Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهبود ترابی، یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به دیدار اخیر رئیس سازمان نظام پرستاری کشور و جمعی از روسای هیات مدیره‌های نظام پرستاری با نوبخت معاون رئیس جمهوری افزود: در حالی که دولت کار خود در زمینه چیدمان نیرو و قراردادها را به خوبی انجام می‌دهد شرکت نمی‌تواند پاسخگو باشد و بنابراین خواستار برچیده شدن شرکت از سیستم پرستاری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص بحث تبدیل وضعت پرستاران نیز گفت: برخی پرستاران ما قرارداد ۸۹ روزه یا یک ساله دارند و در یک مرکز درمانی میزان دریافت حقوق یک پرستار شرکتی، یک پرستار قراردادی و یک پرستار پیمانی و رسمی با هم بسیار متفاوت است که همین مساله باعث ناراحتی و نگرانی پرستاران شرکتی و قراردادی شده است.
او اظهار داشت: در این دیدار تقاضا کردیم که با تبدیل وضعیت پرستاران این مشکل تفاوت در میزان دریافتی حقوق به نوعی رفع شود.
ترابی بیان کرد: در سیستم پرستاری ردیف‌های خالی و بلاتصدی وجود دارد که در نتیجه بازنشسته شدن برخی پرستاران ایجاد شده که تقاضای ما این است که این ردیف‌های خالی با تبدیل وضعیت پرستاران تکمیل شود.
وی، برقراری فوق‌العاده ویژه کادر درمانی را تقاضای دیگر مطرح شده در دیدار با نوبخت برشمرد و گفت: در شرایط و مقطع فعلی که پرستاران در خط مقدم دفاع از سلامت مردم حضور دارند، حق آنهاست که فوق‌العاده ویژه آنها نیز برقرار شود که رییس سازمان برنامه و بودجه کشور قول داد که با تشکیل یک کمیته این مساله بررسی و اجرایی شود.
رییس هیات مدیره نظام پرستاری شیراز و شهرستان‌های تابعه، بر لزوم توجه به همسان‌سازی حقوق بازنشسته‌ها نیز تاکید کرد و افزود: تحقق این مهم به ویژه در شرایط اقتصادی فعلی که بازنشستگان را با مشکلات بسیاری مواجه کرده می‌تواند خبر خوشحال کننده‌ای برای این عزیزان که عمر خود را در این حرفه صرف خدمت به مردم کرده‌اند باشد.
ترابی، ضمن انتقاد از تفسیرهای متفاوت دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به بخشنامه‌های سازمان برنامه و بودجه و اداره کل توسعه منابع انسانی افزود: در این زمینه نیز تقاضا داریم که در این بخشنامه‌ها به شکل شفاف و قاطع آنچه که دانشگاه‌ها باید انجام دهند و اجرا کنند قید شود تا جلو تفسیرهای متفاوت گرفته شود.
وی افزود: در دیدار با رییس سازمان برنامه و بودجه مقرر شد که ماهانه مبلغی در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گیرد تا معوقات و اضافه کار پرسنل و کادر درمانی این مجموعه پرداخت شود.

برچسب‌ها محمدباقر نوبخت شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت شیراز فارس محمدباقر نوبخت شیراز فارس اخبار کنکور نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • مسئولان پاسخگوی قطعی سامانه معاینه فنی خودرو‌های سنگین نیستند
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم