Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید مصوبه اجازه افزایش قیمت سه ماهه خودرو توسط خودروسازان یکی از دلایل گرانی عجیب و غریب چهارچرخ‌ها در روز‌های اخیر است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روح‌الله ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، مصوبه اجازه افزایش قیمت سه ماهه به خودروسازان را یکی از دلایل گرانی عجیب و غریب چهارچرخ‌ها در روز‌های اخیر دانست و گفت: طرح ساماندهی بازار و صنعت خودرو به منظور کوتاه کردن دست دلالان از بازار چهارچرخ‌ها با۲۰ ماده تدوین شد؛ در این طرح، عرضه خودرو تنها در بورس امکان‌پذیر است تا نحوه عرضه به بازار شفاف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عرضه خودرو خارج از بورس در طرح ساماندهی بازار و صنعت خودرو حکم قاچاق کالا را دارد
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه براساس این طرح عرضه خودرو خارج از بورس حکم قاچاق کالا را دارد، افزود: قیمت‌گذاری، کیفیت، نحوه تامین مالی خودروسازان با تصویب طرح ساماندهی بازار و صنعت خودرو به صورت شفاف مشخص می‌شود.

به گفته عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ساختار صنعت خودروسازی در ایران ایرادی ندارد و نابسامانی موجود در بازار ناشی از رها کردن بازار توسط دولت است.

وی با بیان اینکه درجریان تدوین طرح ساماندهی بازار وصنعت خودرو از ظرفیت کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت، خودروسازان، منتقدان و... استفاده شده است، ادامه داد: ما با قیمت‌گذاری دستوری مخالف هستیم، زیرا این امر منجر به نابسامانی بیشتر می‌شود، مانند آنچه در مورد تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی اتفاق افتاد.
قیمت چهارچرخ‌ها در طرح ساماندهی بازار خودرو براساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود
غضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه قیمت خودرو در بورس براساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، تصریح کرد: مابه التفاوت قیمت خودرو در بورس و بهای تمام شده تولید خودرو به جیب دلالان و خودروسازان نمی‌رود بلکه برای این مبلغ اهداف مشخصی تعیین شده است.

به زعم ایزدخواه در تعیین قیمت تمام شده تولید خودرو تمام هزینه‌های غیرتولیدی خودروسازان حذف می‌شود، زیرا مصرف کننده نباید تاوان بنگاهداری‌ها در خودورسازی‌ها را بپردازد. منبع: خانه ملت

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون صنایع و معادن قیمت خودرو کمیسیون صنایع و معادن مجلس طرح ساماندهی بازار صنعت خودرو چهارچرخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی