Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز کارآزمایی بالینی مرحله سوم یا نهایی واکسن ساخت شرکت داروسازی چینی دولتی سینوفارم که از کروناویروس غیرفعال‌شده ساخته شده است در ماه ژوئیه (تیر) در امارات متحده عربی شروع شد و هنوز ادامه دارد.

اداره ملی مدیریت بحران‌های اضطراری و بلایای امارات در توئیتی اعلام کرد: «این واکسن در دسترس قهرمانان خط اول دفاعی ما که با بیشترین خطر دچار شدن به این ویروس مواجه هستند، قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این اعلام در میانه اوج‌گیری موارد جدید کووید-۱۹ در امارات متحده عربی صورت می‌گیرد که در روز شنبه ۱۰۰۷ مورد جدید کووید-۱۹ گزارش کرد که بیشترین میزان روزانه موارد عفونت از ابتدای پاندمی در این کشور است.

امارات روز دوشنبه ۷۷۷ مورد جدید عفونت کروناویروس گزارش کرد.

مجوز مصرف اضطراری واکسن چینی که هنوز در حال آزمایش است، بر اساس مجموعه‌ای از معیارها و پس از  آن داده می‌شود که این واکسن بر روی ۳۱۰۰۰ داوطلب آزمایش شده است،

مسئولان اماراتی بدون بیان جزئیات اعلام کردند این واکسن عوارض جانبی خفیفی و قابل‌انتظاری داشته است، اما موردی از عارضه جانبی شدید مشاهده نشده است. بر اساس اعلام این مسئولان این واکسن به هزار فرد دچار بیماری‌های مزمن شرکت‌کننده در این کارآزمایی تزریق شده و عوارضی مشاهده نشده است.

سینوفارم در اواخر ماه ژوئن (اوائل تیر) مجوز انجام کارآزمایی مرحله سوم در امارات را گرفت. دولت  ابوظبی در آن هنگام اعلام کرد این واکسن تجربی کارآزمایی‌های مرحله اول و دوم را با موفقیت از سر گذرانده  و در ۱۰۰ درصد داوطلبان پس از دریافت دو دوز واکسن در ۲۸ روز آنتی‌بادی تولید کرده‌اند.

واکسن‌های غیرفعال‌شده که از ویروس‌های غیرفعال‌شده (کشته شده) یا از پروتئین‌های به دست آمده از آنها ساخته می‌شوند، کاملا شناخته شده‌اند و بر ضد بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا و سرخک به کار رفته‌اند.

روسیه در ماه اوت (اواخر مرداد) نخستین کشوری در جهان بود که به یک واکسن کرونای ساخت این کشور پس از گذشت کمتر از دو ماه از شروع آزمایش انسانی آن مجوز داد.

کد خبر 549287 برچسب‌ها كروناويروس واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد