Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بانک آینده با رد برخی فضاسازیهای رسانه ای درباره اینکه ایران مال قبلا متعلق به فرد یا شخص حقوقی دیگری بوده و در ازای تسویه تسهیلات به بانک منتقل شده تصریح‌کرد: پروژه ایران‌مال از ابتدا یکی از شرکت‌های تابع بانک آینده بوده است که در ابتدای تاسیس بانک از طریق انتقال دارایی و بدهی از بانک‌ها و موسسات ادغام شده به تملیک بانک آینده درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آقای فطانت  افزود: بر همین اساس شورای پول و اعتبار در سال ۱۳۹۴ برای یک سال ایران مال را از دستورالعمل سرمایه‌گذاری مؤسسات اعتباری و آیین‌نامه تسهیلات و تعهدات کلان و اشخاص مرتبط مستثنی کرد و بانک را موظف کرد تا اقدامات لازم را برای فروش سهام شرکت شده، انجام دهد.

مدیر عامل بانک آینده بنگاه‌داری بانک‌ها را نامطلوب دانست اما گفت: ماهیت بنگاه‌داری در بانک آینده متفاوت است چرا که این بانک از بدو تاسیس صاحب دارایی‌هایی بوده که در واقع از موسسات مالی و اعتباری ادغام شده به بانک به ارث رسیده است. او با اشاره به اینکه این بانک بسیاری از دارایی‌های خود را به ارث برده و به اجبار باید به آنها سر و سامان بدهد گفت رویکرد ما تکمیل و واگذاری دارایی‌هاست.

مدیر عامل بانک آینده رویکرد جدید این موسسه را حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط عنوان کرد و گفت: توانسته‌ایم با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی، سرمایه اولیه بسیاری از شرکت‌های استارت‌آپی را با نرخ سودی پایین‌تر از میانگین بازار فراهم کنیم.

محمد فطانت با بیان اینکه در صدد هستیم بخشی از دارایی‌های ملکی بانک آینده نظیر مال‌های تحت تملک را نزد سازمان بورس ثبت کنیم ابراز امیدواری کرد: بتوانیم این مال‌ها را به شکل شرکت سهامی در بازار سهام عرضه کنیم.

مدیرعامل بانک آینده بانک آینده را نسبت به سایر بانک‌ها از لحاظ دارایی‌های ملکی سرآمد دانست و گفت: تبدیل این دارایی‌ها به اوراق بهادار می‌تواند منابع نقدی قابل‌توجهی را به بانک بازگرداند. او با ابراز امیداوری از اینکه در ماه‌های آینده شاهد افزایش تعداد اطلاعیه‌های شفاف‌سازی بانک آینده روی تارنمای بورس (کدال) باشیم، گفت: در نظر داریم تا هر آن چیزی را که براساس قوانین بانک مرکزی و بورس قابلیت دارد، شفاف کنیم.

آقای فطانت از در حال حل و فصل شدن بخشی از اختلافات مربوط به تسهیلات پرداختی در گذشته خبر داد و گفت: این موضوع به محض نهایی شدن در صورت‌های مالی بانک منعکس می‌شود.

مدیر عامل بانک آینده از جدیت این بانک برای وصول مطالبات گفت و افزود: هیات پذیرش فرابورس اعلام آمادگی کرده‌است تا نماد بانک آینده به تابلوی دوم فرابورس ارتقا یابد و هر زمان پیش‌نیازها مهیا شود این کار عملی خواهد شد.

او ارتقای بهره‌وری منابع و افزایش ارقام کسب بازده از مصارف را از برنامه های بانک آینده یاد کرد و گفت: در این فرآیند مشتریان بانک هم خواهند توانست سودی بیشتر از سود علی‌الحساب دریافت کنند.

مدیر عامل بانک آینده به پنج میلیون سپرده‌گذار و ۲۷ هزار سهامدار بانک آینده اشاره کرد و گفت: قصد داریم از محل آورده نقدی و همچنین از مسیر تجدید ارزیابی افزایش سرمایه بدهیم و در این مرحله تنها زمین‌ها و املاک استهلاک‌ناپذیر تجدید ارزیابی خواهند شد.

محمد فطانت از تلاش برای ایجاد هلدینگ مالی بالاسری برای بانک خبرداد و گفت با تاسیس این هلدینگ برخی دارایی‌های ملکی به آن منتقل می‌شود و مقرر شده تا این هلدینگ در قالب یک شرکت سهامی عام و از طریق پذیره‌نویسی عمومی تاسیس شود تا از راه‌هایی به جز استفاده از منابع بانک‌ها و تسهیلات بانکی برای تکمیل پروژه‌ها اقدام کنیم.

مدیر عامل بانک آینده از برنامه تاسیس بازار برات الکترونیک خبرداد و گفت: در این روش از اوراق برات برای تامین مالی زنجیره تولید استفاده خواهیم کرد و این طرح بر عملکرد صنایعی مانند خودرو، فولاد و صنایع بالادستی پتروشیمی و سایر صنایع و همچنین شبکه توزیع کالا و خدمات تاثیر بسزایی خواهد داشت.

محمد فطانت با اشاره به چشم‌اندازهای پیش رو، روند بازارسهام را مثبت خواند و گفت باید مکانیزمهای خود بازار، اعم از ایجاد نهاد و ایجاد ابزار، به نحوی تقویت شود که بتواند جواب نگرانیها را به صورت درونزا بدهد چرا که ابزارهای بازار سرمایه میتوانند بسیاری از نیازهای کشور را برطرف کنند. 

مدیر عامل بانک آینده بر لزوم صیانت از اعتماد به بازار سرمایه تاکید کرد و گفت نبود وفاق در میان نخبگان

اقتصادی و مالی میتواند به این اعتماد ضربه بزند.

منبع: الف

کلیدواژه: مدیر عامل بانک آینده دارایی ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!

آفتاب‌‌نیوز :

به تازگی و با برگزاری آیینی تیم پرسپولیس به مجموعه ای از بانک ها و استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد. این واگذاری ها این شائبه را ایجاد کرده است فصل آینده دو تیم پرسپولیس و استقلال در بین تیم های لیگ برتری بیشترین هزینه را در لیگ برتر محتمل خواهد شد. اما بر اساس توصیه سازمان لیگ به تیم های پرسپولیس و استقلال این دو تیم در فصل آینده هم می بایست به اندازه سقف قرارداد هزینه کنند و قراردادهای بالای سقف قرارداد در سازمان لیگ ثبت نمی شود و هیچ تعهدی را برای باشگاه ایجاد نمی کند.

فصل پیش رو سقف قرارداد ۳۵۰  میلیارد تومان بود که به نظر این بودجه برای فصل آینده ۴۱۰ میلیارد تومان خواهد شد. البته این رقم برای سه تیمی که قرار است در لیگ نخبگان آسیا شرکت کنند، کمی بیشتر خواهد بود.

واگذاری تیم های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی خوشحالی تماشاگران و اعضای دو تیم را به همراه داشته است به این خاطر که از این پس دو تیم دارای نظام پرداختی مناسبی همانند سایر تیم ها خواهند شد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!