Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@21:14:34 GMT

کره جنوبی به دانشگاه تهران هم بدهکار است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۸۵۸۲

کره جنوبی به دانشگاه تهران هم بدهکار است

دکتر محمود نیلی احمدآبادی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه برنامه های بین المللی و ارتباطات خارجی دانشگاه تهران در دوران شیوع کرونا تعطیل نشده است، اظهار کرد: با شیوع کرونا ویروس و ادامه پاندمی شیوع کرونا تعدادی از دانشجویان خارجی این دانشگاه به کشورهای خود باز نگشتند و دانشجویان مراجعت کرده به کشورهای مبدا نیز تحصیل خود را به صورت مجازی ادامه داده و خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از برنامه دانشگاه تهران برای توسعه دوره های آموزشی بین المللی به شیوع الکترونیکی خبر داد و تصریح کرد: توسعه این دوره ها بستگی به شرایط کشور همکار از نظر شیوع ویروس کرونا دارد و در ترم جاری نیز این دوره ها به شکل مجازی برگزار می شود و اگر پروتکل های بهداشتی اجازه بدهند به صورت حضوری دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد.

دکتر نیلی در خصوص فرصت های مطالعاتی دانشجویان دکتری و اساتید دانشگاه تهران تاکید کرد: در صورتی که  کشورهای دیگر اجازه بدهند و اجرای پروتکل های بهداشتی مانعی را ایجاد نکند دانشجویان دکتری و اساتید را در قالب فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت در امر پژوهشی به دانشگاه های دیگر اعزام خواهیم کرد.

رییس دانشگاه تهران تاکید کرد: شیوع کرونا ویروس برنامه اعزام دانشجویان و اساتید به دوره های کوتاه مدت مطالعاتی را تحت تاثیر قرار داده و علی‌رغم افزایش هزینه ها، بودجه های ما در این زمینه نیز مقداری کاهش پیدا کرده است.

دکتر نیلی خاطر نشان کرد: در حال حاضر با دانشگاه های آلمان، سویس، چین، فرانسه، روسیه، تایوان و غیره برنامه ها و پروژه های مشترک تحقیقاتی و آموزشی داریم.

وی از محدودیت در فعالیت‌های مشترک این دانشگاه با کشور کره جنوبی به دلیل تحریم‌ها خبر داد و گفت:ما یک موسسه مشترک در زمینه فعالیت های پژوهشی با کشور کره داشتیم که این کشور متعهد بود هر ساله مبالغی را به دانشگاه تهران پرداخت کند که متاسفانه دو سال است به تعهدات خود عمل نکرده و مبلغ را پرداخت نکرده‌اند.

منبع: الف

کلیدواژه: دانشگاه تهران شیوع کرونا دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای غزه/ «ما آزاد نیستیم!»
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • پلیس آمریکا با گاز اشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه فلوریدای جنوبی حمله کرد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان