Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گردهمایی مجازی مدیران حراست دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری گفت: انتظار ما از حراست دانشگاه ها، مراقبت از خانواده آموزش عالی است.

به گزارش ایمنا به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست مجازی که صبح امروز (یکشنبه) به صورت حضوری و ارتباط تصویری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، منصور غلامی با بیان اینکه در مجموع، نیم سال گذشته در بخش‌های مختلف آموزش عالی کشور و به ویژه در بخش آموزش به خوبی مدیریت شد، اظهار کرد: با شیوع بیماری کرونا، همه دانشگاه‌های جهان مانند دانشگاه‌های کشورمان غافلگیر شدند و اجبارا به سوی آموزش‌های مجازی روی آوردند؛ که البته سرعت انتقال دانشگاه‌های کشورمان در این خصوص قابل توجه بود و در این راستا عملکرد موفقی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با یک بیماری ناشناخته و عواقب اپیدمیولوژی آن روبرو هستیم و دانشمندان نمی‌توانند زمان مشخصی برای اتمام دوره فراگیری این بیماری اعلام کنند، گفت: باید آمادگی کامل داشته باشیم تا این نیم‌سال تحصیلی را با ارائه آموزش‌های مجازی و بعضاً حضور دانشجویان در کلاس‌های درس به بهترین نحو برگزار کنیم و مجموعه مدیریت دانشگاه‌ها، اساتید، کارمندان و همراهی دانشجویان برای توفیق ارائه خدمات مطلوب در نیم‌سال فعلی ضروری است.

وزیر علوم تصریح کرد: در شرایط جدید و با توجه به تردد محدود در دانشگاه‌ها و فعالیت محدود کلاس‌های حضوری و خوابگاه‌های دانشجویی، همکاران حراست دانشگاه‌ها نیز باید به این شرایط جدید توجه داشته و با شناسایی مسائل جدید از قالب سنتی خارج شده و با رویکردی جدید برنامه‌ریزی کنند.

غلامی با بیان اینکه فضای مجازی قبلاً به عنوان یک فضای رسانه‌ای برای تبادل ایده‌ها و افکار مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفت، اظهار کرد: هم اکنون فضای مجازی علاوه بر این، برای تبادل اطلاعات علمی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و طبعاً در این شرایط باید برنامه‌های حفاظتی و حراستی جدیدی در این خصوص در نظر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه حراست دانشگاه فقط باید از دانشگاه حراست کند، خاطرنشان کرد: اگر تفکر و نگاهی غیر از این بر حراست حاکم باشد، ممکن است زحمات این عزیزان را کم اثر کرده و یا اینکه در مسیرهای نادرست انرژی‌های مدیران حراست تلف شود.

وزیر علوم در خصوص حراست اجتماعی گفت: از حراست دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی انتظار می‌رود متصل به جامعه، صنعت، اشتغال و تولید ثروت از علم حرکت کنند که البته این ارتباط گسترده نیاز به برنامه مدیریتی منطبق با این افراد دارد و لازمه آن، خروج حراست‌ها از قالب سنتی و فعالیت منطبق با حراست اجتماعی است و لازمه آن فعالیت منطبق با حراست اجتماعی به مفهوم همگرایی و تعامل با سایر بخش‌ها و نقش آفرینی مؤثر است.

غلامی با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان محل رفت و آمد صاحبان مختلف ایده و نوآوری است، گفت: در این محیط‌ها، طبعاً ظرافت برخورد و عملکرد حراست‌ها درآمد و رفت افراد با توجه به نقش و ماهیت این مراکز فناوری طبعاً متفاوت خواهد بود.

وی با بیان اینکه مسئولان حراست‌های دانشگاه‌ها باید بدانند که حراست نهاد دانشگاه هستند و فقط باید در همین حیطه و چارچوب فعالیت کنند، گفت: آموزش در حراست یک اصل کلی است و به افراد جدیدی که وارد سیستم حراست می‌شوند باید ضوابط و مقررات و همچنین تجربیات مثبت به خوبی آموزش داده شود.

وزیر علوم با اشاره به لزوم توجه بیشتر به نیروهای حراست فیزیکی و تعامل مناسب با سازمان‌های خارج از دانشگاه در قالب قوانین و مقررات، اظهار کرد: برگزاری این نشست‌ها به صورت مستمر از جهت تبادل تجربیات و دیدگاه‌ها بسیار مناسب است و به همفکری‌ها و تبادل اطلاعات کمک می‌کند.

کد خبر 444133

منبع: ایمنا

کلیدواژه: منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران آموزش عالی مراکز پژوهشی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حراست دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۴۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان