Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@20:07:20 GMT

رشدادامه‌دارپروازهای‌عبوری ازفضای کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۱۵۰۸

در 5 ماهه اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل، فرودگاه مهرآباد با کاهش 30 درصدی نشست و برخاست هواپیما، کاهش 43 درصدی اعزام و پذیرش مسافر و کاهش 46 درصدی ارسال و پذیرش بار مواجه بود که این ارقام در فرودگاه مشهد به ترتیب کاهش 66 درصدی، کاهش 73 درصدی و کاهش 79 درصدی است. ناطقان: بر اساس تحلیل جداول و نمودارهای شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در مرداد ماه امسال نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه‌های کشور 27 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ماه مورد مطالعه اعزام و پذیرش مسافر 42 درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

در مردادماه امسال ارسال و پذیرش بار و پست 50 درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته کاهش داشته است، همچنین در پروازهای عبوری با کاهش 65 درصدی نسبت به ماه مشابه سال گذشته مواجه بوده‌ایم.

مرداد ماه امسال 8431 پرواز عبوری از فضای کشور داشتیم که این رقم در مرداد ماه سال گذشته 23 هزار و 972 پرواز عبوری بوده است.

* رشد پروازهای عبوری از فضای کشور

بررسی جداول آمارهای پروازهای عبوری نشان می‌دهد مرداد ماه امسال میزان پروازهای عبوری نسبت به تیرماه 1136 پرواز افزایش داشته است، میزان پروازهای عبوری در تیرماه امسال 7295 پرواز عبوری بوده است.

 


سهم نشست و برخاست فرودگاهها در مرداد ماه 1399

 

در 5 ماهه امسال در 48 فرودگاه زیر مجموعه شرکت‌ فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران میزان نشست و برخاست 38 درصد کاهش، میزان اعزام و پذیرش مسافر 52 درصد کاهش و میزان ارسال و پذیرش بار و پست 57 درصد نسبت به 5 ماهه سال 98 کاهش داشته است.

همچنین در 6 فرودگاه اختصاصی نیز میزان نشست و برخاست هواپیما در 5 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 41 درصد کاهش، اعزام و پذیرش مسافر 48 درصد کاهش و ارسال و پذیرش بار و پست نیز 47 درصد کاهش داشته است.

در مجموع در 54 فرودگاه کشور در 5 ماهه امسال میزان نشست و برخاست هواپیما 39 درصد کاهش، اعزام و پذیرش مسافر 52 درصد کاهش و ارسال و پذیرش بار و پست 56 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.

* کاهش 100 درصدی آمارها در چهار فرودگاه کشور در 5 ماه امسال

در 4 فرودگاه زنجان، شاهرود، کلاله و همدان بررسی‌ آمارها نشان می‌دهد در هر سه موضوع نشست و برخاست هواپیما، اعزام و پذیرش مسافر و ارسال و پذیرش بار و پست کاهش 100 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته‌ایم و در این فرودگاه‌ها هیچ پروازی انجام نمی‌شود.

* رشد آمارها در 2 فرودگاه پارس آباد مغان و اردبیل

البته تقریبا در اغلب فرودگاه‌ها، آمارها نسبت به سال قبل، به دلیل شیوع کرونا کاهشی است و فقط در فرودگاه‌های پارس آباد مغان و اردبیل آمار نشست و برخاست، اعزام و پذیرش مسافر و ارسال و پذیرش بار در 5 ماهه نخست امسال مثبت شده است.

* کاهش 43 درصدی اعزام و پذیرش مسافر در مهرآباد

در فرودگاه مهرآباد نیز در 5 ماهه اخیر با کاهش 30 درصدی نشست و برخاست هواپیما، کاهش 43 درصدی اعزام و پذیرش مسافر و کاهش 46 درصدی ارسال و پذیرش بار و پست مواجه بوده‌ایم که این ارقام در فرودگاه مشهد به ترتیب کاهش 66 درصدی، کاهش 73 درصدی و کاهش 79 درصدی بوده است. منبع: فارس برچسب ها: رشدادامه‌دار ، پروازهای عبوری ، فضای کشور

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پروازهای عبوری فضای کشور ارسال و پذیرش بار و پست نشست و برخاست هواپیما نسبت به مدت مشابه سال اعزام و پذیرش مسافر ارسال و پذیرش بار مشابه سال گذشته پروازهای عبوری کاهش داشته درصد نسبت فرودگاه ها سال قبل درصد کاهش مرداد ماه ماه امسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود تولید فولاد جهان را در فصل نخست سال ۲۰۲۴ میلادی (ماه‌های ژانویه تا مارس) اعلام کرد؛ بنا بر آمار این انجمن در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۴۶۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد که ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از این میزان مربوط به ماه سوم این سال (مارس) بود.

تولید فولاد جهان در فصل نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت و تولید ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشت.

همچنین تولید فولاد ایران در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۱۶.۳ درصد بیشتر از سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ بوده است. ایران در ماه مارس ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

چین در این مدت ۲۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد با این حال تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۹ درصد کاهش داشت. طی این مدت علاوه بر چین تولید فولاد در ژاپن، آمریکا، روسیه و کره جنوبی هم نسبت به مدت مشابه سال پیش کاهشی بود.

در فصل اول سال ۲۰۲۴ میلادی چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب رتبه‌های یک تا ۱۰ بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان را در اختیار داشتند.

در میان ۱۰ کشور یادشده بیشترین رشد تولید فولاد در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست پارسال در ترکیه رقم خورد؛ این کشور در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۲۸.۴ درصد فولاد بیشتری نسبت به ماه‌های مشابه در سال ۲۰۲۳ تولید کرد. تولید هند نیز در این مدت ۹.۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

کد خبر 6096170

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • قیمت طلا و سکه امروز 16 اردیبهشت 1403
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴