Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-باب وودوارد، ‌خبرنگار افشاگر واشنگتن پست در کتابی که به زودی منتشر می‌شود،‌ نوشت، ترامپ بر این گمان بود که از سفرش به مرز غیرنظامی شده بین دو کره در ۲۰۱۷ برنمی‌گردد.

به نقل از خبرگزاری یونهاپ، باب وودوارد، روزنامه‌نگار واشنگتن پست در این کتاب نوشت، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا خیلی شجاعت به خرج داد که می‌خواست در ۲۰۱۷ به منطقه مرزی غیرنظامی‌ شده بین دو کره سفر کند، گرچه بدی آب و هوا در نهایت وی را مجبور ساخت تا به محل امن برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ هنگامی که هلیکوپتر "مارین وان" در مسیر پرواز به سمت منطقه غیرنظامی شده سرعتش را کم کرد، پرسید: آنها می‌دانند من دارم می‌آیم، اینطور نیست؟

وودوارد نوشت، خلبان به دلیل مه غلیط و بدی شرایط آب و هوایی مجبور شده بود تا سرعت را کم کند.

ژنرال وینسنت بروکز، فرمانده وقت نیروهای آمریکایی در کره‌ اطمینان داد که هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که کره‌شمالی از سفر ترامپ به «منطقه امنیتی مشترک» موسوم به پانمونجوم، واقع در منطقه غیرنظامی شده بین دو کره اطلاع داشته باشد.

ترامپ سپس به کادر داخل هلیکوپتر گفته بود: "امروز صبح بوسه وداعی بر گونه ملانیا گذاشتم و گفتم شاید دیگر تو را نبینم. من اصلا نگران خودم نیستم." ترامپ سپس گفت: اگر اتفاقی برای رئیس جمهوری‌ آمریکا بیفتد، بدترین اتفاقی است که ممکن است برای ما به عنوان یک کشور روی دهد.

وودوارد در ادامه نوشته است، ترامپ بعدا مجبور شده بود به دلیل شرایط بد آب و هوایی که هرگز هم مساعد نشد، به منطقه امن برگردد.

تلاش ناکام ترامپ برای سفر به منطقه غیرنظامی شده در ۲۰۱۷ و دلایل این ناکامی در همان روزی منتشر شد که مون جائه این، رئیس جمهوری کره‌جنوبی نیز قرار بود به ترامپ در منطقه غیرنظامی شده ملحق شود اما به همان دلیل بدی آب و هوا منصرف شد و حالا مشخص شده که سفر ترامپ به منطقه مذکور از نظر ماهیت این سفر "چقدر خطرناک" بوده است.

تلاش ترامپ برای سفر به این منطقه در حالی قرار بود انجام شود که کره‌شمالی در بالاترین سطح آماده‌باش قرار داشت و تنش در روابط آمریکا و کره‌شمالی بر سر ششمین و قدرتمندترین آزمایش اتمی پیونگ‌یانگ در بالاترین سطح خود قرار داشت.

وودوارد ادامه می‌دهد، ترامپ تصمیم گرفت تا به دلایل امنیتی بازگردد و این سفر را انجام ندهد اما نگران بود که این مساله او را ضعیف نشان دهد. ترامپ آن زمان گفته بود: می‌دانم که شما این تصمیم را گرفتید. شما این تصمیم را به دلایل امنیتی گرفته‌اید. اما این تصمیم ما را ضعیف نشان می‌دهد.

کمتر از دو سال بعد یعنی در ژوئن ۲۰۱۹، ترامپ به منطقه غیرنظامی شده رفت و مورد استقبال کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی قرار گرفت. این دیدار در منطقه پس از دو نشست در ژوئن ۲۰۱۸ و فوریه ۲۰۱۹ انجام شد.

وودوارد در بخشی از کتابش با اشاره به نامه ترامپ به رهبری کره‌شمالی در دوم ژوئیه ۲۰۱۹ آورده است: از اینکه از مرز عبور کردم و وارد کشور شما شدم، بسیار خوشحالم.

این روزنامه‌نگار جنجالی همچنین می‌گوید، به ۲۷ نامه تبادل شده بین دو طرف که ۲۵ مورد آن تاکنون گزارش نشده، دسترسی یافته است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: منطقه غیرنظامی شده شده بین دو کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است