Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی از بهره‌مندی ۸۶ شرکت دانش بنیان از تسهیلات محل کار این صندوق از آبان ماه سال ۹۷ تاکنون خبر داد و گفت: در این راستا اقدام به واگذاری تعداد محدودی دفترکار در مجتمع فناوری شماره ۷ ربع رشیدی تبریز به شرکت‌های دانش‌بنیان واجد شرایط کردیم.

دکتر رضا قربانی در گفت‌وگو با ایسنا به میزان بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان از خدمات استقرار صندوق نوآوری و شکوفایی از آبان ماه ۹۷ تاکنون اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت ۸۶ شرکت دانش بنیان از تسهیلات محل کار صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کردند که از این تعداد ۴۵ شرکت به ارزش ۴۸ میلیارد تومان از خدمت خرید محل کار و ۳۹ شرکت دانش بنیان و شتابدهنده به ارزش ۳۷ میلیارد تومان از خدمت ودیعه رهن بهره مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: علاوه بر آن ۲ شرکت دانش بنیان به ارزش ۱۰ میلیارد تومان از تسهیلات توسعه گری فضاهای نوآوری صندوق نوآوری وشکوفایی بهره مند شده‌اند. 

قربانی واگذاری تعداد محدودی دفتر کار در مجتمع فناوری شماره ۷ ربع رشیدی تبریز به شرکت‌های دانش‌بنیان واجد شرایط را در راستای این تسهیلات صندوق نوآوری نام برد و افزود: در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تامین دفاتر کار و استقرار آنها در یک مجتمع همسان، صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به ارائه تسهیلات ویژه برای استقرار شرکت‌ها کرده است.

وی این تسهیلات را معادل ۷۰ درصد ارزش کل دفتر کار با نرخ سود ترجیحی ۱۱ درصد و دوره بازپرداخت ۵ ساله و اقساط هر ۳ ماه یک بار دانست و یادآور شد: واحدهای باقیمانده مجتمع فناوری شماره ۷ ربع رشیدی تبریز به مساحت ۵۸ تا ۶۵ مترمربع بوده و تنها شرکت‌های دانش بنیانی که محل ثبت آنها در استان آذربایجان شرقی است، امکان ارائه درخواست و بهره مندی از این واحدها را دارند.

معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: شرایط واگذاری این واحدها شامل احراز نیازمندی شرکت متقاضی به دفتر کار، توانمندی شرکت‌ها به بازپرداخت اقساط تسهیلات و پرداخت ۳۰ درصد ارزش کل دفتر کار به صورت نقدی پیش از انعقاد قرارداد توسط شرکت متقاضی است.

به گفته وی متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی www.inif.ir  ثبت کنند.

قربانی خاطر نشان کرد: مجتمع فناوری شماره ۷ ربع رشیدی تبریز واقع در تبریز، شامل ۲۴ واحد در ۸ طبقه، هر طبقه مشتمل بر ۳ واحد دفتر کار و کاربری طبقات همکف لابی و زیرزمین ۱- و ۲-‌ پارکینگ است. ارزش دفترکار به قیمت روز و بر اساس نظریه کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفتر کار شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان بهره مندی دفتر کار محل کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان