Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه امام سجاد(ع) کربلا را به عنوان نمادسازی انقلاب عنوان کردند، گفت: گاندی در انقلاب هند با وجود اینکه مسلمان نیست و خدا و پیغمبر را قبول ندارد، اما ریشه حرکت‌های انقلابی خود را به سیدالشهدا نسبت می‌دهد.

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در مراسم عزاداری امام سجاد(ع) که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: حوزه معرفت‌شناسی نسبت به ائمه (ع) در پهنه عاطفه و احساس ما نیست، یعنی به اندازه‌ای که ائمه را دوست داریم از آنها شناخت نداریم و این موضوع متاسفانه در شناخت ما تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: سطح شناخت ما از ائمه وقتی کم باشد، میزان علاقمندی ما نسبت به آنها نیز کاهش می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه برداشت ما باید نسبت به ائمه اطهار(ع) باید یکسان باشد، اضافه کرد: اما در حال حاضر به علت شناخت کم ما این برداشت متفاوت است.  
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه امام سجاد (ع) دارای دو نقش فردساز و جامعه‌ساز داشتند، تصریح کرد: تربیت و آموزش بدون در نظر گرفتن دعا امکان‌پذیر نیست و امام سجاد (ع) در همه نکات آموزشی و تربیتی از دعا کمک می‌گرفتند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی امام سجاد (ع) با کمک گرفتن از دعا نکات تربیتی و اخلاقی را بیان می‌کنند، خاطرنشان کرد: وقتی این نکات در قالب دعا بیان می‌شود از پروردگار آرزو می‌کنم بیشتر برای آن تلاش می‌کنم.
وی گفت: امام سجاد(ع) نکته‌هایی را در قالب دعا بیان می‌کنند که انسان وقتی از خدا درخواستی دارد برای رسیدن به آن تلاش می‌کند و از خدا می‌خواهد رشد اخلاقی را برای انسان فراهم کند و در این راستا حداکثر تلاش خود را انجام می‌دهد.
آیت‌الله علم‌الهدی یکی از علت‌های اشتباه کردن در زندگی را هدف نداشتن دانست و تصریح کرد: نکته دوم در تاکیدات امام سجاد(ع) توجه به اهمیت هدف‌گذاری، داشتن نشاط و آرزوسازی در زندگی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: انسان وقتی هدف در زندگی داشته باشد، تمام سرمایه‌گذاری خود را برای رسیدن به آرزوی خود  برنامه‌ریزی می‌کند و این جنبه فردسازی (ع) است.
وی افزود: در همه انقلاب‌ها کربلا تاثیرگذار بوده است، گاندی در انقلاب هند با وجود اینکه مسلمان نیست و خدا و پیغمبر را قبول ندارد، اما ریشه حرکت‌های انقلابی خود را به سیدالشهدا نسبت می‌دهد.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه امام سجاد(ع) کربلا را به عنوان نمادسازی انقلاب عنوان کردند، متذکر شد: ۴۰ سال امام سجاد(ع) کربلا را زنده و اصل قطع عینی در درون احساسات و دل‌های مردم ایجاد کردند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: در بعد فردسازی و جامعه سازی وجود امام سجاد(ع) یک نابغه بی‌نظیر بودند.
وی با اشاره به اینکه در کربلا به خاطر حفظ اسلام و ادامه جریان ولایت امام سجاد(ع) بیمار شدند، بنابراین مسئله مجاهدت و شهادت وجود نداشت، اضافه کرد: در حوزه معرفت‌شناسی ائمه اطهار(ع) سطح پایینی است و باید شناخت خود را ارتقا دهیم.


منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی امام سجاد ع علم الهدی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است

ایسنا/مازندران مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه سوادکوه گفت: برگزاری انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی به معنای مبارزه با دیکتاتوری و اسناد فضای مردم‌سالاری دینی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن اسدی ۱۸ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، شاخص‌های انتخاب اصلح و نماینده‌ی در تراز انقلاب اسلامی را، تبیین کرد.

وی اظهار کرد: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی، وجود تضارب آراء و انتقادها، باعث سازندگی و پیشرفت خواهد شد. البته این اختلافات سلیقه باید در چارچوب انقلاب و آرمان‌های آن باشد.

وی، شرکت در انتخابات را امری شرعی، ملی و بر اساس دموکراسی عنوان کرد و گفت: رعایت اخلاق اسلامی و انسانی مهمترین معیار یک نامزد نمایندگی مجلس است.

حجت‌الاسلام اسدی افزود: جلوگیری از تخریب و ایجاد اختلاف از سوی کاندیداها و هواداران آن‌ها، معیار دیگری است که باید رعایت شود. همچنین کاندیداها نباید قول و وعده‌های خلاف واقع دهند.

وی، رعایت اصول اخلاقی در مناظره‌ها و تبلیغات را شرط دیگر کاندیداهای تراز انقلاب دانست و گفت: شهروندان به شعارهای نمایندگان دقت کنند. بسیاری از وعده‌های داده‌شده، در اختیار و شرح وظایف نمایندگان نیست و می‌تواند ملاک خوبی برای شناخت کاندیدای اصلح باشد.

اسدی، دلسرد نکردن مردم از فعالیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یکی دیگر از شاخص‌های انتخاب نماینده در تراز انقلاب عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با حضور ۹۰ کاندیدای نمایندگی در مجلس در سراسر کشور برای ۲۲ حوزه انتخابیه و انتخاب نماینده برای ۴۵ کرسی مجلس، روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. در استان مازندران نیز در حوزه انتخابیه قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ، ۴ نفر در مرحله دوم در حال رقابت هستند که ۲ نفر به مجلس راه می‌یابند.

۱۰ حوزه‌ انتخابیه اصلی و فرعی، ۵ فرمانداری و ۵ بخشداری با مرکزیت فرمانداری قائمشهر در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند. همچنین ۴۱۶ شعبه اخذ رای برای مرحله دوم انتخابات در نظر گرفته شده است که ۳۰۸ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۵ شعبه شهری و ۲۲۱ شعبه روستایی برای اخذ آراء در نظر گرفته شده‌ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در هرمزگان منصوب شد
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • ۳۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت با حضور خادمان رضوی در ماهشهر
  • شست و شوی رواق دارالذکر حرم مطهر رضوی | ویدئو
  • تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان