Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@08:34:44 GMT

 رویکرد ما تکمیل و واگذاری دارایی‌ها است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۳۴۱۱

 رویکرد ما تکمیل و واگذاری دارایی‌ها است

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد فطانت بانک آینده را یکی از قدرتمند ترین بانکهای کشور توصیف کردوگفت: نگاه بانک آینده به دارایی‌هایش، مولدسازی و در نهایت فروش آنهاست به گونه‌ای که منابع برای ارائه تسهیلات در جهت افزایش جهش تولید آزاد شود.
مدیر عامل بانک آینده با رد برخی فضاسازیهای رسانه ای درباره اینکه ایران مال قبلا متعلق به فرد یا شخص حقوقی دیگری بوده و در ازای تسویه تسهیلات به بانک منتقل شده تصریح‌کرد: پروژه ایران‌مال از ابتدا یکی از شرکت‌های تابع بانک آینده بوده است که در ابتدای تاسیس بانک از طریق انتقال دارایی و بدهی از بانک‌ها و موسسات ادغام شده به تملیک بانک آینده درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای فطانت افزود: بر همین اساس شورای پول و اعتبار در سال ۱۳۹۴ برای یک سال ایران مال را از دستورالعمل سرمایه‌گذاری مؤسسات اعتباری و آیین‌نامه تسهیلات و تعهدات کلان و اشخاص مرتبط مستثنی کرد و بانک را موظف کرد تا اقدامات لازم را برای فروش سهام شرکت شده، انجام دهد.
مدیر عامل بانک آینده بنگاه‌داری بانک‌ها را نامطلوب دانست اما گفت: ماهیت بنگاه‌داری در بانک آینده متفاوت است چرا که این بانک از بدو تاسیس صاحب دارایی‌هایی بوده که در واقع از موسسات مالی و اعتباری ادغام شده به بانک به ارث رسیده است. او با اشاره به اینکه این بانک بسیاری از دارایی‌های خود را به ارث برده و به اجبار باید به آنها سر و سامان بدهد گفت رویکرد ما تکمیل و واگذاری دارایی‌هاست.
مدیر عامل بانک آینده رویکرد جدید این موسسه را حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط عنوان کرد و گفت: توانسته‌ایم با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی، سرمایه اولیه بسیاری از شرکت‌های استارت‌آپی را با نرخ سودی پایین‌تر از میانگین بازار فراهم کنیم.
محمد فطانت با بیان اینکه در صدد هستیم بخشی از دارایی‌های ملکی بانک آینده نظیر مال‌های تحت تملک را نزد سازمان بورس ثبت کنیم ابراز امیدواری کرد: بتوانیم این مال‌ها را به شکل شرکت سهامی در بازار سهام عرضه کنیم.
مدیرعامل بانک آینده بانک آینده را نسبت به سایر بانک‌ها از لحاظ دارایی‌های ملکی سرآمد دانست و گفت: تبدیل این دارایی‌ها به اوراق بهادار می‌تواند منابع نقدی قابل‌توجهی را به بانک بازگرداند. او با ابراز امیداوری از اینکه در ماه‌های آینده شاهد افزایش تعداد اطلاعیه‌های شفاف‌سازی بانک آینده روی تارنمای بورس (کدال) باشیم، گفت: در نظر داریم تا هر آن چیزی را که براساس قوانین بانک مرکزی و بورس قابلیت دارد، شفاف کنیم.
آقای فطانت از در حال حل و فصل شدن بخشی از اختلافات مربوط به تسهیلات پرداختی در گذشته خبر داد و گفت: این موضوع به محض نهایی شدن در صورت‌های مالی بانک منعکس می‌شود.
مدیر عامل بانک آینده از جدیت این بانک برای وصول مطالبات گفت و افزود: هیات پذیرش فرابورس اعلام آمادگی کرده‌است تا نماد بانک آینده به تابلوی دوم فرابورس ارتقا یابد و هر زمان پیش‌نیازها مهیا شود این کار عملی خواهد شد.
او ارتقای بهره‌وری منابع و افزایش ارقام کسب بازده از مصارف را از برنامه های بانک آینده یاد کرد و گفت: در این فرآیند مشتریان بانک هم خواهند توانست سودی بیشتر از سود علی‌الحساب دریافت کنند.
مدیر عامل بانک آینده به پنج میلیون سپرده‌گذار و ۲۷ هزار سهامدار بانک آینده اشاره کرد و گفت: قصد داریم از محل آورده نقدی و همچنین از مسیر تجدید ارزیابی افزایش سرمایه بدهیم و در این مرحله تنها زمین‌ها و املاک استهلاک‌ناپذیر تجدید ارزیابی خواهند شد.
محمد فطانت از تلاش برای ایجاد هلدینگ مالی بالاسری برای بانک خبرداد و گفت: با تاسیس این هلدینگ برخی دارایی‌های ملکی به آن منتقل می‌شود و مقرر شده تا این هلدینگ در قالب یک شرکت سهامی عام و از طریق پذیره‌نویسی عمومی تاسیس شود تا از راه‌هایی به جز استفاده از منابع بانک‌ها و تسهیلات بانکی برای تکمیل پروژه‌ها اقدام کنیم.
مدیر عامل بانک آینده از برنامه تاسیس بازار برات الکترونیک خبرداد و گفت: در این روش از اوراق برات برای تامین مالی زنجیره تولید استفاده خواهیم کرد و این طرح بر عملکرد صنایعی مانند خودرو، فولاد و صنایع بالادستی پتروشیمی و سایر صنایع و همچنین شبکه توزیع کالا و خدمات تاثیر بسزایی خواهد داشت.
محمد فطانت با اشاره به چشم‌اندازهای پیش رو، روند بازارسهام را مثبت خواند و گفت باید مکانیزمهای خود بازار، اعم از ایجاد نهاد و ایجاد ابزار، به نحوی تقویت شود که بتواند جواب نگرانیها را به صورت درونزا بدهد چرا که ابزارهای بازار سرمایه میتوانند بسیاری از نیازهای کشور را برطرف کنند.
مدیر عامل بانک آینده بر لزوم صیانت از اعتماد به بازار سرمایه تاکید کرد و گفت نبود وفاق در میان نخبگاناقتصادی و مالی می تواند به این اعتماد ضربه بزند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار بانک آینده مدیر عامل بانک آینده محمد فطانت دارایی ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه به کانادا هشدار داد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تاس، اولگ استپانوف سفیر روسیه در کانادا جمعه گفت: ترجیح می‌دهم که در مورد اقدامات بعدی کانادا پیشگویی نکنم. اما ما برای هر سناریویی اقدامات تلافی‌جویانه داریم.

وی در مورد واکنش احتمالی مسکو به مصادره دارایی‌هایی روسیه در کانادا اظهار کرد: در حوزه کیفیت و سطح روابط دیپلماتیک هیچ چیزی را نمی‌توان رد کرد. همه گزینه‌ها روی میز است.

در همین حال، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با روزنامه ریانووستی در رابطه با اقدامات احتمالی کشورهای گروه هفت برای مصادره دارایی‌های روسیه گفت که واکنش مسکو به مصادره دارایی‌هایش توسط کشورهای گروه هفت، می‌تواند شامل اقدامات متقابل اقتصادی و دیپلماتیک باشد.

به نوشته ریانووستی، ایالات متحده و متحدانش حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین مسدود کرده‌اند که بیشتر آنها در اتحادیه اروپا نگهداری می‌شوند.

واشنگتن مدت‌هاست که از مصادره دارایی‌های روسیه حمایت می‌کند تا این پول در حمایت از رویارویی نظامی اوکراین با روسیه، به کی‌یف تحویل داده شود.

قانون موسوم به REPO که قانونگذاران واشنگتن آن را به تازگی همراه با بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند، به جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده اجازه داد تا وجوه روسیه که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شد را مصادره کرده و به کی‌یف تحویل دهد.

بیش از ۶ میلیارد دلار از ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی مسدود شده روسیه در بانک‌های ایالات متحده است. سناتور آمریکایی رند پل که نسبت به این پیشنهاد بدبین است، اوایل سال جاری هشدار داد که این اقدام، آغاز یک جنگ اقتصادی خواهد بود.

مقام‌های چندین کشور غربی به‌ویژه ایالات متحده و بریتانیا، بر مصادره کامل دارایی‌های روسیه با وجود نگرانی‌های گسترده مبنی بر اینکه این امر مبنای قانونی ندارد، اصرار دارند.

دیگر خبرها

  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم