Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حساسیت بدنی زنان در دوران بارداری با سایر دوران زندگی متفاوت است و این افراد در این ایام نیازمند مراقبت بیشتری هستند و تحقق این امر مستلزم خود مراقبتی و همچنین مراقبت همراهان او در طول این مدت است.

تولد موجودی که بخشی از وجود گرانبها و ارزشمند یک مادر است، شعله امید او را برای در آغوش گرفتن این موجود و گذر از ایام سخت و پر مشقت بارداری روشن نگه می‌دارد و مادر با جان خود معامله می‌کند تا روزی شاهد این لحظه‌های ناب و بی‌نظیر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیستم ایمنی بدن سایر زنان در دوران بارداری نسبت به سایر ایام زندگی آن‌ها ضعیف‌تر است و امکان ابتلای زنان باردار به بیماری‌های مختلف، به ویژه بیماری‌های واگیر مثل بیماری کرونا در این دوران بیشتر وجود دارد.

زنان باردار نیازمند مراقبت‌های پیشگیرانه مضاعف!
اگر زنان باردار به ویروس کرونا مبتلا شوند باید مراقبت‌های ویژه‌ای را برای قبل، بعد و همچنین هنگام زایمان آن‌ها در نظر گرفت و نوزاد این افراد نیز باید با حساسیت بیشتر و بالاتری نگهداری شوند تا به بهبودی نسبی دست پیدا کنند.

پزشکان و متخصصان حوزه زنان و زایمان بر این باور هستند که زنان باردار باید نکات بهداشتی که سایر افراد مراعات می‌کنند را با دقت بیشتری رعایت کرده و در این صورت احتمال ابتلای آن‌ها به کرونا کاهش پیدا خواهد کرد.

نتیجه تحقیق پزشکان متخصص در خصوص اینکه آیا ویروس کرونا از طریق زنان باردار به نوزاد آن‌ها منتقل می‌شود یا خیر هنوز مشخص نیست و نوزادان بسیاری بدون اینکه دچار این بیماری شوند از مادر متولد شده‌اند.

نغمه منصوری پزشک متخصص زنان و زایمان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گفت: زنان باردار برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا باید به طور همزمان به فکر سلامت خود و جنین باشند.

او اضافه کرد: برخی از زنان باردار در دوران بارداری با مشکلاتی، چون مشکلات تنفسی و همچنین کاهش رشد جنین مواجه شده و در بسیاری از موارد با کاهش مایع آمنیوتیک روبه‌رو می‌شوند.

این پزشک متخصص زنان و زایمان تاکید کرد: حفظ آرامش و خونسردی، استراحت کافی و مفید، مصرف مایعات فراوان و داشتن رژیم سرشار از پروتئین تاثیرات چشمگیری در پیشگیری از ابتلای زنان باردار به بیماری کرونا دارد.

ابتلا به کرونا خطر تولد نوزادان نارس را افزایش می‌دهد
در گذشته‌های نه چندان دور گاهی برای حفظ جان مادر پزشکان اقداماتی را انجام می‌دادند که در نهایت به فوت نوزاد منتهی می‌شد و البته با پیشرفت علم پزشکی درصد وقوع چنین حوادثی تا حد قابل توجهی کاهش پیدا کرده است و پزشکان به طور همزمان توانایی نجات مادر و نوزاد را تا حد قابل قبولی کسب کرده‌اند.

منصوری در ادامه یادآور شد: رعایت نکات بهداشتی مورد تاکید پزشکان و کادر درمان مثل شستشوی مرتب دستها، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی مناسب، از سوی زنان باردار، بسیار بیشتر از سایر افراد حائز اهمیت است و نباید با سهل انگاری با آن برخورد شود.

او همچنین اظهار کرد: عدم رعایت نکات بهداشتی گاهی اوقات به بروز بیماری‌های حاد تنفسی و خارج کردن جنین به صورت نارس از شکم مادر مبتلا به کرونا منجر می‌شود تا بتوانند به بهبود سلامت مادر کمک کنند.

این پزشک متخصص زنان و زایمان تاکید کرد: احتمال بروز عوارض و ابتلا به بیماری برای جنین نارس نسبت به سایر نوزادان که در زمان مناسب به دنیا می‌آیند وجود دارد و این نوزادان آسیب پذیرتر هستند.

او افزود: یکی از درمان‌های رایج در درمان بیماری کرونا مصرف دارو‌های حاوی کورتون است و این دارو‌ها با آزمایش‌های سلامت جنین تداخل دارد و تصمیم گیری را برای پزشک متخصص زنان و زایمان سخت می‌کند.

ضرورت صبوری و همراهی زنان باردار با کادر درمان
بیماری کرونا از ابتدای شیوع تاکنون با علائم مختلف و متفاوت در افراد گوناگون بروز کرده است و نمی‌توان نشانه یا علائم ثابتی را برای آن ذکر کرد و این مسئله موضوع درمان آن و ساخت واکسن ویژه این بیماری را با سختی مواجه کرده است.

منصوری تصریح کرد: آزمایش‌های تشخیصی نمی‌تواند در همه مواقع جواب قطعی را به پزشک معالج و کادر درمان در خصوص سایر بیماران بدهد و در این موارد بیمار، پزشک و کادر درمان را تحت فشار قرار می‌دهد و عبور از این مرحله مستلزم صبوری و همراهی بیشتر بیمار است.

او اضافه کرد: مراقبت‌های وقت زایمان و موضوع شیردهی به نوزاد از مادر مبتلا به کرونا، در اوایل تولد نوزاد با نظر متخصص اطفال تعیین می‌شود و تاکنون منع کامل شیردهی و چنین دستور العملی به دلیل ابتلای مادر به کرونا صادر نشده است.

این پزشک متخصص زنان و زایمان یادآور شد: سطح نزدیکی نوزاد تازه متولد شده از مادر مبتلا به کرونا با توجه به نظر متخصص اطفال صورت می‌گیرد و تصمیم گیری‌ها در چنین مواردی درباره نوزادان و مادران مختلف متفاوت است.

زنان باردار و همسران آن‌ها به عنوان بهترین مراقب و همراه این افراد باید با دقت بیشتری مراقب سلامتی این گروه باشند تا با کمترین خطری این دوران را که در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان روبه‌رو شده است سپری و به سلامت از این مرحله پر مخاطره و توام با استرس عبور کنند.

خوشبختانه پیشرفت علم پزشکی همچون سایر علوم در کشور ما با رشد چشمگیری در سال‌های اخیر همراه بوده است و در صورت همراهی مردم با کادر درمان تلفات بیماری‌های واگیر مانند بیماری کرونا به کمترین میزان خود در سطح جهان خواهد رسید و خستگی پزشکان و پرستاران با حفظ جان جامعه تحت درمان آن‌ها رفع می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مراقبت از زنان باردار ویروس کرونا پارسی خبر زنان باردار نکات بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست