Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فریده سرودی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس آباد گفت: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان در بخش میراث‌فرهنگی، به منظور احداث ساختمان نمایشگاه صنایع‌دستی این شهرستان اعتبارات ویژه اختصاص یافته است.

او از فعال شدن نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی واقع در کمپ گردشگری روبه‌روی فرمانداری که شروع پروژه از سال ۸۹ کلید خورده و به‌صورت راکد در آمده بود، بعد از یک دهه با اعتبار سال ۹۸ و پیگیری‌های صورت گرفته و با عنایت مدیرکل میراث‌فرهنگی استان افزود: دیوارچینی ساختمان مذکور با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی اجرا و جزو پروژه‌های قابل افتتاح در بهمن‌ماه سال ۹۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس‌آباد گفت: در این نمایشگاه تمام صنایع‌دستی استان به ویژه ورنی به نمایش گذاشته می‌شود و این اقدام در معرفی و بازاریابی این محصول موثر خواهد بود.

سرودی بیان کرد: علاوه بر این احداث اولین موزه مردم شناسی در طبقه فوقانی اداره میراث‌فرهنگی شهرستان در دستور کار قرار گرفته است و برای خرید ویترین موزه نیز اداره کل مبلغ هفت میلیارد ریال پرداخت کرد تا بتوان به مطالبه مردم شهرستان برای راه‌اندازی موزه پاسخ مثبت داد.

او از تولید سالانه ۲۲ هزار مترمربع ورنی در شهرستان‌های پارس‌آباد و اصلاندوز با ۶ کارگاه تولیدی مطرح خبر داد و گفت: فعالیت کارگاه‌ها به صورت غیرمتمرکز بوده و بافندگان به دو صورت مشارکتی با کارفرمایان یا دریافت دستمزد اقدام به بافت ورنی می‌کنند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس‌آباد با اشاره به وجود ۴۵۰ نفر بیمه شده در صنایع‌دستی این دو شهرستان، افزود: از این تعداد نزدیک به ۶۰ نفر با ۵۵ سال سن و ۱۰ سال سابقه پرداخت بیمه، بازنشسته شده‌اند.

سرودی با اشاره به قطع بیمه صنایع دستی از سال ۹۲ اظهار کرد: از اواخر سال ۹۸ بر اساس تفاهم نامه همکاری فی ما بین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اردبیل و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان پرداخت بیمه فرشبافان از سر گرفته شده و متقاضیان می‌توانند به اداره میراث‌فرهنگی پارس‌آباد مراجعه کنند.

او گفت: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل استان اردبیل در شهرستان اصلاندوز برای جمع‌آوری مستندات ثبت اصلاندوز به عنوان شهر ملی ورنی حضور یافته و اعلام کرد که با توجه به اینکه شهر اصلاندوز از نظر تولید صنایع دستی بیشترین حجم تولید و بالاترین آمار جمعیت فعال صنایع دستی را داراست، ثبت آن به‌عنوان «شهر ملی ورنی» در فهرست آثار ملی درخواست شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس‌آباد تصریح کرد: ورنی مغان دارای نشان‌های ملی مرغوبیت و نشان جغرافیایی ثبت جهانی است که با توجه به ظرفیت‌های این صنایع دستی می‌توانیم شاهد ثبت ملی آن باشیم.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان بهزیستی پیشگیری و درمان اعتیاد اشتغال و مسکن گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس آباد رئیس اداره میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد