Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، در برنامه ”ما خفی اعظم“ شبکه تلویزیونی الجزیره جزئیات ائتلاف رژیم صهیونیستی با شماری از کشور‌های عربی برای محاصره مقاومت در نوار غزه فاش شد و این برنامه به اطلاعات اختصاصی درباره این موضوع دست پیدا کرد که نشان می‌دهد پایگاه دریایی ”برنیس“ مصر که در ماه ژانویه گذشته در سواحل دریای سرخ با حضور محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی، افتتاح شد، با هماهنگی رژیم صهیونیستی احداث شده است و یکی از اهداف آن قطع خطوط پشتیبانی گرو‌های مقاومت در نوار غزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارشگر شبکه الجزیره گفت: چشم رژیم صهیونیستی به خلع سلاح مقاومت در نوار غزه است و تلاش می‌کند از طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، درباره صلح که به معامله قرن معروف شد، استفاده کند. در سه جنگ شدید در نوار غزه، رژیم صهیونیستی با توسل به توان نظامی خود در تحمیل کردن خلع سلاح یا تحویل سلاح‌های مقاومت شکست خورد.

آمی آیالون، رئیس اسبق شاباک، در این برنامه الجزیره گفت رژیم صهیونیستی نباید برای خلع سلاح حماس فقط به خود تکیه کند. منظور او هم امیدواری به ائتلاف جدید تل‌اویو در منطقه با کشور‌های عربی است که یکی پس از درگیری در موج عادی‌سازی روابط با این رژیم وارد می‌شوند. این‌ها تصاویر اختصاصی از مرز‌های مصر با نوار غزه است و تحقیقات الجزیره گستردگی تلاش‌های مصر برای تشدید محاصره و منزوی کردن نوار غزه را ثابت می‌کند که این تلاش‌ها محدود به روی زمین نیست، بلکه در دریا هم صورت می‌گیرد.

در ادامه این گزارش آمده است: در ماه ژانویه گذشته، پایگاه دریایی برنیس مصر در دریای سرخ با حمایت امارات و با حضور محمد بن زاید افتتاح شد. این تحقیقات فاش کرد که ایجاد این پایگاه با هماهنگی اسرائیل بود و یکی از اهداف آن، قطع خطوط پشتیبانی است که مقاومت برای دستیابی به گلوله‌ها و موشک‌های پیشرفته از آن‌ها استفاده می‌کند. در این تحقیقات اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، فاش کرد سریال مستمر فشار بر گروه‌های مقاومت برای خلع سلاح آن‌ها ادامه دارد.

اسماعیل هنیه در مصاحبه با الجزیره گفت: ”جنبش حماس به دشمن و یا هیچ میانجیگری، تعهدی نمی‌دهد که تصمیم مقاومت را از نظر اصولی، توسعه ابزار‌های مقاومت و راهبرد آن برای تقویت قدرتش مخدوش کند.“

گزارشگر این شبکه  در ادامه اعلام کرد: در برابر تنگنا‌ها و اقدامات علیه گروه‌های مقاومت، مقاومت در نوار غزه در زمینه ساخت سلاح برای خود فعال است. در این تصاویر گلوله‌ها و بقایای تسلیحات اسرائیلی را می‌بینید که در جنگ سال ۲۰۱۴ منفجر نشده بود و به منبعی برای تامین سلاح مقاومت و ساخت موشک‌های جدید تبدیل شد که مقاومت بعضی از آن‌ها را در سال گذشته به سوی شهرک‌های اسرائیلی شلیک کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی امارات متحده عربی دولت بحرین مقاومت در نوار غزه رژیم صهیونیستی خلع سلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۸۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

200 روزه شدن جنگ علیه غزه چه مفهومی دارد؟ مقاومت در این مدت چگونه ادامه یافت؟

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب،«حاتم کریم الفلاحی» کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک عرب به الجزیره گفت ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل طی 200 روزی که از جنگ شعله‌ور شده علیه نوار غزه به راه انداخته، به هیچ یک از اهدافی که اعلام کرده، دست نیافته و ناتوانی‌اش در تحقق این اهداف سبب طولانی شدن زمان این جنگ شده است.

این تحلیلگر نظامی خاطر نشان کرد که ارتش رژیم اسرائیل در جنگ‌های قبلی خود بر «جنگ برق آسا و سریع» تکیه می‌کرد، چرا که قادر به تحمل خسارت‌ها و تلفات سنگین نیست، علاوه بر اینکه جنگ طولانی‌مدت پیامدهای اقتصادی به همراه دارد و این رژیم را در معرض فشار از داخل رژیم اسرائیل قرار می‌دهد.

الفلاحی تصریح کرد که ناتوانی ارتش رژیم اسرائیل در تحقق اهداف خود از جنگ علیه غزه، تاکید می‌کند که در رهبران و فرماندهانی که این اهداف را مشخص کردند، ضعف و نقص وجود دارد. اهدافی که شامل رسیدن به  فرماندهان جنبش حماس و نابودی آنها، آزادسازی اسیرانشان و از بین بردن توانمندی‌های مقاومت غزه بوده است.
 
این کارشناس نظامی ادامه داد: تنها دستاورد اشغالگران طی این مدت 200 روزه، با به کارگیری تمام تسلیحات و با اتکا به پل هوایی کشورهای حامی خود و همچنین حمایت‌های سیاسی در سازمان ملل و شورای امنیت و امکانات و توانمندی‌های نظامی بسیار زیاد، تخریب و ویرانی گسترده در نوار غزه و قربانیانی است که تعدادشان از 110 هزار نفر هم بیشتر شده است.

الفلاحی در این چارچوب به این نکته اشاره می‌کند که ارتش رژیم اشغالگر پس از 200 روز جنگ بار دیگر برای عملیات نظامی به مناطقی برمی‌گردد که در اولین روزهای جنگ خود در آن مناطق عملیات نظامی خود را آغاز کرد، مانند بیت حانون و این نشان دهنده وجود اشکالات و نقایص بزرگ در سطح راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی این رژیم است.

نبرد دفاعی موفق مقاومت طی 200 روز جنگ
الفلاحی در ادامه به موفقیت مقاومت در مدیریت موفق نبرد دفاعی خود در برابر ماشین جنگی و کشتار رژیم صهیونیستی اشاره می‌کند و معتقد است که مقاومت به شکل موفقیت‌آمیز و تاثیرگذاری نبرد دفاعی خود را مدیریت کرده است.

وی افزود: مقاومت همچنین راهبرد مشخصی برای مقابله با اهداف چه در سطح میدانی در نوار غزه یا در مراکز سیاسی تل آویو و دیگر مناطق داشته و نیز موفق شده است امکانات و توانمندی‌های خود را به شکل شگفت‌آور و قابل توجه به کار گیرد.

به گفته الفلاحی، گروه‌های مقاومت، توانمندی‌های نظامی و قوای بدنی بسیار بالای خود را در به کارگیری این امکانات اثبات کردند که سبب افزایش میزان خسارت‌ها و تلفات ارتش رژیم اشغالگر شد و در مقابل، ارتش رژیم اشغالگر  در جریان تلاش‌های خود به جای آزادی شماری از اسیرانش در نوار غزه، به کشتن آنها اقدام کرد.
 
این کارشناس نظامی خاطر نشان کرد که ادامه عملیات مقاومت نشانه آمادگی مبتنی بر برنامه‌ریزی قبلی بسیار خوب و حسن استفاده از امکانات و توزیع صحیح آن به گونه‌ای است که بتواند در هر نبردی از آن استفاده کند به طوری که هر تیپ و یگان مقاومت به طور جدا از دیگر یگان‌ها، نبرد دفاعی را در نوار غزه مدیریت می‌کند.

الفلاحی همچنین ابراز عقیده کرد که دقت در عملیات مقاومت و موفقیت آن در تحمیل خسارت و تلفات به اشغالگران در سطح افراد و خودروهای زرهی به معنای این است که مقاومت با وجود اشکال مختلف رویارویی و نیز طرح‌های مختلف ارتش رژیم صهیونیستی، از داده‌های اطلاعاتی دقیقی بهره برده است.

این کارشناس مسائل نظامی تاکیدکرد که نمی‌توان از شکست مقاومت یا پایان توانمندی‌های رزمی و مبارزاتی آن در نوار غزه سخن گفت. وی در این چارچوب به عملیات اخیری اشاره کرد که گروه‌های مقاومت در قالب ویدئوهای ثبت شده خود اخیرا منتشر کردند، عملیات موفقی که در سایه عقب‌نشینی پی در پی نظامیان صهیونیست از مناطق مختلف نوار غزه انجام شد.
 

دیگر خبرها

  • تغییر در پیشنهاد آتش‌بس رژیم صهیونیستی پس از موضع قاطع مقاومت
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • در هیچ کجای جهان فجیع‌تر از جنایات تل‌آویو در غزه سراغ نداریم
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح+ تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت
  • پیام‌های راهبردی سخنان ابوعبیده
  • پیام‌های راهبردی سخنان «ابوعبیده»
  • 200 روزه شدن جنگ علیه غزه چه مفهومی دارد؟ مقاومت در این مدت چگونه ادامه یافت؟
  • احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی