Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@12:14:52 GMT

تکواندو کرمانشاه تعطیل نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۸۴۳۹

تکواندو کرمانشاه تعطیل نیست

ایسنا/کرمانشاه رئیس هیات تکواندو استان کرمانشاه گفت: هرچند شیوع کرونا ادامه فعالیت رشته‌های پربرخورد را با مشکل مواجه کرده، اما تلاش کرده‌ایم تا تکواندو کرمانشاه تعطیل نشود.

مهدی همتی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به تاثیرات منفی شیوع کرونا بر حوزه ورزش، اظهارکرد: از زمان شیوع این بیماری تاکنون فعالیت بسیاری از رشته‌های پربرخورد با مشکل مواجه شده، اما ما تلاش کرده‌ایم تا بتوانیم تکواندو کرمانشاه را  فعال نگاه داریم و نگذاریم دچار تعطیلی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این راستا با شعار تکواندو تعطیل نیست با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به فعالیت خود ادامه دادیم.

رئیس هیات تکواندو کرمانشاه اضافه کرد: طی این مدت تنها فعالیت مسابقات بخش مبارزه را متوقف کردیم، اما در بخش پومسه، آزمون‌های ارتقاء کمربند، تمرینات بدنسازی و آمادگی جسمانی و... کماکان فعالیت تکواندو کرمانشاه ادامه دارد.

وی تاکید کرد: درحال حاضر شرایط را در خانه‌های تکواندو کرمانشاه بگونه ای فراهم کرده‌ایم که قهرمانان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برای تمرین حضور دارند و سایر تکواندو کاران هم می توانند در سالن‌ها حضور پیدا کنند و تمریناتشان را پیگیری کنند.

همتی یادآورشد: البته در مدت شیوع بیماری کرونا رویدادهای قابل قبولی را هم از طریق فضای مجازی انجام دادیم و در حوزه آموزش‌ها هم کلاس‌های مجازی دانش افزایی مربیان را برگزار کردیم.

وی در ادامه از ریزش شدید تعداد ورزشکاران رشته تکواندو در کرمانشاه به دنبال شیوع بیماری کرونا خبرداد و گفت: تا سال گذشته و قبل از شیوع کرونا، تکواندو جزو یکی از سه رشته برتر فعال در استان بود و 10 درصد از ورزشکاران سازمان یافته استان را به خود اختصاص می‌داد، اما از زمانی که این بیماری شیوع پیدا کرده، به رده های پایین‌تری تنزل پیدا کرده‌ایم.

رئیس هیات تکواندو کرمانشاه افزود: قبل از کرونا در هر کلاس تکواندو حدود 100 تکواندوکار داشتیم، اما اکنون تعداد آنها به حدود 20 نفر رسیده است.

وی تاکید کرد: شیوع کرونا بر فعالیت مربیان رشته‌های ورزشی هم تاثیر گذاشته، بگونه‌ای که از نظر اشتغال و معیشت هم با مشکل مواجه شده‌اند.

همتی در ادامه با اشاره به تمرکز هیات تکواندو کرمانشاه در پرورش استعدادها و توجه به رده‌های پایه طی چهار سال گذشته، گفت: نتیجه اقدامات منجربه کسب اولین قهرمانی آسیای تکواندو کرمانشاه در رده‌های پایه شد و این نوید را می‌دهد که در آینده قهرمانان بزرگی در تکواندو کرمانشاه داشته باشیم.  

وی در ادامه بااشاره به انتخاب فدراسیون تکواندو ایران به عنوان فدراسیون برتر از سوی فدراسیون جهانی، اظهارکرد: کسب این عنوان نشان از توانمندی و سطح بالای تکواندو ایران و به تبع تکواندو استان‌ها و شهرستان‌‎ها است که همه همدل و همصدا برای رشد تکواندو ایران تلاش می‌کنند.

وی تاکید کرد: تکواندو کرمانشاه نیز به عنوان عضوی از خانواده تکواندو ایران، تلاش دارد تا سهمی از رشد این رشته در ایران داشته باشد و همواره در راستای تحقق این هدف سعی کرده‌ایم.

وی در پایان به برگزاری چهارمین سمینار علمی تخصصی فدراسیون تکواندو هم اشاره کرد و گفت: در این دوره از سمینار که برای اولین بار بصورت بین المللی برگزار شد، سهم استان کرمانشاه از مقالات ارسالی به این سمینار دو مقاله بود که هر دوی آنها به عنوان مقاله برتر پذیرفته شدند که دستاوردی ارزشمند برای تکواندو استان محسوب می‌شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی تکواندو کروناویروس كرمانشاه تکواندو کرمانشاه تکواندو ایران هیات تکواندو شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، هفتمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز-پخش رویش، یکشنبه‌ ۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی بهمن برگزار شد.

در این جلسه ۴ فیلم کوتاه «شیوع» به کارگردانی میثم مرادی، «زخم» به کارگردانی سحر نورمنّور، «گرازها» به کارگردانی غلامرضا جعفری و «قضاوت» به کارگردانی آریا گازُر به نمایش درآمدند و سپس محمد علیزاده‌فرد کارگردان سینمای کوتاه به‌عنوان کارشناس و محمد صابری به‌عنوان مجری‌کارشناس برنامه به نقد این آثار پرداختند.

«شیوع»؛ فیلمی بین تجربی و داستانی

در بخش ابتدایی این نشست، فیلم «شیوع» به کارگردانی میثم مرادی با حضور این کارگردان جوان مورد بررسی قرار گرفت و محمد علیزاده درباره ویژگی «بدون دیالوگ بودن» این فیلم، توضیح داد: خیلی وقت‌ها ساخت فیلم بدون دیالوگ می‌تواند باعث ابهام شود چون شما با طیف مختلفی از مخاطبان روبه‌رو هستید. البته در فیلم‌کوتاه ما با مخاطبان خاص مواجه هستیم؛ افرادی که به شکل خاص سینما را دنبال می‌کنند. در فیلم‌هایی که به سمت این نوع روایت‌ها می‌روند کار سخت می‌شود.

وی ادامه داد: فیلم‌کوتاه «حیوان» ساخته برادران ارک هم تقریبا هیچ دیالوگی ندارد. امسال در جشنواره فیلم کوتاه تهران «ضلعی برای خروج» را هم داشتیم که آن هم دیالوگ نداشت، یک وقت‌هایی روایت این اقتضا را ایجاد می‌کند که فیلم شما دیالوگ نداشته باشد اما یک وقت‌هایی اصرار داریم که فیلم هیچ دیالوگی نداشته باشد. در حالت دوم وقتی فیلم را می‌بینید با خود می‌گویید باید اینجا دیالوگی را می‌شنیدیم.

مرادی هم گفت: زمانی که ایده این فیلم به ذهنم آمد، اینچنین نبود که اصرار داشته باشم تا حتماً دیالوگی در آن نباشد بلکه به این فکر می‌کردم که فیلم چه چیزی می‌طلبد. خودم البته این تجربه را دوست داشتم. من خودم را کامل در فرآیند ساخت فیلم‌کوتاه «شیوع» به‌عنوان اولین فیلمم، رها کردم و به این فکر نمی‌کردم که اگر این کار را کنم کسی خوشش می‌آید یا نه.

این کارگردان ادامه داد: «شیوع» چیزی بین فیلم داستانی و تجربی است. برای تک‌تک اتفاقات داخل فیلم دلیل دارم، البته می‌دانم فیلمی موفق است که نیاز به توضیح نداشته باشد، در عین حال به نظرم فیلمی موفق است که بر سرش بحث شود. از این رو معتقدم فیلمی که همه از آن تعریف کنند موفق نیست.

علیزاده‌فرد توضیح داد: این فیلم نه به آن معنا تجربی است، نه داستانی. چون در فیلم تجربی قرار است یک تجربه جدید در روایت یا تکنیک ببینیم اما من در این فیلم تجربه جدیدی در تکنیک و روایت ندیدم و به تصور من «شیوع» یک فیلم داستانی است که اتفاقاً عناصر داستانی در آن نحیف‌تر به کار رفته است. البته این هم یک مدل از فیلمسازی است. من خودم فیلمسازم و می‌دانم که فیلمسازی چقدر سخت است.

فیلمی که هم می‌خنداند و هم حرف دارد

در ادامه نوبت به فیلم‌کوتاه «قضاوت» به کارگردانی آریا گازر رسید که در ابتدا به صورت مختصر به معرفی خود پرداخت و این فیلم را اولین تجربه کارگردانی‌اش معرفی کرد. سپس علیزاده‌فرد گفت: من «قضاوت» را دو سال پیش در جشنواره فیلم کوتاه تهران دیدم که یادم است بسیار مورد استقبال واقع شد. چون «قضاوت» فیلمی بود که موقعیت‌های کمیک آن به‌خوبی درآمده بود.

گازر درباره شکل‌گیری ایده فیلم «قضاوت» توضیح داد: دغدغه «قضاوت» از دوران تحصیل من در هنرستان می‌آید، در آن زمان همیشه وقتی کلاس داشتیم به دفتر مدیر احضار می‌شدیم که او هم مدام حرف می‌زد و ما کلاس را از دست می‌دادیم. همان موقع فیلم‌هایی را می‌دیدیم که یکی بیشتر از دیگری استانداردهای فیلمسازی را نداشتند! زمانی بیشتر متعجب می‌شدم که می‌دیدم اغلب به این فیلم‌ها خوب پرداخته می‌شد و از جشنواره سالانه هنرستان چند جایزه می‌گرفتند.

وی افزود: به این روند فکر می‌کردم که چگونه می‌توان این موقعیت را به نمایش دربیاورم. وقتی فیلم در پردیس ملت اکران شد عده‌ای در مواجهه با سکانس اول می‌گفتند این دیگر چه فیلمی است! اما از جایی به بعد مخاطب به‌یک‌باره غافل‌گیر می‌شد. البته من خیلی از جشنواره‌ها را به واسطه همین امر از دست دادم چون خیلی از جشنواره‌ها حوصله ندارند تا انتها فیلم را ببینند و وقتی ابتدای فیلم را می‌بینند، گمان می‌کنند یک فیلم کلاسی و آماتور است و آن را پس می‌زنند. ریسک دومی که انجام دادم نام این فیلم است که دم‌دستی است و خودم فکر می‌کنم بدترین اسم را انتخاب کرده‌ایم!

در ادامه علیزاده‌فرد درباره ویژگی‌های «قضاوت» گفت: مدل و خلاقیت گاهی در چینش حوادث و گاهی در اجرای فیلم رخ می‌دهد، خلاقیت در اجرای برخی اتفاقات در «قضاوت» ما را یاد کارهای سروش صحت می‌اندازد. با آنکه در روایت «قضاوت» داریم مدل فیلم در فیلم را می‌بینیم که یک مدل تکراری است، ولی این فیلم در چیدمان حوادث متفاوت است و خلاقیت دارد. خیلی‌ها معتقدند در فیلم‌های کمدی آن چیزی که سبب خنده می‌شود شگفت‌زدگی مخاطب است که این اتفاق چندبار در «قضاوت» رخ می‌دهد.

این کارگردان توضیح داد: پس از پایان برخی از فیلم‌های کمدی، شما وقتی با خودت تنها می‌شوی متوجه می‌شوی فیلم گرچه لحظات مفرحی برای تو داشته اما پیامی نداشته است اما ما با «قضاوت» می‌خندیم، شگفت‌زده می‌شویم و در انتها برای ما حرفی برای گفتن دارد. وقتی «قضاوت» را دیدم بیش از اینکه در قصه آن رابطه یک مدیر مدرسه با دانش‌آموز را ببینم رابطه یک مدیر فرهنگی با یک فیلمساز را دیدم.

چالش‌های روایت یک «زخم»

در ادامه پاتوق فیلم‌کوتاه نوبت به «زخم» به کارگردانی سحر نورمنور رسید که کارگردانش در نشست غایب بود. علیزاده‌فرد درباره «زخم» گفت: در این پکیج از فیلم‌ها، من حس متفاوت‌تری نسبت به «زخم» داشتم، این فیلم را قبلاً هم دیده بودم و باید بگویم پرداختن به برخی از موضوعات در فرهنگ و جامعه ما کار ساده‌ای نیست و «زخم» و «دابر» فیلم‌هایی هستند که موضوعات سختی دارند.

وی ادامه داد: «زخم» علاوه بر اینکه به مسأله بلوغ یک دختربچه می‌پردازد، موضوع احساس‌برانگیز نبود مادر را هم به تصویر می‌کشد که این امر می‌تواند همدلی مخاطب را به دنبال داشته باشد. ضمن اینکه کارگردانی و نویسندگی آن، کار ساده‌ای نبوده و حتی تدوین آن هم به‌اندازه است. همه این موارد کمک می‌کند تا دنیای فیلم برای ما باورپذیر باشد.

این کارگردان سینمای کوتاه، در ادامه در پاسخ به اظهارنظر یکی از مخاطبان مبنی‌بر اینکه «زخم» تنها در پی این بوده است که اشک مخاطب را دربیاورد، گفت: اینکه بگوییم فیلم می‌خواسته اشک مخاطب را دربیاورد و آن را محل اشکال بدانیم درست نیست، چون ما فیلم می‌سازیم که موضوعی را برای مخاطب باورپذیر کنیم. اگر منطق اتفاقات درون قاب درست نباشد، می‌شود پذیرفت که فیلم به دنبال ترحم مخاطب بوده است. اما در این فیلم این‌چنین نیست، «زخم» به لحاظ منطق روایی به دنبال این نبوده که گریه مخاطب را دربیاورد.

استفاده هنرمندانه «گرازها» از عناصر داخل قاب

فیلم «گرازها» به کارگردانی غلامرضا جعفری هم آخرین فیلم‌کوتاهی بود که در پاتوق هفتم مورد بررسی قرار گرفت اما کارگردانش در نشست حضور نداشت.

علیزاده‌فرد درباره این فیلم گفت: از یک جهت موقعیت «گراز» جذاب است اما یک بدی هم دارد و آن، این است که موضوع بکری ندارد. چون در فیلم کوتاه مهم این است که سوژه‌های بکری داشته باشید. در «گراز» از عناصر داخل قاب به شکل هنرمندانه‌ای بهره گرفته شده اما تکراری بودن سوژه و پایان‌بندی بد به آن ضربه زده است.

وی بیان کرد: پایان باز در فیلم‌سازی به این معنا این نیست که به همه موضوعات پاسخی داده نشود، بلکه به این معناست که تنها یکی دو سوال باقی بماند اما پایان این فیلم اصلا رها است.

کد خبر 6092034

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • ۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند