Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@04:20:24 GMT

رقابت سلاطین تخمه و زیر خاکی برای نوروز ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۲۶۰۴

رقابت سلاطین تخمه و زیر خاکی برای نوروز ۱۴۰۰

تکلیف سریال‌های ناتمامی مثل "نون.خ" یا "زیرخاکی" که هرکدام فصل مجزایی پیدا کردند برای بیننده حائز اهمیت است؛ سکوت را اکبر عبدی در فضای رسانه شکست اما در پشتِ فصل جدید سریال آقاخانی خبرهای دیگری است.

به گزارش مشرق، این روزها از گوشه و کنار می‌شنویم که همه در سکوت خبری مقدمات را فراهم می‌کنند تا کارشان را جلوی دوربین ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آن‌ها "نون.خ" و دیگری "زیرخاکی" بود که سکوت را اکبر عبدی شکست. البته بعد از مصاحبه پیگیری‌ها نشان می‌داد که هیچ‌چیز قطعی نیست. چرا که مشکل، تأمین منابع مالی است و هیچ‌کدام از دست‌اندرکاران تلویزیون هم درباره کارهای ناتمامی مثل "پایتخت"، "زیرخاکی" یا "نون.خ" حاضر نشدند صحبت کنند.

بیشتر بخوانید:

غلط‌های زیادی حامد بهداد به اسم اعتراض!

کارهای دیگر کرونا ندارد؟

روزی خبری می‌آید که ۴ قسمت دیگر به "پایتخت" اضافه می‌شود و روز دیگری تهیه‌کننده اعلام می‌کند دنبال توافق جدیدیم برای "پایتخت۷"؛ و سرانجام خبر دیگری منتشر می‌شود که نه تنابنده و نه الهام غفوری در کار جدید حاضر نیستند؛ به یک باره همه این اخبار تکذیب می‌شود. اما هیچ‌کس صراحتاً نمی‌گوید که چرا عوامل کار خودشان را ملزم به اجرای تعهداتشان به تلویزیون و بیننده نمی‌دانند؟! اگر کروناست پس چرا هنرمندان این سریال جلوی دوربین دیگر آثار هنری‌اند؟

از طرفی دیگر "نون.خ" به دنبال نگارش قصه‌های جدیدی برای ساخت فصل سوم رفت و "زیرخاکی" هم برای فراهم کردن شرایط کار در بخش بعدی خودش همه تلاشش را به کار بست. بعد از بیرون آمدن خبر "نوروز رنگی" علی مسعودی برای نوروز ۱۴۰۰ در شبکه سه، دوباره زمزمه حضور این دو سریال در ایام نوروز در شبکه یک به گوش رسید تا اینکه اکبر عبدی از حضورش خبر و چند اتفاق دیگر را لو داد که اصلاً قرار نبود الان چیزی گفته شود. چرا که به قول عوامل اصلی کار، هنوز تأمین بودجه اتفاق نیفتاده است.

آخرین وضعیت "زیرخاکی" و "نون.خ"

سریال "زیرخاکی" دیگر مجموعه‌ای که به دلیل کرونا نتوانست به پایان برسد این روزها در حال نگارش برای شروع فصل مستقل و متفاوتی است که قصه بامزه‌ای خواهد داشت. پیگیری‌های خبرنگار تسنیم مشخص می‌کند  سازندگان سریال در پیش‌تولیدند و قرار است به زودی جلوی دوربین قرار بگیرند و فصل دوم امسال تولید می‌شود. حتی برخی اعلام کرده‌اند که احتمال دارد "زیرخاکی۲" به نوروز ۱۴۰۰ هم برسد. از طرفی دیگر چندی پیش مهدی فرجی در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  از نگارش قصه‌های جدید "نون.خ" خبر داد  که ادامه این سریال تلویزیونی در فصل سوم با قصه‌های جدید ساخته می‌شود. حتی به قولِ تهیه‌کننده قرار بود در همین تابستان، کار کلید بخورد.

سکوت را اکبر عبدی شکست

همه رسانه‌ها بعد از صحبت‌های جدید اکبر عبدی که اعلام کرده در "نون.خ۳" حضور دارم و مشغول تست گریم و لباسم، بایدها و نبایدهایی در این گفت‌وگو ایجاد شد که آیا این خبر حقیقت دارد؟ و "نون.خ" در سکوت خبری کار خودش را شروع کرده و خیلی از مسائل دیگر؟ به سراغ مهدی فرجی و عوامل کار رفتیم و حتی مدیران شبکه، هیچ‌کس پاسخگو نبود.

بالأخره از طریق روابط عمومی کار به این نکته رسیدیم که حضور اکبر عبدی در سریال "نون.خ ۳" قطعی است اما برخلاف رسانه‌ای شدن شروع کار در ۲۵ شهریورماه، به دلیل عدم تأمین منابع مالی، شروع تولید به تأخیر افتاده و ان‌شاءالله در نیمه مهرماه تصویربرداری سریال آغاز خواهد شد.

  ساخت "نون.خ" به تأخیر افتاد

 باید دید که داستان‌های جدید سریال "نون.خ" به کدام حوزه‌ها می‌پردازد و نورالدین خانزاده و سلاطین تخمه و اهالی کرمانشاه به کجا می‌رسند که قرار است در تهران و اطرافش فیلمبرداری شود؟ و از طرفی دیگر اکبر عبدی سلطان تخمه می‌شود و یا او را با گریم و لباس و شکل و شمایل جدیدی خواهیم دید که به جمع اهالی "نون.خ" اضافه خواهد شد؟  آیا همان بازیگران بومی و شخصیت‌های داستان حفظ می‌شوند و یا نویسنده و کارگردان به فکرِ خانه‌تکانی مفصل‌اند؟

با توجه به شروع احتمالی "زیرخاکی۲" و آغاز کار "نون.خ" در نیمه مهرماه کدام یک به نوروز ۱۴۰۰ خواهد رسید؟ این‌ها سؤالاتی است که بعد از شکسته شدن سکوتِ مدیران و دست‌اندرکاران و مشخص شدن همه شرایط و حاضر شدن عوامل کارها جلوی دوربین می‌توان به پاسخش رسید.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین اکبر عبدی زیرخاکی علی مسعودی تسنیم خبرگزاری تسنیم مهدی فرجی زیر خاکی کرمانشاه نون خ سریال زیرخاکی جلوی دوربین نوروز ۱۴۰۰ اکبر عبدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰

به گزارش خبرآنلاین، بارندگی‌های اخیر این پرسش را پر رنگ کرده است که از نظر بارش در چه وضعی هستیم؟ آیا خشکسالی تمام شده است؟

مهدی زارع، کارشناس محیط‌ زیست، در این‌باره می‌گوید: خشکسالی هواشناسی یک نیروی محرکه طبیعی اصلی بیابان‌زایی است و به دلیل دوره‌های طولانی مدت کم بارش رخ می‌دهد. کمبود آب و همچنین استفاده بی رویه از منابع آبی، عمدتاً برای کشاورزی، تعادل آبی منفی و تغییر در پوشش گیاهی ایجاد می‌کند و بیابان‌زایی را تسریع می‌کند.

او با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات سیاسی مختلف در گذشته، بیابان‌زایی همچنان یک معضل جدی زیست‌محیطی در بسیاری از مناطق ایران است، ادامه می‌دهد: شاخص‌های خشکسالی و خشکی حاصل از داده‌های بلندمدت دما و بارندگی وقوع خشکسالی طولانی‌مدت در مناطق مختلف اقلیمی ایران را نشان می‌دهد. خشکسالی‌های شدید و فوق‌العاده شدید هواشناسی در دهه‌های اخیر با رشد سریع جمعیت، شور شدن خاک و مدیریت ضعیف منابع آب نیز به عنوان محرک‌های اصلی انسانی در نظر گرفته می‌شوند.

این استاد پژوهشکده زلزله‌شناسی توضیح می‌دهد: درصد جمعیت روستایی در ایران رو به کاهش است و مناطق شهری به سرعت در حال رشد هستند. از دهه پنجاه شمسی، میزان استفاده از آب‌های زیرزمینی در ایران حدود ۴ برابر شده و میانگین کاهش سالانه سطح آب زیرزمینی حدود ۵۰ سانتی‌متر بوده است. بیابان‌زایی را نمی‌توان به طور کامل متوقف یا مدیریت کرد، اما می‌توان با اتخاذ برخی راهبردهای مدیریت پایدار زمین آن را کاهش داد.

زارع با اشاره به اینکه رویدادهای طبیعی شدید مانند خشکسالی و سیلاب می‌تواند با تغییرات اقلیمی مرتبط باشد، می‌گوید: بررسی شاخص خشکسالی نشان داده است که روندی منفی به ویژه در فلات مرکزی با اقلیم خشک و نیمه خشک برقرار است. این روند منفی منجر به افزایش خشکی در آینده و بدتر شدن وضعیت خشکسالی شدید فعلی در مناطق خشک و نیمه خشک خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که کدام نواحی ایران در معرض بیابان‌زایی هستند، ادامه می‌دهد: مردم فلات مرکزی ایران نسبت به سایر نقاط کشور در معرض خطر خشکسالی شدید و بیابان‌زایی هستند. افزایش مدت و شدت خشکسالی منجر به افزایش مهاجرت خواهد شد.

زارع معتقد است: مشارکت سازمان‌های مردم نهاد محلی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت آب برای دستیابی به مدیریت پایدار حوزه آبخیز، مطالعه بهترین روش‌های تأمین و ذخیره‌سازی آب و سامانه‌های آبیاری اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری مصرف آب، انتخاب مدیران مناسب و چارچوب‌های مدیریتی مناسب در طرح‌های توسعه روستایی برای ایجاد بستر مناسب برای تسریع در روند مبارزه با بیابان‌زایی و توسعه برنامه‌های چند رشته‌ای برای ترکیب یافته‌های علمی مدرن با دانش بومی از روش‌هایی است که می‌توان در مدیریت خشکسالی به کار بست.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اظهار می‌کند: در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بارندگی ایران به طور متوسط حدود ۱۱ درصد، آب‌های سطحی حدود ۴۴ درصد و آب‌های تجدیدپذیر حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. در دهه‌های اخیر میانگین دمای شهرهای اصلی ایران حدود ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. پیش‌بینی‌ها تا ۱۴۱۵ بین ۰.۷ (در سناریوی متوسط) تا ۱ (در بدترین حالت) درجه افزایش دما را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه در ایران کاهش حدود ۱۵ درصدی بارش و از سوی دیگر افزایش تا حدود ۴.۵ درجه سانتی گراد در میانگین دمای ایران در هفت دهه آینده پیش‌بینی شده و اگر اقدامات فوری برای حل این مشکلات انجام نشود، وضعیت می‌تواند به زودی فاجعه‌بارتر شود، می‌گوید: آب تنها منبع طبیعی است که جایگزینی ندارد و نیاز به آن طاقت فرسا، ثابت و فوری است. رقابت برای دستیابی به منابع کمیاب آب، حداقل به صورت ناخودآگاه، می‌تواند افراد را به رفتارهای خودخواهانه، غیرهمکاری و حتی تهاجمی و خشونت‌آمیز سوق دهد. علاوه بر این، کمبود بارش ممکن است درآمد مردم را کاهش دهد، مثلاً در بخش کشاورزی، و بنابراین، اضطراب و استرس مرتبط می‌تواند مردم را به سمت خشونت سوق دهد.

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899097

دیگر خبرها

  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • ضربه راهبردی ایران به اسرائیل از نگاه عباس عبدی
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • حسین عبدی: چند ماه را از دست دادیم اما شبانه‌روز کار می‌کنیم
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • اعزام پسران کشتی فرنگی قم به جام بین المللی صفوی
  • عکس| جدیدترین عکس از اکبر عبدی در پشت صحنه سریال جدید منوچهر هادی/لاغری شدید اکبرعبدی در سریال جدیدش
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد