Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، باید اقدامات مناسب تری در خصوص پسماند‌های کرونایی انجام شود.

خبرگزاری میزان- نشست تخصصی مدیریت پسماند‌های بیمارستانی، پیش از ظهر امروز با حضور سعید محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و جمعی از مسئولان این اداره کل و نمایندگان تشکل‌های محیط زیستی مرتبط در این حوزه به میزبانی این اداره کل در محل اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید محمودی در این نشست با اشاره به این نکته که درصد کمی از بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها بستری هستند و بیشتر بیماران در خانه خود بوده و پسماند‌های کرونایی این بیماران با پسماند‌های عادی شهری مخلوط می‌شود، افزود: این پسماند‌های شهری در واقع پسماند‌های خطرناکی هستند که بصورت عادی جمع آوری می‌شوند و این مدیریت بر پسماند‌ها را پیچیده می‌کند.

وی با بیان اینکه البته محدود بودن نظارت بر پسماند‌های کرونایی بیمارستان‌ها به عنوان مراکز اصلی پسماند‌های عفونی نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در کنترل این پسماند‌ها نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: موضوع پسماند‌های کرونایی مسئله محیط زیست و یا یک بیمارستان نیست بلکه موضوع استانی است و استانداری تهران هم باید برای کمک به حل این معضل ورود کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بر اساس گزارش WHO حداقل تا دو سال آینده درگیر بیماری کرونا خواهیم بود، گفت: باید تصمیمات کلی‌تر و اقدامات کارشناسی شده و مناسب تری در خصوص پسماند‌های کرونایی انجام شود و این مهم نیازمند همکاری و تعامل بیشتر همه بخش‌های مرتبط در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: دفن غیرقانونی پسماند‌های عفونی در محوطه بیرونی یک بیمارستان+فیلم و عکس

محمودی با بیان اینکه امکانات محیط زیست محدود است و همه بیمارستان‌ها را نمی‌تواند پوشش دهد، ادامه داد: به درخواست سمن‌ها به عنوان نمایندگان مردم، تیم‌های تخصصی متشکل از محیط زیست، شهرداری و تشکل‌های محیط زیستی برای نظارت بر مدیریت پسماند‌های بیمارستانی تشکیل می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه نگاه ما بر بیمارستان‌ها نگاهی مچگیرانه وقهری نیست بلکه هدف، همکاری مشترک بیشتر و اصلاح فرآیند‌هایی است که بلحاظ قانونی مشکل دارد، خاطر نشان کرد: با این کار، طرح نظارت مردمی بر مدیریت پسماند‌های پزشکی کلید خورده و از این منظر هم اقدامات صورت گرفته، توسط گروه‌های مردمی گزارش خواهد شد و هم در برطرف کردن کاستی ها، کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: محیط زیست پسماند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست پسماند مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران پسماند های کرونایی بیمارستان ها پسماند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۱۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکلیف مدیریت اجرایی پسماند‌های الکترونیکی در کشور مشخص نیست و کاملا غیر اصولی مدیریت می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به مناسبت هفته زمین پاک با بیان اینکه «پسماند‌های الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین پسماند‌ها در جهان محسوب می‌شود»، اظهار کرد: متاسفانه عملا این پسماند‌ها در کشور طبق قانون مدیریت نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مناسبی برای این پسماند‌ها در کشور دیده شود و متولی مشخصی در این حوزه داشته باشیم، گفت: هفته زمین پاک به کار‌های نمادین اختصاص پیدا کرده و عملاً اقدام چشمگیر و اثرگذاری در این حوزه دیده نمی‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس معضل پسماند‌ها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: پسماند‌ها می‌توانند ثروت تولید کنند، ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی بخصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است.

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور