Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@09:13:19 GMT

مدرسینو، بستری امن برای تحصیل دانش آموزان در کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۱۹۵۸

مدرسینو، بستری امن برای تحصیل دانش آموزان در کرونا

با شروع سال تحصیلی جدید و مشکلاتی که برای تحصیل دانش‌آموزان به وجود آمده، پلتفرم جامع هوشمند مدیریت مدارس مدرسینو شرایطی را فراهم کرد تا تحصیل مجازی دانش‌آموزان را تسریع ببخشد. - اخبار بازار - شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شد تا تحصیل دانش‌آموزان با مشکل مواجه شود. این شرایط فرصتی شد تا دولت‌ها و تیم‌های استارتاپی به فکر راه‌اندازی امکاناتی برای تحصیل دانش‌آموزان و به صورت مجازی بیافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما نیز با توجه اینکه چند روز از شروع سال تحصیلی جدید گذشته و برخی از دانش‌آموزان ناگزیر به تحصیل مجازی هستند؛ پلتفرم جامع هوشمند مدیریت مدارس مدرسینو سعی کرده تا با ایجاد بستری مناسب و کامل تمامی نیازهای دانش‌آموزان و مدارس را رفع کند تا خللی در سیستم آموزش و تحصیل فرزندان کشورمان ایجاد نشود.

مدرسینو، رابط بین مدرسه و والدین

سامانه مدرسینو می‌تواند به راحتی اطلاعات دانش آموزی و کلاس‌بندی را از سامانه سناد به سیستم منتقل کرده و زمان کار معاونین اجرایی و فناوری مدارس را به حداقل برساند. علاوه بر این، بخش پشتیبانی مدرسینو می‌تواند با اعزام کارشناس به واحد آموزشی‌، فرایند انتقال فهرست دانش‌آموزی و تعریف دسترسی‌ها و کاربری‌ها را برای واحدهای آموزشی انجام دهد.

سیستم مدیریت آموزش مدرسینو مطابق با آخرین استانداردهای یادگیری الکترونیک، مدیریت پذیر، توسعه‌پذیر و دارای قابلیت‌های سفارشی‌سازی است. این سیستم دارای پنل‌های مدیریتی ساده و درعین حال جامع است که امکان تعریف پرسوناهای آموزشی و تعیین حوزه دسترسی و اختیارات کاربران در اختیار والدین می‌گذارد.

همچنین مدرسینو آموزش‌های کامل عملکرد سیستم را برای مدیر واحد آموزشی و معاون اجرایی یا کارشناس معرفی شده واحد آموزشی، در نظر گرفته است.

امکانات مدرسینو

برخی از امکانات سیستم مدیریت آموزش مدرسینو عبارتند از:

1-  فهرست دبیران: میزان ساعات تدریس، برنامه حضور، برنامه ملاقات، حضور و غیاب، گزارش عملکرد فردی، نمونه کارها، معلم تک درس و معلم چند مهارتی

2-   بخش آزمون ساز: دسته بندی نوع آزمون‌ها، سطح دشواری، امکان بازگشت، آزمونسطح شناختی، آزمون درصدی، سنجش آغازین، ارزشیابی قلم کاغذی، بانک سوالات، نمایش تراز

3-   امکان تعریف کاربرگ، واحد کار، روزنگار ، ضمائم تکالیف ، پیک آدینه، تابستانه، کار آزمون، بسته ترکیبی

4-   امکان ثبت‌نام‌های آنلاین در رویدادها، ثبت نام آنلاین در مراسم‌ها، اردو

5-   امکان درخواست‌های آنلاین: درخواست ملاقات، درخواست مشاوره و غیره

6-   بخش گالری تصاویر مدرسه و کلاس، گالری فیلم ها ، گالری تصاویر اردویی

فرم ساز : با قابلیت فرم ساز مدرسینو می توان مواردی چون: روزنگار، کاربرگ، پیک آدینه، واحدکار، عیدانه، کارآموز، تست ترکیبی، ضمائم تکالیف، تابستانه و غیره  را ساخت و استفاده نمود

8-   برنامه‌ریزی امتحانات، مسابقات، جلسات، اردوهای علمی و آموزشی، جشنواره‌ها و کلاس‌های تربیتی

9-   اطلاعیه‌های  آموزشی، فرهنگی، تربیتی، سلامت، تربیت بدنی، اداری و مالی، شورایی، دستورالعمل، پاسخگویی، خبری، هدایت تحصیلی، مشاوره آموزشی، هنری، بازدید و اردو، پرورشی

10-   ارجاعات به معاون پایه، دبیران، آموزگاران، کادر اجرایی، کادر اداری، خانواده، مشاوره، مربیان،

11-  ارسال دستورات به واحدهای معاون پایه، دبیران، آموزگاران، کادر اجرایی، کادر اداری، خانواده، مشاوره، مربیان

12- تعریف و دسته‌بندی کاربران معاون پایه، دبیران، آموزگاران، کادر اجرایی، کادر اداری، خانواده، مشاوره، مربیان و تعیین سطوح دسترسی مختلف

13-  امور پرورشی با دسته‌بندی‌های رایج: سلامت، مشاوره، تغذیه، تربیت بدنی، مراقبت سلامت، تشکل‌های دانش‌آموزی، شوراها، بسیج و ...

 گزارش ساز :با سیستم گزارش سازمدرسینو می‌توان  گزارش گیری مدیر از کارکنان، از نمرات دروس مختلف، از معلمان و ارزشیابی معلم، ارزیابی دانش اموز، و ... را تحلیل نمود

مدرسینو یک پلتفرم آموزشی آنلاین برای آموزش مجازی مدارس آماده کرده است که  تعداد افراد حاضر در کلاس نامحدود است و افراد می‌توانند به صورت تعاملی با یکدیگر ارتباط تصویری برقرار کنند. همچنین کاربران می‌توانند هر فایلی را با هر فرمتی در آن بارگذاری کنند. مدرسینو قابلیت دیگری با نام «اتاق انتظار» را در این سیستم ایجاد کرده که دانش‌آموزان می‌توانند قبل از شروع کلاس درس در آن حضور داشته باشند و هر زمانی که کلاس آغاز شد، به صورت خودکار وارد کلاس می‌شوند.

دیگر ویژگی کلاس آنلاین مدرسینو «تخته وایت‌برد» تعاملی آن است. این ویژگی به گونه‌ای است که معلم می‌تواند انتخاب کند که تصویرش کنار وایت‌برد باشد یا فقط با صوت با دانش‌آموزان در ارتباط باشد. معلمان هم از طریق موس و هم از طریق قلم نوری می‌توانند روی تخته وایت‌برد بنویسد.

ضبط برنامه نیز از قابلیت‌های دیگر سیستم کلاس آنلاین مدرسینو است. معلم یا مجری می‌تواند هر زمان که بخواهد برنامه خود را ضبط یا فایلی را روی سیستم ابری مدرسینو بارگذاری کند. همچنین مجری می‌تواند در صورت نیاز ویدئوی ضبط شده خود را ویرایش کند.

مدرسینو در چشم انداز توسعه یکساله خود در نظر دارد :

خدمات مشاوره، وضعیت حسابداری و شهریه و دوره آموزش خانوادهامکان سیستم نظرسنجی، سنجش افکار، درج نظرات و غیرهمدیریت سرویس مدارس: تقسیم‌بندی مسیرها،  پیامک و غیرهبه پلتفرم خود اضافه کند.

امنیت پلتفرم مدرسینو

سیستم مدیریت آموزشی مدرسینو توسط مهندسین دانشگاه صنعتی شریف طراحی و توسعه داده شده  و طی تست های امنیتی چندگانه و معتبر، توانسته مورد تایید مراکز معتبر امنیتی قرار بگیرد و از هر لحاظ قابل اعتماد است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این سامانه به وبسایت http://madresino.ir مراجعه کنید.

"این مطلب صرفا تبلیغاتی بوده و محتوای آن مورد تایید خبرگزاری تسنیم نیست"

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحصیل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان

فرهاد شکیبایی، معاون آموزشی یک دبستان غیردولتی در پاسخ به این سوال که آیا در مدرسه شما کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره تشکیل می‌شود، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در مدرسه ما نه اما چنین کلاس‌هایی در مدارس دولتی وجود دارد.

وی علت تشکیل کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره را کمبود معلم و فضای آموزشی دانست و ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مداوم اعلام می‌کند که تعداد معلمان کافی نیست. سال ۱۴۰۲، ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند و این وزارتخانه درصدد است تا ۱۴۰۳، ۷۲ هزار معلم استخدام کنند.

معلمان در کلاس‌های 45 نفره بیشتر از دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند

این معاون آموزشی با اشاره به گله‌مندی والدین و معلمان، مطرح کرد: والدین و به‌ویژه معلمان از تشکیل کلاس‌های 45 نفره نارضایتی خود را اعلام می‌کنند و معلمان همیشه بابت این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها، سردرگم هستند. توقعات بسیار نابجایی از معلمان در راستای افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان انتظار می‌رود و ازدحام کلاس‌های مدرسه نیز این توقعات را نابجاتر می‌کند.

شکیبایی با بیان اینکه پیشنهادهایی درباره ارتقای کیفیت تحصیلی در کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره دارم، ادامه داد: تنظیم درست توقعات جزء اولین راهکارهاست و به معنای این است که باید توقعات خود را به مناسب‌ترین شکل برسانیم.

این معاون آموزشی با اشاره به اینکه معلمان باید در کلاس درس درباره ارائه تکالیف و مدیریت کلاس اختیار تام داشته باشند، اظهار کرد: کلاس‌هایی با تراکم 45 نفر، خارج از استاندارد محسوب می‌شود؛ بنابراین انتظار اداره کلاس درس براساس استانداردهای تعیین‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش کمی بی‌انصافی است.

مشارکت والدین در مدیریت کلاس‌های پرجمعیت موثر است

وی مشارکت اولیا را در اداره کلاس‌های 45 نفره مهم تلقی کرد و ادامه داد: والدین برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باید به معلمان کمک‌های ویژه‌‌ای ارائه کنند. اگر توقع ارائه نتایج از پیش مشخص شده از معلمان به کمترین میزان خود برسد، معلمان انگیزه پیدا می‌کنند تا راهکارهای خلاقانه و مناسب را با دلسوزی دریابند.

این معاون آموزشی ادامه داد: یکی از مسائل مهم به‌ویژه در دوره ابتدایی این است که معلم نسبت به احوالات روحی و روانی، آموزشی و شناختی اشراف جامع داشته باشد؛ لذا این اشراف و توجه لحظه‌به‌لحظه به دانش‌آموزان می‌تواند تاثیرات خیلی مثبتی در دوره تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

شکیبایی با بیان اینکه دانش آموزان روحیه بسیار حساسی دارند، اضافه کرد: کوچکترین حرکات معلم می‌تواند بر روحیه دانش آموزان اثر مثبت یا سو داشته باشد.

وی افزود: اشراف معلم باعث می‌شود که حرکات، بازخورد، منش و رفتار معلم با دانش‌آموز منطبق بر واقعیت احوال دانش‌آموز و رشددهنده باشد. به عبارت دیگر، اگر بازخورد معلم می‌خواهد برای دانش‌آموز رشددهنده باشد، باید از احوالات دانش‌آموز آگاه و تسلط کامل هنگام پاسخ‌دهی داشته باشد.

این معاون آموزشی ادامه داد: رشددهندگی به این معنا نیست که همیشه دانش‌آموز مورد تایید قرار بگیرد، بلکه گاهی اوقات باید دانش آموز پاسخ عدم تایید را از معلم دریافت کند و این موضوع به رشد و بالندگی آن کمک ویژه‌ای می‌کند.

معلمان باید اشراف کامل به احوالات دانش‌آموزان داشته باشند

شکیبایی با بیان اینکه پاسخ معلم به دانش آموز باید مهربان؛ اما قاطعانه باشد، ابراز کرد: گاهی اوقات دانش‌آموزان نیاز دارند که پاسخ مهربان و بدون قطعیت دریافت کنند. به عبارت دیگر، شرایط ایجاب می‌کند که دانش آموزان پاسخ باب میل خود را دریافت کنند. اشراف معلم به رفتار دانش آموزان پاسخ درست و مناسب را به صورت طبیعی تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اشراف کامل بر احوالات دانش‌آموز با تعداد بالای دانش‌آموزان در کلاس مختل می‌شود، توضیح داد: این اختلال به بدترین شکل ممکن بر پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر می‌گذارد. همچنین رسیدگی‌های آموزشی، تصحیح برگه‌های امتحانی دانش‌آموزان و... با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شود.

شکیبایی با بیان اینکه معلمان در کلاس‌های پرتراکم معمولا نیمی از وظایف خود را به خانواده‌ها واگذار می‌کنند، ادامه داد: اما خانواده‌ها در جایگاهی نیستند که معلم کودکان خود باشند و نسبت به انجام کار آگاهی لازم را ندارند؛ بنابراین بین خانواده‌ها و دانش آموزان درگیری پیش می‌آید. درواقع، این اتفاق می‌تواند مهم‌ترین وجه مادر یعنی مادری کردن را زیر سوال ببرد.

این معاون آموزشی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه مادر و فرزند به رابطه شاگرد و معلمی، تبدیل شود، اتفاقات خوشایندی پیش نمی‌آید، زیرا رابطه شاگرد و معلم یک رابطه همراه با تشنج و اختلال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان