی که وای بر کسانی که اعظم طالقانی و بازرگان را نمی‌شناسند و برایمان جای سوال است که آیا کسی می‌شود این دو نفر را نشناسد.

وی ادامه داد: 30 سال دیر به فکر پاسخگویی به افکار عمومی شدیم که خواهان نام‌گذاری خیابانی به نام بازرگان بودند و جالب است که بعد از مرگ هم برخی‌ها آنها را تحمل نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، نهایتا اعضای شورای شهر تهران در اصرار به سه مصوبه مورد انتقاد هیات تطبیق در خصوص نام‌گذاری خیابانی به نام اعظم طالقانی، مهندس بازرگان و سهیل گوهری رای مثبت دادند و بر مصوبه خود پافشاری کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهندس بازرگان سهیل گوهری اعظم طالقانی نامگذاری معابر فرمانداری تهران شوراي شهر تهران اعظم طالقانی هیات تطبیق شورای شهر نام گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۸۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد کارگران جدی شد ؟
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها
  • بازرگان: بمب اتم برای نزدن است/ کریمی: قدرت الزاماً تابعی از سلاح نیست +فیلم
  • آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد