Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله صمیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اعتبار از محل رونق تولید و تبصره ۱۸ به ۴۶ واحد تولیدی مذکور در استان اختصاص یافته است.

وی افزود: اعتبارات تبصره ۱۸ از مهمترین ابزار ایجاد و حفظ اشتغال در استان ها محسوب می شود.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پیشرفت فیزیکی برخی از این طرح ها بالای ۶۰ درصد بوده که با اختصاص این اعتبار پیشرفت آنها شتاب خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صمیمی ابراز داشت: هم اینک شرایط سخت تحریم و شیوع بیماری کرونا مشکلاتی برای بخش تولید و اشتغال ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: با تلاشی مضاعف و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت ها موانع بخش تولید و اشتغال برطرف می شود تا این بخش همچنان پا برجا و فعال بماند.

فعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد در استان نوید بخش رونق تولید خواهد بود و امید آفرینی در میان صنعتگران و صاحبان کسب و کار ایجاد شود و با اشتیاق بیشتری به فعالیت بپردازند.

نرخ بیکاری استان در سال ۹۷ حدود ۱۳.۳ درصد بود که در سال ۹۸ به ۱۰.۸ درصد کاهش یافت.

سال گذشته ۳۷ واحد تولیدی با اشتغال ۳۵۰ نفر و حجم سرمایه گذاری ۷۷۰ میلیارد ریال در این استان ایجاد شد.

سال ۹۸، تعداد ۱۷ واحد صنعتی در شهرک های صنعتی استان و ۱۴ واحد در خارج از شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد فعال شد.

همچنین سال گذشته، ظرفیت خالی ۱۸ واحد صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد افزایش داده شد.

۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد برخی از واحد های صنعتی در شهرک ها و برخی دیگر خارج از شهرک ها و نواحی صنعتی اند.

هم اینک ۳۳۰ واحد فعال صنعتی با حجم سرمایه گذاری بر اساس پروانه بهره برداری ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وجود دارد.

میزان سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی به بهره برداری رسیده این استان افزون بر ۶ هزار و ۶۴ میلیارد ریال است.

بر اساس آمارها بخش صنعت، ۳۶ درصد سهم اشتغال این استان را در اختیار دارد.

برچسب‌ها کهگیلویه وبویراحمد اشتغال زایی یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه وبویراحمد اشتغال زایی یاسوج کهگیلویه وبویراحمد اشتغال زایی یاسوج اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد میلیارد ریال شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد