Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت ۶۲ هزار و ۵۰۰ کیت سنجش پادتن کووید-۱۹ اهدایی انستیتو رابرت کُخ آلمان را به ایران تحویل داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان جهانی بهداشت کیت‌های آزمایشگاهی برای انجام بیش از ۶۷ هزار و ۵۰۰ تست الایزا جهت شناسایی و اندازه‌گیری پادتن کووید-۱۹ را به جمهوری اسلامی ایران تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کیت‌ها که توسط انستیتو رابرت کُخ آلمان اهدا شده است برای مقاصد پژوهشی و غربالگری در کشور مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

بخشی از کیت‌ها به توصیه کارگروه سرواپیدمیولوژی وزارت بهداشت به سازمان ملی انتقال خون ایران تحویل داده شد تا در ارزیابی کیفیت پلاسما‌های اهدایی مورداستفاده قرار بگیرد.

تعدادی از کیت‌ها نیز جهت تحقیق بر روی ایمنی جمعیت‌های حساس و ارزیابی کیفیت کیت‌های تولید داخل به انستیتو پاستور ایران و همچنین به مرکز تحقیقات عفونی اطفال در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور انجام تحقیق در مورد شیوع کووید-۱۹ در بین کودکان تحویل داده شد.

بقیه کیت‌ها نیز در انبار سازمان ملی انتقال خون نگهداری می‌شوند تا بر اساس تصمیمات کمیته توزیع شوند.

این در حالی است که به تازگی با تایید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور هماهنگی مطالعات سرواپیدمیولوژی در کشور، کارگروه جدیدی در کمیته اپیدمیولوژی قرارگاه ملی مقابله با کرونا تشکیل شده است.

علی اکبر حق دوست، معاون آموزش وزارت بهداشت و رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی کووید-۱۹ گفت که طبق هماهنگی‌های به عمل آمده قرار است این کیت‌ها جهت مطالعات سرواپیدمیولوژی در گروه‌های مختلف در استان‌های کشور مورد استفاده قرار گیرد تا شناخت بهتری از شیوع بیماری درگروه‌های مورد مطالعه کسب کنیم.

کریستوف هملمن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، نیز در این رابطه خاطر نشان کرد: مطالعات سرواپیدمیولوژیک بر روی سارس-کووی-۲ (کروناویروس ۲۰۱۹) روز به روز اهمیت بیشتری می‌یابد؛ چراکه می‌تواند در هدایت موثر اقدامات بهداشتی، شناخت بهتر پاسخ‌های ایمنی، تولید واکسن و یافتن درمان‌های مناسب‌تر کمک‌کننده باشند.

وی تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت، به همراه دیگر شرکای خود، از جمله انستیتو رابرت کُخ، به همکاری کامل با وزارت بهداشت در این حوزه‌ها ادامه خواهد داد.

امید زمانی، مسؤول بیماری‌های عفونی در نمایندگی سازمان جهانی بهداشت نیز اظهار داشت: این نخستین بار است که سازمان جهانی بهداشت از سازمان انتقال خون ایران در حوزه پاسخ به کووید-۱۹ پشتیبانی می‌کند؛ البته طی ده سال اخیر این سازمان از طریق پالایش فرآورده‌های خونی و ارائه مشاوره به اهداکنندگان جهت تضمین سلامت خون‌های اهدایی، به کنترل ایدز، هپاتیت و دیگر بیماری‌های منتقله از خون کمک شایانی کرده است.

معمولا در دوره ابتلا به کووید-۱۹ پادتن بر ضد کروناویروس در بدن بیماران تولید می‌شود. در نبود واکسن، این پادتن‌ها نشان می‌دهند که فرد در گذشته یا در حال حاضر به بیماری مبتلا شده است.

فارغ از اینکه فرد به بیماری خفیف یا شدید یا حتی عفونت بدون علامت دچار شده باشد. هنوز مشخص نیست که تا چه مدت پس از ابتلا پادتن‌های تولیدی در خون فرد قابل شناسایی خواهد بود یا به چه میزان به مصونیت در مقابل ویروس کمک می‌کند.

مؤسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون سازمان ملی انتقال خون از شهریور ۱۳۹۲ تاکنون به عنوان یکی از مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت شناخته شده است.

سازمان انتقال خون وظیفه غربالگری اهداکنندگان خون در کشور را بر عهده داشته و کیت‌های پلاسما درمانی برای درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را نیز فراهم می‌سازد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی سازمان جهانی بهداشت آلمان ایران سازمان جهانی بهداشت ایران تحویل انتقال خون کووید ۱۹ کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۳۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پیش از عزیمت به باکو و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، گفت: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

اسماعیلی درباره اهداف سفر به آذربایجان و شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها افزود: از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفتگو‌های امسال است، استفاده می‌کنیم و با توجه به وضع ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در این اجلاس به عنوان فرصتی برای ارائه برنامه‌های خودمان و انتقال نگاه انقلاب اسلامی به دیگر کشور‌ها نگاه می‌کنیم و دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم برای گسترش تعاملات دنبال می‌شود. ما در این راهبرد بیشتر معطوف به کشور‌های دوست و جهان اسلام به گفتگو‌های فرهنگی می‌پردازیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در باکو از امروز تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزرای فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح بررسی می‌شود.

پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال