Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام با تاکید بر لزوم بررسی علل و عوامل مهاجرت ایلام، گفت: تحقق مهاجرت معکوس نیازمند سرمایه گذاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، «قاسم سلیمانی‌دشتکی» ظهر امروز(۲۴ شهریور) در نشست شورای راهبردی جمعیت استان با اشاره به روند کاهشی رشد جمعیت در استان، اظهار کرد: این روند کاهش جمعیت در استان آسیب زا است چراکه ما برای توسعه نیازمند نیروی جوان و فعال در جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر این مهم که راهبرد ما برای معکوس کردن مهاجرت بر سه گانه سرمایه گذاری، اشتعال زایی و توسعه تمرکز دارد، اظهار داشت: در این راستا ظرف سه سال گذشته با رشد بیش از ۲۰۰ درصدی سرمایه گذاری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری شده و قریب ۱۶ هزار اشتغال ایجاد شده است.

 

سلیمانی دشتکی دلایل کاهش جمعیت استان را متعدد شمرد و بیان کرد: در این میان یکی از پدیده‌های قابل تامل مهاجرت مردم استان به مرکز و دیگر شهرهای کشور است که باید علل و عوامل آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

 

استاندار ایلام با عنوان این مطلب اگر شغل و درآمد و معیشت افراد تامین شود علاوه بر اینکه روند مهاجرت معکوس می‌شود وضعیت فرزند پروری در استان نیز افزایش می‌یابد، گفت: این می‌تواند عاملی بر متعادل کردن روند جمعیت در استان باشد.

 

سلیمانی دشتکی در ادامه به دو مقوله فقر و غنا در بالا و پایین بردن پارامترهای جمعیتی اشاره کرد و افزود: معمولاً در خانواده‌های مرفه تمایل کمتری برای بچه داری است، این در حالی است که در خانواده‌های ضعیف تمایل برای فرزند پروری زیاد است اما در این طیف عامل بازدارنده چون بالا بودن هزینه‌ها نیز وجود دارد.

 

استاندار ایلام در ادامه از برنامه‌های استان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت و تصریح کرد: در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی نیز اعتبارات بسیار خوبی گذاشته‌ایم و در این حوزه تعداد سمن‌ها را ۱۰۰ درصد افزایش داده‌ایم.

 

وی ادامه داد: این گروه‌های مردم نهاد در بطن مردم شکل گرفته‌اند و ظرف دو سه سال اخیر بیش از ۷۵۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام داده‌اند.

 

استاندار ایلام در پایان با تاکید بر این مهم که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید آستانه تحمل و تاب آوری اجتماعی را بالا ببریم، گفت: در این زمینه علاوه بر تقویت زیرساخت‌های اقتصادی، اشتغالزایی و افزایش سطح درآمد و مثبت کردن تراز مالی خانوارها باید بر مقوله‌های فرهنگی نیز تاکید داشت.

پایان پیام/676

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهاجرت روستائیان مهاجرت روستاییان مهاجرت آسیب های اجتماعی استاندار ایلام سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است