Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: به علت شیوع بیماری کرونا در کشور، انجام عمل جراحی پیوند با شرایط و تمهیدات خاصی انجام می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیرحسن ربانی فوق تخصص جراحی پیوند کبد، از انجام موفقیت آمیز عمل پیوند کبد در بیمارستان آیت الله طالقانی خبر داد و افزود: عمل پیوند کبد برای دختر جوانی که یک سال در لیست پیوند قرار داشت، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این بیمار به هپاتیت خودایمنی مبتلا بود و در نهایت روز گذشته کبد پیوندی با اندازه و گروه خونی مناسب تامین و عمل جراحی انجام شد.

ربانی، عمل پیوند را موفقیت آمیز خواند و افزود: شب گذشته عضو پیوندی فعالیت خود را آغاز کرد. معمولا ۷ الی ۸ روز زمان نیاز است تا آنزیم‌ها به ثبات برسند و بدن با ارگان بیگانه سازگار شود. بیمار پس از گذشت این مدت مرخص می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به کاهش انجام عمل‌های جراحی به دنبال شیوع بیماری کرونا، تصریح کرد: طبق پروتکل‌هایی که در زمان اپیدمی تدوین شد، جراحی پیوند فقط برای بیماران مبتلا به نارسایی حاد کبدی انجام می‌شد، اما با گذشت زمان و کسب شناخت نسبی از بیماری، سایر جراحی‌ها با اعمال تمهیدات خاص صورت می‌گیرد.

وی، کنترل شرایط درون بخشی، پرسنل، رفت و آمد‌ها و بررسی مداوم تجهیزات را از نمونه تمهیداتی دانست که به علت شیوع کووید ۱۹ به طور مستمر در دستور کار قرار گرفته و بیان کرد: انجام سی تی اسکن ریه از بیماران و معاینه توسط فوق تخصص نقص ایمنی و عفونی نیز از دیگر اقداماتی است که قبل از عمل جراحی صورت می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس پیوند عمل پیوند گروه خونی عمل پیوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد