Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: یکی از دلایل کاذب قیمت خودرو مربوط به صنایع بالادستی داخلی تامین کننده قطعات از جمله فولاد است که با وجود تولید صد در درصد داخلی اقلام، آن‌ها را با نرخ بازار‌های آزاد جهانی به فروش می‌رساند. - اخبار استانها -

مصطفی طاهری در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در زنجان ، با اشاره به اینکه طرح ساماندهی بازار خودرو به مجلس پیشنهاد شده است اظهار داشت: این طرح بخش‌های متفاوتی دارد که قسمت کوچکی از آن مربوط به موضوع افزایش قیمت‌ها و تغییرات بی دلیل خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طرح مذکور اعمال وصول شده است افزود: در این طرح بحث قیمتی خودرو، ارتقاء کیفیت، خودرو‌های هیبریدی و برقی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. با این حال طرح جامع است و نیاز به بحث چندین جلسه کمیسیون بر روی آن دارد که البته باید نخست کارشناسی‌های دقیق انجام گرفته و در نهایت به صحن احصا شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف از اینکه در آنچه که این روز‌ها در بازار خودرو شاهد آن هستیم عوامل مختلفی از جمله عوامل داخلی دخیل‌ هستند گفت: قطعاً قسمت عمده افزایش قیمت رخ داده در بازار خودرو کاذب است و حتماً باید این قیمت‌ها کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه افزایش کاذب قیمت‌ها تنها مختص بازار خودرو نیست بلکه در مسائل مختلفی همچون فولاد نیز رخ می‌دهد تصریح کرد: افزایش قیمت فولاد که بخش زیادی از افزایش قیمت خودرو را رقم می‌زند، مربوط به افزایش قیمت ورق سردی است که از فولاد ساز‌های داخلی تامین می‌شود.

مدیرکل وزارت صمت: دلیل گرانی خودرو وضعیت کلان اقتصاد کشور است نه صنعت خودرو جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی مشکلات بازار سرمایه در حال برگزاری است جلسه غیرعلنی مجلس درباره وضعیت بازار بورس و ارز آغاز شد

طاهری تاکید کرد: صنایع بالا دستی خودرو از جمله صنایع تامین ورق که قطعات را در اختیار خودروسازان قرار می‌دهند با افزایش تغییرات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: افزایش قیمت بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها