Web Analytics Made Easy - Statcounter

ام البنین باقرنژاد که این هفته مهمان برنامه کارگر ایرانی بود، در جواب سوال مخاطبی درباره بیمه بیکاری عنوان کرد: مستمری بیکاری به کسانی تعلق می‌گیرد که به صورت ناخواسته از کار بیکار شده‌اند، یعنی کارگاهی به دلیل کاهش تولید، تعمیرات یا هر چیز دیگری که ارتباطی با کارگر ندارد، افراد شاغل خود را تعدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد می‌توانند از مستمری بیکاری استقاده کنند.

ایلنا نوشت: او توضیح داد: بر اساس توافقی که سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار داشتند، مستمری بیکاری به کسانی تعلق می‌گرفت که یک سال بیمه پردازی داشتند، اما این غیرقانونی بود و با شکایت به دیوان عدالت اداری افرادی با شش ماه سابقه می‌توانند مستمری بیکاری دریافت کنند.


این کارشناس حقوق کار درباره میزان بیمه بیکاری گفت: جدول مشخصی برای بیمه بیکاری وجود دارد، اما به طور کلی دو مولفه میزان سابقه و تجرد یا تاهل تعیین کننده میزان مستمری بیکاری است. افراد تا ۵۰ ماه می‌توانند بیمه بیکاری بگیرند. همچنین اگر فردی در حین دریافت بیمه بیکاری فوت کرد، بازماندگان او می‌توانند مستمری دریافت کنند.

او با بیان اینکه مستمری بیمه بیکاری کمتر از حداقل حقوق نیست، گفت: در ماه‌های اخیر ما با نوعی مستمری بیکاری مواجه بودیم که متفاوت با مستمری بیکاری معمول است. این مستمری برای بیکاری ناشی از کروناست و رقم پرداختی کمتر از مستمری بیکاری است که در قانون مشخص شده است.

باقرنژاد همچنین در جواب سوالی درباره بازنشستگی زنان گفت: زنان با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال سن می‌توانند تقاضای بازنشستگی بدهند، اما این افراد به ازای ۲۰ روز در ماه حقوق می‌گیرند.

او همچنین درباره بازنشستگی با ۶۰ سال سن عنوان کرد: مردان با ۶۰ سال سن می‌توانند بازنشسته شوند و در صورتی که آن‌ها ۲۰ سال یا بیشتر سابقه داشته باشند، مستمری کامل را دریافت می‌کنند.

این کارشناس روابط کار درباره مرخصی افراد شاغل گفت: بر اساس قانون افراد ۳۰ روز در سال مرخصی استحقاقی دارند، یعنی برای هر ماه دو روز و نیم مرخصی که می‌توانند آن را ذخیره کنند.

او همچنین در جواب سوالی درباره دلیل بازرسی‌های بازرسان تامین اجتماعی برای کارگران ساختمانی بیان کرد: در اصل این بازرسی‌ها در راستای احقاق حقوق کارگران است. واقعیت این است که در مورد بیمه کارگران ساختمانی سوء‌استفاده‌هایی صورت گرفت و افراد بدون اینکه کارگر ساختمانی باشند از این بیمه استفاده کردند. این بازرسی‌ها برای جلوگیری از این سوء‌استفاده‌هاست.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمه بیکاری بازنشستگی پارسی خبر مستمری بیکاری بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه

به گزارش جماران؛ کامبیز نوروزی حقوقدان در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

   ۱-از حساب زنان بذل و بخشش می‌کنند و حقوق زنان به فراموشی می‌رود.

حسن نوروزی(نماینده مجلس): اجرای طرح اصلاح قانون مهریه ۳۵ هزار زندانی را آزاد می‌کند.

 

 این همه که قانونی‌ترین و حلالترین و شرعی‌ترین حق زنان، یعنی مهریه را بذل و بخشش می‌کنید، چه تعداد زن حقشان ضایع می‌شود و مجبور می‌شوند در تنگدستی و تیرگی روزگار بگذرانند؟ برایتان مهم است؟

 نمی‌توانید با کاهش جرم جمعیت زندان‌ها را کم کنید، با تضییع حقوق زنان جمعیت کیفری را کاهش می‌دهید.

هزار شعار در مورد فواید حجاب برای زنان و کرامت زنان سر می‌دهید ولی نوبت به مهریه که می‌رسد، همه شعارهای کرامت زنان را از یاد می‌برید.

***

   ۲-در ورزشگاه‌ها مردان توهین می‌کنند ولی زنان تنبیه می‌شوند.

   آیا این فحاشی‌ها برای مردان مجاز است؟

  

  چگونه است که بعد از هفته‌ها آرامش ناگهان این مقدار رفتار توهین‌آمیز اتفاق می‌افتد. در یک بازی به مربی سپاهان توهین می‌شود. در یک مسابقه دیگر به بازیکن سپاهان فحاشی می‌شود. در همان بازی به زنان طرفدار پرسپولیس فحش داده می‌شود.

  

 روزنامه کیهان فورا نتیجه می‌گیرد که دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟

 

جرم و خطا را عده‌ای از مردان مرتکب شده‌اند اما کیفر آن را به زنان تحمیل می‌کنند که نباید به ورزشگاه‌ها بیایند. شگفت‌آور است.

   وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ

 گناه کسی را به پای دیگری نمی‌نویسند. به این می‌گوئیم اصل شخصی بودن جرم و مجازات.  تنبیه برای کسی است که خطا کرده‌است. ولی این بار برعکس شده‌است. گناه از مردان، کیفر برای زنان!

 بهانه‌ها می‌سازند برای محدودسازی روزافزون زنان.

دیگر خبرها

  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید