Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس هیئت عامل ایمیدرو از صدور موافقت اصولی احداث چهارمین کارخانه فرآورده‌های پتروشیمی زنجیره GTX در منطقه ویژه صنایع انرژی‌بر پارسیان خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، خداداد غریب‌پور با بیان این مطلب اظهار کرد: ظرفیت چهار طرح پیشنهادی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در زمینه تولید فرآورده‌های پتروشیمی در زنجیره GTX برای اجرا در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان حدود 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 میلیون تن است.
وی افزود: این طرح‌ها در زمینه تولید متانول، پلی‌پروپیلن، پلی‌اتیلن، بنزین پیرولیز، گاز مایع و غیره است که مجموع سرمایه‌گذاری این طرح‌ها، 6.4 میلیارد دلار می‌شود و پیش‌بینی شده چهار ساله احداث شود و با پیگیری ایمیدرو این طرح‌ها شتاب می‌گیرند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به جزئیات زیرساختی طرح‌های آماده اجرای پتروشیمی در منطقه ویژه پارسیان تصریح کرد: برای این طرح‌ها، 320 هکتار زمین در نظر گرفته شده است. این طرح‌ها 255 مگاوات برق و 44 میلیون مترمکعب آب نیاز دارند.
غریب‌پور ادامه داد: خوراک این طرح‌ها، گاز طبیعی است که در مجموع 18.7 میلیون مترمکعب گاز نیاز دارد که فراخوان مناقصه ایستگاه تقلیل فشار گاز به مبلغ 215 میلیارد تومان در حال انجام است و به‌زودی احداث ایستگاه وارد فاز اجرایی می‌شود.
بنا بر این گزارش، در طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای تولید 18 میلیون تن محصولات پتروشیمی، 4 میلیون تن فولاد، 600 هزار تن آلومینیوم و 4 میلیون تن پودر آلومینا در نظر گرفته شده است.
همچنین، در بخش زیرساختی، احداث نیروگاه برای تولید 4300 مگاوات برق و تولید 750 هزار مترمکعب آب پیش‌بینی شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: منطقه ویژه طرح ها میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد