Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@19:09:40 GMT

اندروید ایرانی بر روی برخی گوشی ها فعال شد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۳۷۴۷

اندروید ایرانی بر روی برخی گوشی ها فعال شد

ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره جلسه عصر امروز (یکشنبه 23 شهریور) کمیسیون متبوعش اظهار داشت: جلسه امروز کمیسیون با حضور آقای آذری جهرمی برای بررسی تهدیدات امنیتی فضای سایبری کشور اختصاص داشت.

وی افزود: در این جلسه آقای آذری جهرمی ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت و توسعه شبکه ملی اطلاعات به موضوع سپر دفاعی یکپارچه در فضای سایبری کشور پرداخت و همراهان ایشان نیز گزارشی درباره سپر دفاعی برای حفظ امنیت در فضای سایبری کشور ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: آقای آذری جهرمی تأکید داشت که نگاه توسعه شبکه ملی اطلاعات است و نیاز داریم که اصول حکمرانی لازم برای فضای مجازی را تدوین کنیم و ما بر حاکمیت جمهوری اسلامی در فضای مجازی اصرار داریم.

عمویی خاطرنشان کرد: در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اشاره شد که از مجموعه 23 جزء لازم برای توسعه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات 20جزء مستقر شده و در زمینه‌های دیگر کار برای توسعه ابعاد مختلف شبکه ملی اطلاعات ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در این جلسه بر لزوم تقویت جستجوگر ملی و پیام رسان‌های بومی تاکید و اشاره شد در حال حاضر اندروید ایرانی بر روی برخی گوشی‌ها فعال است و باید برای توسعه این سیستم عامل از این ظرفیت استفاده کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی ملاحظاتشان را درباره ابعاد مختلف حکمرانی در فضای مجازی ارائه کردند و تهدیدات فضای مجازی اعم از  تهدیدات حریم خصوصی و یا تهدیدات مشتمل بر داده‌های کلان کشور را مورد اشاره قرار دادند. انتظار می‌رود وزارت ارتباطات در جهت حکمرانی و حمایت و حفاظت از داده‌های کشور و حریم خصوصی استفاده کنندگان از فضای مجازی نهایت تلاش را داشته باشد.

عمویی در پایان تصریح کرد: در این جلسه ادامه مواد طرح تشکیل سازمان پدافند غیر عامل مورد بررسی قرار گرفت که همچنان این موضوع در دستور کار کمیسیون باقی ماند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف مجلس شورای اسلامی امنیت ملی سیاست خارجی آذری جهرمی اندروید اندروید ایرانی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شبکه ملی اطلاعات فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم