Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرماندار نهاوند با تأکید براینکه خط قرمز من، سلامت مردم است، گفت: مدیران همه پای کار بیایندو مردم باید آثار کارهای انجام شده ستاد کرونا را ببینند.

  مراد ناصری درجلسه قرارگاه زیستی ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کرونا، اظهارکرد: در بحران باید باهم بودن را تجربه کنیم حفظ پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در ادارات و اماکن عمومی الزامیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: افرادی که گفتند کرونا شوخی است و مسئولان بزرگش میکنند الان بیایند پاسخگو باشند و بدون تعارف می‌گویم وضعیت نهاوند خوب نیست و در بحران هستیم.

فرماندار با بیان اینکه خطر کرونا را به گوش مردم برسانید، وضعیت نگران کننده است، افزود: مرحله سوم طرح ضربتی از امروز به صدا در می‌آید، بانکها نه درست خدمات میگیرند نه درست خدمات ارائه می‌دهند مدیران و کارمندان بانکها خود را قرنطینه کرده‌اند اما مردم را رها کرده‌اند.

وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی مطلوب نیست

وی با بیان اینکه وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی مطلوب نیست و اگر متولی ندارد شهرداری اعلام کند تا برای آن متولی پیدا کنم، افزود: دهیاری که سلامت مردم برایش مهم نباشد و در بحران کنار بخشدار نباشد، دهیار نیست و باید عزل شود و مسئولین شبکه بهداشت و درمان، اموات کرونایی و غیرکرونایی را تا زمانیکه افراد نزدیک متوفی تعهدات لازم را انجام نداده‌اند تحویل ندهند و آمبولانس به هیچ‌وجه درب منزل نرود. 

ناصری با بیان اینکه اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی لازم ، توسط اصحاب رسانه به‌طور درست انجام شود، تأکید کرد: اصحاب رسانه اگر برای آگاهی‌رسانی به مردم میدان‌دار شوند به بهترین شکل می‌توانیم بحران را مدیریت کنیم. 

وی با بیان اینکه طرح ضربتی ۲۱ روزه ستاد کرونا در شهرستان نهاوند باید هرچه سریعتر انجام گیرد، افزود: به‌طور مرتب در شهرها و روستاها با نظارت اعضای ستاد و اعلام وضعیت هشدار با استفاده از دو دستگاه خودروی بلندگو دار و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سطح شهرستان انجام شود.

تعدادی از مدارس پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی کنند

 در ادامه رئیس شبکه بهداشت گفت: تعدادی از مدارس پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، من از مسئول مرکز بهداشت گلایه دارم چرا این مدارس پلمپ و تعطیل نشدند.

دانشور با بیان اینکه بحران و شیوع کرونا را سیاسی نکنیم، اظهار کرد:  اصحاب رسانه که ظرفیت این شهرستان هستند در شرایط بحران کمک کنند و واقعیت‌ها را عنوان کنند. 

وی با تأکید براینکه روحانیون هم در شهر و هم در روستا با جدیت ورود و موارد لازم را اطلاع‌رسانی کنند، خاطرنشان کرد: بانک‌ها برای حضور مراجعین  خود وظایف سنگین‌تری دارند، شهرداران و بخشداران باید آرامستان‌ها را مدیریت کنند.

رئیس شبکه بهداشت گفت: صنعت و معدن شهرستان بیش از پیش باید پای‌کار باشد و جدیت بیشتری اصناف و اتحادیه‌ها را در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و الزام استفاده از ماسک در گیر کار کنند،تمامی خانه‌های بهداشت با جدیت در روستاها بر کار دهیاران نظارت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس بانک ناوگان حمل و نقل عمومی پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب