Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 3 هزار نفر از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای سراسر کشور طی بیانیه‌ای که به همت سازمان بسیج رسانه تهیه شد، اهانت نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) را محکوم کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا بیش از 3 هزار نفر از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای سراسر کشور طی بیانیه‌ای که به همت سازمان بسیج رسانه تهیه شد، اهانت نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) را محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنا بر این گزارش، متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى  وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ

اوست که پیامبرش را با هدایت و دین حق فرستاد، تا آن را بر همه ادیان پیروز گرداند، هر چند مشرکان خوش نداشته باشند.

«آیه 33 سوره توبه»

از پدیده‌های مهمی که از دیرباز در دستور کار کانون‌های معارض با اسلام قرار داشته ایجاد تصویری منفی از اسلام بوده است که امروز با عنوان اسلام هراسی از آن یاد می‌شود. تلاش سیاستمداران غرب رهبری آمریکا برای ایجاد فرهنگ اسلام‌ستیزی به واقعیتی آشکار تبدیل شده و قدرت‌های استکباری با سیاست‌های گوناگون سعی می‌کنند ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی را در دنیا توسعه بدهند.

به فرموده رهبر مسلمان جهان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی): «ارتباطات فشرده‌ی آمریکا و عواملش با دولت‌های تازه مستقل آسیای میانه، برای ترساندن آنان از گرایش‌های اسلامی و آنچه آنان نام «بنیادگرایی» بر آن می‌گذارند؛ موضع‌گیری‌های خصمانه‌ی آنان در برابر بیداری اسلامی در همه‌جا با حرکت سیاسی پیروزمندانه‌ی مسلمانان است که در سرتاسر جهان، مجموعاً شواهد انکارناپذیری بر خصومت علنی امریکا و دیگر سلطه‌گران، نسبت به اسلام و بیداری اسلامی و بازیافتن هویت اسلامی از سوی مسلمین جهان است و اسلام‌هراسی در واقع ترجمه‌ هراس و سراسیمگی قدرت‌ها در مقابل اسلام است» به یقین علت مخالفت این‌ها سرعت گسترش و انتشار اسلام در غرب است اسلامی که منادی آزادی بشریت، تکریم انسانیت، تکریم ادیان و ناجی بشریت از سلطه استعمار است.

بی‌شک انگیزه اصلی خفقان سیاسی و محدود کردن بیداری اسلامی و دست‌یابی به تمدن نوین اسلامی است و از مصادیق و نمونه‌های بارز راهبردهای نابخشودنی رژیم صهیونیستی و دولت‌های استکباری آرایش خبری سازمان‌یافته و همه‌جانبه با در دست داشتن رسانه‌هایی غربی بر ضد اسلام و مسلمانان است این رسانه‌ها با استراتژی‌های‌ مختلفی‌ از جمله اهانت به شخصیت پیامبر اسلام و تقدس زدایی از اسلام، گسترش اسلام هراسی و پیوند زدن اسلام، مسلمانان و خشونت اقدام به گزینش و برجسته‌سازی خبرهایی می‌کنند که اهداف آمریکایی - صهیونیستی را تأمین کند و اقدام مجدد شارلی ابدو و حمایت دولتمردان غربی، تقویت چرخه خشونت و اسلام هراسی است.

ما فعالان عرصه رسانه‌ای مسلمان ضمن محکومیت چاپ کاریکاتور موهم در نشریه شارلی ابدو از مجموعه‌های رسانه‌ای  درخواست می‌کنیم تا با واکنش‌های رسانه‌ای و پوشش اعتراضات انزجار آمیز ملت‌های اسلامی این  اقدام موهون را به شدت محکوم می‌نمایند چراکه مسلمانان همه با دل و جان متفق و متحدند. در پایان امیدواریم دولت‌های اسلامی همبستگی میان خود را تقویت کنند و از این قدرت حقیقی در برابر تهدید سلطه گران بهره‌مند گردند.

ان الارض یرثها عبادى الصالحون

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: شارلی ابدو توهین به پیامبر فعال رسانه ای اسلام هراسی شارلی ابدو رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه اسلام به جامعه کارگری همراه با رأفت و احترام است

حسین بامیری در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: همانطور که نبی مکرم اسلام (ص) کار و کوشش را همانند جهاد در راه خدا مقدس دانسته و کارگر را به مجاهد فی سبیل‌الله تشبیه می‌نماید و همان اجر و پاداش را برای او متذکر می‌گردد.

وی تصریح کرد: آیین مقدس اسلام کار مفید و سازنده را عبادت تلقی نمود و رشد تعالی انسان را تنها در سایه کار و کوشش می‌داند، در دین مبین اسلام نیل به مدارج عالیه کمال و راه رسیدن به مراتب پیشرفت، صرفاً در سایه کار و تلاش آگاهانه براساس معیارهای الهی بوده، و به همین جهت اسلام با عبادت تلقی کردن کار و کوشش، انسان‌ها را توصیه به رعایت آداب و شرایط عبادت در انجام کارهای مختلف کرده است.

بامیری بیان داشت: نگاهی که دین مبین اسلام به جامعه کارگری دارد نگاه رأفت همراه با احترام است، جامعه‌ی کارگری ما یک جامعه‌ی وفادار به کشور و وفادار به نظام بوده، ما چه در شکل گیری انقلاب و چه بعد از انقلاب و چه در ۸ سال دفاع مقدس شاهد از خود گذشتگی از این عزیزان بوده ایم و به دفعات زیادی این عزیزان مقابل دشمنان این نظام صف آرایی کرده جانانه از این نظام انقلاب دفاع کردند.

وی با اشاره به خلأهای موجود در قوانین مربوط به قانون کار در کشور بیان داشت: اگر شجاعت و از خود گذشتگی این قشر زحمت کش و بی ادعا نبود، اکنون شاهد این همه پیشرفت در تمامی حوزه ها نبوده ایم، متاسفانه قوانینی که فعلاً در کشور در خصوص قوانین مربوط به قانون کار می‌باشد، خلأهایی مشاهده می‌شود و در برخی موارد نیز قوانینی که وضع شده است به درستی اجرا نشده که این کار باعث بوجود امدن نارضایتی‌هایی شده که اکثراً هم به حق بوده است.

بامیری در پایان خاطر نشان کرد: بسیار ضرورت دارد که در قوانین وضع شده در رابطه با کار بازنگری صورت پذیرد و قطعاً این امر در کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مربوطه با جدیت پیگیری خواهد شد.

کد خبر 6092778

دیگر خبرها

  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • بیانیه آشوریان ارومیه در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • نگاه اسلام به جامعه کارگری همراه با رأفت و احترام است