Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه فعالیت‌های شیلاتی نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد گفت: تسهیلات بانکی به متقاضیان آبزی‌پروری در گیلان پرداخت می‌شود. - اخبار استانها -

عظیم مدبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، از پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان آبزی‌پروری در گیلان به مقدار 350 میلیون ریال به ازای هرتن ظرفیت مزرعه خبر داد و اظهار داشت: فعالیت‌های شیلاتی جایگاه و نقش مهمی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد و استان گیلان نیز در این زمینه فعالیت‌های خوبی را به انجام می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات گیلان در پاسخ به این پرسش که وضعیت استان از لحاظ تولید ماهیان سردابی و قزل‌آلا چگونه است عنوان کرد: طبق آمار سال 98 گیلان دارای 426 مزرعه فعال سردآبی با ظرفیت اسمی 4 هزار و 838 تن، مساحت مفید فعال 172 هزار و 543 متر مربع و دارای 5 هزار و 488 تن تولید ماهیان سردآبی در آب‌های داخلی است.

مدبری با بیان اینکه علاوه بر داشته‌های اشاره شده گیلان در حوزه ماهیان سردآبی استان دارای 150 تن تولید ماهی در آب‌های شور دریا در قفس است تصریح کرد: گیلان دارای تعداد 13 مزرعه فعال در زمینه تکثیر ماهیان سردآبی با ظرفیت اسمی تولید سالانه 48 میلیون و 300 هزار قطعه در مساحت مفید 12 هزار و 403 مترمربع است.

ضرورت توسعه قفس‌های دریایی در پهنه دریای خزر؛ گیلان از سرمایه‌های کشور در حوزه‌های شیلاتی استطرح "مقابله با ترال" در خلیج فارس با مشارکت سپاه، دریابانی و شیلات استان بوشهر اجرا می‌شودصادرات محصولات شیلاتی استان مازندران 2 برابر شد

وی از تولید 8 میلیون و 425 هزار قطعه بچه ماهی یک گرمی در گیلان طبق آمارهای سال 98 سخن گفت و با تأکید بر اینکه تمامی 16 شهرستان استان در زمینه تولید ماهیان سردابی فعال هستند ابراز داشت: شهرستان تالش با 2 هزار و 770 تن در مساحت 68 هزار متر مربع دارای رتبه نخست استانی در بخش تولید ماهیان سردابی است.

مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به اینکه شهرستان رودسر با 571 تن تولید در مساحت 10 هزار و 454 متر مربع در رتبه دوم استانی تولید ماهیان سردابی گیلان قرار دارد اظهار داشت: شهرستان ماسال نیز با 354 تن تولید سالانه در مساحت 12 هزار و 205 متر مربع در رتبه سوم استانی از حیث تولید ماهیان سردابی قرار گرفته است.

مدبری نوع حمایت‌های مجموعه شیلات استان گیلان از آبزی‌پروران به ویژه فعالان بخش پرورش ماهیان سردابی را برشمرد و با بیان اینکه تسهیلات بانکی به آبزی‌پروران پرداخت می‌شود افزود: طبق آخرین مکاتبات بانکی جهت دریافت تسهیلات توسط آبزی‌پروران مقدار 350 میلیون ریال به ازای هر تن ظرفیت مزرعه به آنان پرداخت می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه 230 میلیون ریال تسهیلات مربوط به هزینه ثابت و 120 میلیون ریال تسهیلات مربوط به هزینه جاری به متقاضیان دریافت تسهیلات آبزی‌پروری در استان گیلان تعلق می‌گیرد خاطرنشان کرد: مجموعه شیلات گیلان در راستای تحقق شعار جهش تولید مقام معظم رهبری برنامه‌های خود را تدوین و در آن راستا حرکت می‌کند.

مدیرکل شیلات گیلان تولید انواع ماهی زینتی و قرمز را از دیگر ظرفیت‌های استان اعلام کرد و ضمن تأکید بر اشاعه فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف ماهی ابراز داشت: تجهیز و مکانیزاسیون مزارع، صدور مجوزهای جدید و افزایش تولید در واحد سطح از جمله مهم‌ترین عوامل تولید در حوزه پرورش آبزیان به شمار می‌رود.

مدبری به مشکلات و چالش‌هایی که به جهت شیوع ویروس کرونا متوجه فعالیت‌های شیلاتی شده و آسیب‌هایی که این موضوع به فعالان این بخش وارد کرده است را نیز اشاره کرد و بیان داشت: در همین راستا دولت تمهیداتی را اندیشیده است تا با پرداخت تسهیلات بانکی از فعالان شیلاتی که به جهت شیوع کرونا آسیب دیده‌اند حمایت به عمل آورد.

انتهای پیام/614/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ماهیان سردابی مدیرکل شیلات گیلان تسهیلات بانکی پرداخت می شود آبزی پروری میلیون ریال تولید ماهی تن تولید متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل