Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمدحسن آصفری، نایب‌رئیس کمیسیون شورا‌ها تاکید کرد: تمام جلسات اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری در کمیسیون با حضور نماینده شورای نگهبان، دولت، مدیرکل سیاسی انتخابات و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

محمدحسن آصفری درباره بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری و نهایی شدن این طرح گفت: طرح زمانی نهایی می‌شود که صحن علنی مجلس به این اصلاحات رأی بدهد و شورای نگهبان آن را تصویب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نایب‌رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور ادامه داد: بند به بند این تغییرات را در کمیسیون در جلساتی فشرده مورد بررسی قرار می‌دهیم تا ان‌شاالله به موقع به صحن علنی برسانیم که در نهایت پس از تصویب، مورد تائید شورای نگهبان واقع شود.

بیشتر بخوانید: طرح اصلاح قانون انتخابات برای سرکار گذاشتن رسانه‌ها تدوین شده است/ کسی جرات برگزاری رفراندوم ندارد

وی درباره ایراداتی که احزاب و فعالان سیاسی به برخی از بند‌های این طرح مانند دادن برنامه که ممکن است در تائید و یا رد صلاحیت کاندیدا‌ها تاثیرگذار باشد، اظهار داشت: برخی از بند‌ها اتفاقا برای این است که فرد اصلح امور کشور را به دست بگیرد.

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برنامه ارائه دادن از سوی کاندیدای خواهان حضور در انتخابات، یک واقعیت است و در همه دنیا هم وجود دارد و مختص ایران نیست، اتفاقا اینکه شخصی که می‌خواهد رئیس‌جمهور شود، برنامه نداشته باشد برای کشور ایجاد مشکل می‌کند.

وی افزود: اینکه گفته می‌شود دادن برنامه در روند تائید و رد صلاحیت افراد تاثیرگذار درست نیست، فرد بایستی برنامه‌های خودش را ارائه دهد، اما اینکه برنامه می‌تواند تاثیری در رد یا تائید صلاحیت فرد داشته باشد، به مثابه آن نیست که بگوییم اگر نامزدی برنامه‌اش خوب نبود، تائید صلاحیت نمی‌شود اگر فردی برنامه‌اش خوب بود تائید صلاحیت می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون شورا‌ها خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در راستای این است که اگر فردی می‌خواهد سکان‌دار کشور و ریاست جمهوری شود؛ فرد توانمند و کارآمدی باشد و در این بند راه‌های تشخیص مدیر و مدبر بودن نامزد‌ها را دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به قوانین مربوط به نامزد‌های انتخابات در قانون اساسی گفت: یکی از بند‌های رجل سیاسی مدیر و مدبر بودن است که در قانون انتخابات گذشته هم بوده است و ما صرفاً این بند‌ها را تعریف می‌کنیم و این چیز جدیدی نیست که وارد قانون انتخابات شده باشد. ما تقریبا شفاف می‌کنیم تعریف این اصطلاح چیست؛ اگر غیر از این باشد ما چگونه باید تشخیص دهیم یک نفر مدیر و مدبر است؟

آصفری ادامه داد: مطلبی که آقایان از آن ایراد می‌گیرند درباره سن است، سن انتخابات همان سنی است که بوده جایی از قانون اساسی اساسی بیاورید که گفته باشد رئیس‌جمهور نباید فلان سن را داشته باشد همان چیزی در قانون اساسی آمده است ما طبق همان چیزی که در این قانون وجود دارد پیش می‌رویم و خارج از آن کاری انجام نمی‌دهیم!

وی درباره این‌که برخی از افراد عنوان می‌کنند این قانون باعث تضعیف شورای نگهبان می‌شود، اظهار داشت: تمام جلسات کمیسیون با حضور نماینده شورای نگهبان حال از حقوق‌دانان و اعضای دیگر، دولت، مدیر کل سیاسی انتخابات و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود و موارد اصلاحی با حضور این اشخاص مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نایب‌رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور تاکید کرد: تمامی موارد با نظر اشخاص مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر جایی احساس شود که شورای نگهبان زیر سوال می‌رود و یا تعضیف می‌شود، نمایندگان این شورا حضور دارند و موارد را می‌گویند.

منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات ریاست جمهوری اصلاح قانون انتخابات قانون انتخابات شورای نگهبان ریاست جمهوری بند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رییس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه با اشاره به شروع تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: رفتار تبلیغاتی چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه کرمانشاه به دقت تحت رصد قرار دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسن مفید در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز تبلیغات چهار کاندیدای انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه کرمانشاه از ساعت صفر امروز (۱۳ اردیبهشت) گفت: مدت تبلیغات یک هفته بوده و تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) ادامه دارد.

وی با اشاره به رصد دقیق تبلیغات کاندیداها، گفت: انتظار ما این است کاندیداهایی که برای ورود به یک نهاد قانونگذار با یکدیگر رقابت می کنند، خودشان بیش از همه به قانون احترام گذشته و در رعایت قانون از یکدیگر پیشی بگیرند.

وی افزود: بر اساس قانون جدید انتخابات تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد شده و در صورت جرم انگاری به شعبه خاص جرائم انتخاباتی که در مرکز استان فعال است، ارجاع می‌شوند.

مفید در خصوص باید و نبایدهای تبلیغاتی کاندیداها گفت: راه اندازی هرگونه کاروان تبلیغاتی، ایجاد مزاحمت ترافیکی با برپایی تجمعات و تخریب سایر کاندیداها در سخنرانی ها تخلف بوده و با آن برخورد می شود.

وی افزود: همچنین شعارنویسی بر روی در و دیوار مراکز عمومی و خصوصی و نصب و الصاق محتوای تبلیغاتی در مکان‌های عمومی و نیز مکان‌های خصوصی که رضایت نداشته باشند هم جرم بوده و با آن برخورد می شود.

مفید با اشاره به برگزاری جلسات ستاد پیشگیری و برخورد با جرائم انتخاباتی برای مرحله دوم انتخابات گفت: در یکی از جلسات کاندیدها یا نمایندگان آنها حضور داشته و تذکرات لازم در خصوص تبلیغات به آنها داده شده است.

رییس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه، گفت: بر اساس قانون جدید انتخابات، شورای نگهبان درصورت مشاهده هرگونه جرم که ناقض صلاحیت کاندیدا باشد، می‌تواند تا قبل از صدور اعتبارنامه صلاحیت فرد را رصد کند.

در دور دوم انتخابات، در حوزه انتخابیه کرمانشاه، چهار کاندیدا - جهانبخش امینی، عبدالرضا مصری، ابراهیم رحیمی زنگنه و فضل‌الله رنجبر- برای کسب دو کرسی مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟