Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی همچنین در نشستی با دکتر علی آبادی رییس هیات مدیره و مدیرعامل گروه مپنا، راه های تقویت همکاری های فی ما بین را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر بیگدلی در این نشست، روز بازدید از خطوط تولید گروه مپنا را یک روز خاص خواند و گفت: کشور در شرایط تحریم با مشکلاتی رو به رو است ولی مپنا به خودکفایی کشور کمک کرده  و شعار " ما می توانیم" را محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این نکته که مپنا در اکثر فعالیت های زیربنایی کشور مانند حوزه برق، نفت، گاز، حمل و نقل ریلی، حوزه سلامت و همچنین خودروسازی ورود پیدا کرده است، ادامه داد: فعالیت های این گروه، می تواند کشور را در حوزه صنعت متحول کند.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به تیم نیروی انسانی توانمند، خوشفکر، قوی و متخصص و مدیریت عالی، مسلط و مجرب گروه مپنا، تاکید کرد: هرجا باور داشته باشیم، می توانیم کارهای بزرگ را انجام دهیم که خوشبختانه این دیدگاه در مپنا عملیاتی شده است.
وی سال ۹۹ را سال جهش تولید و تنها راه نجات کشور را تقویت تولید خواند و اضافه کرد: در عین حال، رونق و جهش تولید بدون وجود نقدینگی انجام نمی شود و بانک ها در این زمینه می توانند نقش مهمی ایفا کنند.
دکتر بیگدلی تاکید کرد: با دیدن فعالیت شرکت هایی مانند مپنا، مسوولیت سنگینی را احساس می کنیم تا با کمک به تحقق ایده های این شرکت، بتوانیم کشور را در برخی زمینه ها به خودکفایی برسانیم.
وی از آمادگی کامل بانک ملت برای تامین مالی فعالیت ها و پروژه های بزرگ گروه مپنا در زمینه های مختلف خبر داد و اظهار داشت: ای کاش آنهایی که همیشه بر این طبل می کوبند که اقدامی در کشور صورت نگرفته است، فعالیت های چنین شرکت هایی را مشاهده کنند.
مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که شرکت هایی با قدرت و توانایی مالی و تخصصی گروه مپنا در کشور کم داریم، افزود: بانک ملت از طریق شعب و بانک های خارجی خود نیز می تواند نیاز این گروه به تسهیلات ارزی را تامین کند.
وی با اشاره به این نکته که بانک ملت نقدینگی خوب را در اختیار دارد و از لحاظ مصارف در رتبه نخست بانک های کشور قرار دارد، تصریح کرد: مپنا از مشتریان خوب و استراتژیک بانک ملت است و تامین مالی این گروه بزرگ برای بانک یک افتخار محسوب می شود.
دکتر بیگدلی از مدیرعامل گروه مپنا خواست تا درخواست های خود را به بانک ارائه کنند تا با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان دو مجموعه، روش های عملیاتی شدن این درخواست ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
دکتر عباس علی آبادی، مدیرعامل گروه مپنا هم در سخنانی با قدردانی از همراهی خوب دست اندرکاران بانک ملت، از سخنان دلگرم کننده مدیرعامل این بانک قدردانی کرد و اظهار داشت:  بانک ملت از بانک های افتخارآفرین است که همیشه سالم و خوب کار کرده است و ما افتخار می کنیم که کنار بانک ملت قرار داریم.
وی با بیان این نکته که گروه مپنا و بانک ملت در کنار یکدیگر می توانند برای نسل های آینده، ثروت خلق کنند، اضافه کرد: گروه مپنا ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه دارد و با توجه به این که بانک ملت هم بانکی آبرومند است امیدواریم که بتوانیم کارهای بزرگ و خداپسندانه ای را با همکاری هم انجام دهیم.
مدیرعامل مپنا با اشاره به وجود تیم مهندسی مجرب و متخصص در شرکت های این گروه، تصریح کرد: اگر در این راه حمایت شویم نه تنها می توانیم عقب ماندگی کشور را در برخی زمینه ها مانند خودروسازی رفع کنیم بلکه در برخی زمینه ها نیز از کشورهای خارجی پیشی بگیریم.
وی این امر را مستلزم وجود نقدینگی لازم عنوان کرد و ادامه داد: تمام کسب و کارهای گروه مپنا ثروت ساز است و  می توان با جمع کردن سرمایه های خرد بازار، کارهای بزرگی را انجام داد.
دکتر علی آبادی، خودروهای برقی را از جمله کسب و کارهایی دانست که با استفاده از برق می توان گسترش داد و بدین وسیله ارزش افزوده خوب را عاید کشور کرد.
وی به پروژه سه هزار مگاواتی در دست اجرای گروه مپنا در بصره عراق اشاره کرد و گفت: تاکنون ۷پروژه نیروگاهی در کشورهای عمان، سوریه، عراق، اندونزی و پاکستان از سوی گروه مپنا به انجام رسیده است.
مدیرعامل مپنا با اشاره به ورود این گروه به حوزه توسعه میدان های نفتی کشور از چندسال پیش، تصریح کرد: کارهای بزرگ نیازمند تامین مالی است تا همه در منافع آن شریک شوند به همین دلیل باید به سرعت تغییر مسیر بدهیم و این تغییر مسیر و اجرای نقشه جامع، نیازمند یک سرمایه گذاری بزرگ  است و بانک ها در این زمینه می توانند نقش بسزایی ایفا کنند.
در این بازدید، سیدابوطالب دیبایی و عباس جعفرلو معاونان مدیرعامل، حسن کمالوند و علی اکبر صابریان مدیران امور و قاسمی فرید رییس شعبه ظفر بانکداری شرکتی، مدیرعامل بانک ملت را همراهی می کردند.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک ملت مپنا تولید نشست مدیرعامل بانک ملت کارهای بزرگ فعالیت ها گروه مپنا زمینه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند