Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان  مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان معتقد است که شیوع کروناویروس و تعطیلات و محدودیت های ناشی از آن ضعف بازاریابی و عرضه در بازار مشاغل خرد و خدماتی را بیش از پیش نمایان کرد.

مهسا شاه حسینی در نشست بررسی بازاریابی مشاغل خانگی زنان استان اظهار کرد: لزوم تغییر رویکرد برای کسب و کارهای خانگی و مشاغل خرد در شرایط کنونی امری اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اذعان به اینکه در جامعه کنونی، الگو واره های بازار تغییر کرده افزود: دیگر فرصتی برای تفکر فروش بر اساس روش‌های سنتی و قدیمی در بازار وجود ندارد. 

 مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان خاطرنشان کرد: صاحبان کسب و کارهای خانگی و خانوادگی باید خودشان را به ابزارهای روز بازاریابی و فروش مجهز کنند تا بتوانند به ارتقاء خود و کسب و کارشان فکر کنند.

وی با اشاره به اثرات شیوع کرونا بر بازار فروش سنتی و هویدا شدن مشکلات این بخش گفت: شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تعطیلی بسیاری از مشاغل خرد، کسب و کارهای تولیدی و خدماتی، تلنگری به جا و مناسب برای بسیاری از کسب و کارها در کشور بود .

شاه حسینی معتقد است که محصول خوب و با کیفیت تولید شده بر اساس نیاز مشتری، تنها یک بال موفقیت برای تولید کننده محصولات خانگی است، بال دوم و مهم‌تر، نحوه معرفی و بازاریابی و نهایتاً فروش محصول است. 

 مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان تصریح کرد: باید رویکرد تولیدی صاحبان مشاغل خانگی از محصول محوری به سمت بازاریابی سوق داده شده و تلاش شود تا محصول تولیدی را هر چه بیشتر، بهتر و با کیفیت‌تر به مشتری معرفی کنند.

 وی به مشکل فروش در مشاغل خانگی پرداخت و با بیان اینکه در استان سمنان تعداد بسیار بالایی از تولید کنندگان محصولات خانگی، هنوز نتوانسته‌اند برای محصولات خودشان بازاریابی کنند ادامه داد: متاسفانه بسیاری از این کسب و کارها نشان، لگو، بسته بندی مناسب و حتی اسم مناسبی نیز برای محصولات عرضه شده خود ندارند و این اتفاق در عصر برندینگ که بازاریابی حرف اول را در کسب و کار می زند، مناسب نیست.

وی یادآوری کرد: امروز  باید محصولات در وب سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و دیگر ابزارهای ارتباط با مشتری به درستی و با کیفیت نمایش داده شود.

شاه حسینی با بیان اینکه بازاریابی دیجیتال، معرفی، نمایش و همچنین اطلاع رسانی در مورد ارزش‌ها، ویژگی ها و منافع و مزیت های محصولات ت لیدی، برای مشتری در فضای اینترنتی است بر ضرورت رویکرد حرفه ای تر به بازاریابی و عرضه محصولات تولیدی در مشاغل خانگی تاکید کرد. 

وی از تلاش استانداری برای کمک به صاحبان مشاغل خانگی در این استان خبر داد و افزود: ساماندهی  محصولات خانگی زنان در سطح روستاها و شهرهای استان و همچنین نحوه ایجاد غرفه های مجازی و فروش محصولات از سوی دفتر امور خانواده و زنان استانداری سمنان در راستای مشاغل خانگی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا برنامه ریزی لازم صورت گرفته است . 

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری سمنان خاطرنشان کرد: با هدف افزایش نرخ مشارکت زنان و خانواده ها در استان، فرصت هم افزایی و مشارکت فعال برای شرکت های استارت آپی جوان و فعال به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی جامع در زمینه فروش و دسته بندی محصولات و نیز تولیدات مختلف زنان استان فراهم  شده است .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استان سمنان امور زنان و خانواده استانداری سمنان مشاغل خانگی مشاغل خرد دفتر امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود