Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز دبیر ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: اگر گروه‌های پرریسک مثل کودکان شش ماهه تا پنج ساله، افراد مسن بالای ۵۰ سال و افراد دارای بیماری زمینه‌ای به آنفلوآنزا مبتلا شوند میزبان فرم شدیدی از این بیماری خواهند بود بنابراین ضرورت تزریق واکسن آنفلوآنزا در این گروه‌ها به شدت احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علیرضا سلیمانی روز دوشنبه ۲۴ شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه شروع فصل پاییز و شیوع برخی بیماری‌های تنفسی قرار داریم، به مردم به ویژه گروه‌های پرریسک توصیه می‌شود تزریق واکسن آنفلوآنزا را فراموش نکنند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: با توجه به اینکه علایم آنفلوآنزا به علایم ابتلا به ویروس کرونا بسیار نزدیک است از مردم درخواست می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها استفاده از ماسک، اصل شستشوی دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی را جدی بگیرند.

این مسئول تاکید کرد: با توجه به اینکه اگر گروه‌های پرریسک مثل کودکان شش ماهه تا پنج ساله، افراد مسن بالای ۵۰ سال و افراد دارای بیماری زمینه‌ای به آنفلوآنزا مبتلا شوند میزبان فرم شدیدی از این بیماری خواهند بود، ضرورت تزریق واکسن آنفلوآنزا در این گروه‌ها به شدت احساس می‌شود.

سلیمانی تاکید کرد: بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا شهریور و اوایل مهر ماه  است و  دو هفته پس از تزریق، ایمنی در بدن فرد ایجاد می‌شود.

دبیر ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: با توجه به شباهت علایم آنفلوآنزا با کرونا، قطعا در تشخیص دقیق بیماران در مراکز درمانی با مشکل مواجه خواهیم شد به همین دلیل از مردم می‌خواهیم برای اینکه سروکارشان به مراکز درمانی نیفتد حتما دستورالعمل‌های پیشگیرانه را رعایت کنتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی علیرضا سلیمانی آنفلوآنزا کروناویروس كرونا تزریق واکسن آنفلوآنزا گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ناظر داوری بازی گل گهر و شمس آذر: لباس دو تیم در جلسه هماهنگی مشکلی نداشت، زیر نور مشکل ایجاد شد!
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند