Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@22:13:32 GMT

رصد دشمن!

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۸۷۳۲

دست غرب به‌ویژه آمریکا قبل و بعد از انقلاب به ریختن خون ملت ایران و ملت‌های مظلوم منطقه  آلوده است.آمریکا و اروپا حتی یک‌لحظه از خصومت ورزی علیه  ملت ایران غافل نبوده‌اند.

دو راهبرد اصلی برای مقابله به ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب در دستور کار آمریکایی‌ها بود.

۱- توسل به‌زور برای تغییر نظام

۲- تدبیر برای تغییر نظام از درون

آمریکایی‌ها در راهبرد اول برای تجویز و تمهید

 ضدانقلاب، منافقین، سلطنت‌طلب‌ها، بهاییان مارکسیست‌ها و … علیه ملت و انقلاب اسلامی با مشکل «گله‌داری‌ گرگ‌ها» روبه‌رو  بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر یک از گونه‌ها ضدانقلاب به‌سان‌ گرگ‌هایی بودند که ضمن مخالفت با نظام با خودشان هم درگیر بودند و در پاره کردن یکدیگر از چیزی فروگذار نمی‌کردند. به همین دلیل نمی‌توانستند آن‌ها را در زیر یک سقف جمع کنند. برای هر یک جیره‌ای و علفی در نظر می‌گرفتند در آخورهای جداگانه تا رمقی یابند و تیری به خیمه انقلاب پرتاب کنند. اخیرا آمریکایی ها به این نتیجه رسیده‌اند که جماعت گرگ‌صفت ضدانقلاب و ضد ملت ایران را متقاعد کنند روی براندازی نظام متمرکز شوند و  بحث مدل حکومت جایگزینی را بگذارند برای بعد از سرنگونی! 

عربستان و برخی از قارون‌های منطقه خلیج‌فارس نامزد شدن برای هماهنگی و همگرایی گروه‌های ضدانقلاب و تأمین مالی آن‌ها و کشورهایی که می‌خواهند در براندازی نظام مشارکت کنند.حکام فاسد سعودی برای جبران شکست‌های پیاپی در یمن به این نتیجه رسیدند که همه زنجیره‌ها ضد ایرانی در داخل و خارج را  به هم وصل کنند و جنگ را به درون ایران ببرند. آمریکا و اروپا در نشان دادن راهکارها و راهبردها به سعودی‌ها در جلوی پروژه براندازی و پروسه تغییر نظام ایران حرکت می‌کنند.از اوایل سال ۱۳۹۹ تاکنون بیش از صدوهفتاد فراخوان برای اعتراضات خیابانی از سوی گونه‌های متفاوت ضدانقلاب صورت گرفته است که همگی با هوشیاری مردم و بالا بودن سواد رسانه‌ای ملت به باد فنا و مسخره‌گی و رسوایی رفته است.راهبرد دوم آمریکایی در براندازی جمهوری اسلامی تدبیر برای تغییر از درون بوده است. غرب همیشه در انتخابات روی کاهش مشارکت و سلب مشروعیت مردمی نظام متمرکز بود اما از سال ۷۶ به فکر این افتاد با حمایت از یک ضلع رقابت در انتخابات‌ها و حمایت ظاهری مسیر براندازی را هموار کند. از اول این راهبرد دو نبرد نرم  کارسازی کرد یکی در سال ۷۸ و دیگری در سال ۸۸ در اولی به بهانه تعطیلی روزنامه سلام و دومی با اسم رمز « تقلب » دو اردوکشی خیابانی را تدارک دید که با هوشمندی رهبری و مردمی از آن عبور کردیم. مخاطب آمریکایی‌ها در راهبرد عوام‌فریبی نخبگان و طبقه روشنفکر و امیدوار کردن آن‌ها به گفت‌وگو و مذاکره  برای حل مشکلات بود آن‌ها می‌خواستند که  القا کنند که  با عادی‌سازی روابط با غرب به‌تدریج مشکلات کشور حل می‌شود و حل مشکلات راه‌حل داخلی ندارد. حل آن‌ها منحصرا درگرو پذیرش خواسته‌های غرب است.آن‌ها خواست اصلی آمریکا و غرب را در گفت‌و‌گوها پنهان می‌کردند و چهره کریه مستکبر غارتگر، عهدشکن، زورگو، جنایتکار ، مداخله‌گر و زیاده‌خواه هم از سوی آن‌ها و هم از سوی کسانی که در جریان تحریف  انقلاب بودند مخفی نگاه داشته می‌شد.

اما آگاهان و انقلابیون اصلی به‌ویژه امام و رهبری آگاه ایران می‌دانستند آمریکایی‌ها یک دولتی در ایران می‌خواهند مثل دولت پهلوی به‌سان «بره» در برابر «گرگ» باشد و یا به‌سان «برده‌ای» در برابر ارباب که هر چه گفتند بی‌بروبرگرد قبول کند. دولت‌های «اصلاحات» و «تدبیر» فریب چهره  بزک شده آمریکا را خوردند و تن به مذاکرات دادند و دیدند که نتیجه مذاکرات و توافق با سدّ بدعهدی و نقض پیمان و تحمیل خسارات عظیم مادی و معنوی حیثیتی روبه‌رو شد.این اعترافات در دولت کنونی فوق‌العاده ارزشمند است که رئیس دستگاه دیپلماسی ما اعتراف کرد؛ «توافق با آمریکا به‌اندازه جوهر روی کاغذ ارزش ندارد»

«رئیس‌جمهور ما هم گفت مذاکرات با آمریکا دیوانگی است.»

قرار بود ما با مذاکرات مشکلات کشور را حل کنیم. اما گرفتار مشکلاتی شدیم که در طول ۴۱ سال انقلاب تاکنون بی‌سابقه است. سقوط ارزش پول ملی ، تورم افسارگسیخته، گرانی‌های بی‌حساب‌وکتاب، افزایش انفجار آمیز حجم نقدینگی، کاستن حرکت و شتاب علمی در حوزه هسته‌ای و … کمترین آفت این گفت‌و‌گوها بود برجام با دستاورد تقریبا هیچ تیر خلاصی بود به هرگونه نگاه به غرب برای گره‌گشایی و نیز پایان راهبرد دوم آمریکا مبنی بر امید داشتن به جریانی در داخل برای تغییر «رفتار» و یا «تغییر نظام» چون این راهبرد چوب حراج  به سرمایه اجتماعی این جریان بود. نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی این حقیقت را به‌وضوح نشان می‌دهد.

دشمن اکنون به تدارک یک ضربه از درون برای اسقاط نظام فکر می‌کند. به همین دلیل همه قدرت خود را بر تشدید تحریم‌ها متمرکز کرده است.

آن‌ها فکر می‌کنند که با تشدید فشار اقتصادی لایه‌های زیرین اجتماعی را می‌توانند برای اعتراض و تشویق به  حضور در کف خیابان‌ها فعال کنند. لذا اولین هدف آن‌ها دسترسی آسان و نرم به لایحه‌های مختلف اجتماعی است.

سرمایه‌گذاری عظیم روی بسط شبکه‌های اجتماعی در دستور کار آن‌هاست.

آن‌ها اکنون به هم‌افزایی و هم‌گرایی بین رسانه‌های داخل و خارج فکر می‌کنند البته تجربه‌ چهار دهه گذشته نشان داده است هر چه بیشتر سرمایه‌گذاری می‌کنند کمتر نتیجه می‌گیرند.امروز ملت ایران باید هوشیارتر از هر زمان دست به ماشه باشد باید بپذیریم امروز تمامی کفر در برابر تمامی ایمان قرار دارد. تقابل اسلام و کفر مسئله اصلی ماست. رصد جریان تحریف و مقابله با آن باید در دستور کار رسانه‌های انقلابی و مردمی و مستقل باشد.

کمک به دولت تا پایان دوره که در ریل پاسخگویی مطالبات معیشتی مردم حرکت کند یک وظیفه است. سخن آخر اینکه همه این تلاش‌ها باید منجر به روی کار آمدن یک دولت جوان و انقلابی و حزب‌اللهی شود تا بتواند در برابر راهبرد «سخت» و «نرم » آمریکا و اروپا بایستد.در این معرکه یک سال مانده به پایان کار دولت باید مراقب کسانی که می‌خواهند جای طلبکار و بدهکار را در دستگاه دیپلماسی کشور عوض کنند باشیم. در برابر کسانی که نمی‌خواهند در برابر قلندری‌های آمریکا تدبیر کنند و مرتب نسخه تحقیر می‌پیچند، بایستیم.

کسانی که فکر می‌کنند با آمدن بایدن اوضاع عوض می‌شود و دوباره دستگاه  دیپلماسی کشور را به‌جای همت به روابط راهبردی با شرق  و همسایگان ببرند در دالان‌های گفت‌و‌گوهای تودرتو یا غافل هستند یا خائن یا جاهل درهرصورت این جماعت در مسیر دستیابی ملت به حقوق حقه خود و تأمین منافع ملی اخلال می‌کنند، باید از صحنه دیپلماسی کشور حذف شوند.

محمدکاظم انبارلویی

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا انقلاب خلیج فارس انقلاب آمریکا روزنامه رسالت سلطنت طلب ها آمریکایی ها برای تغییر تغییر نظام ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۸۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیونل مسی والیبال دشمن رویای بزرگ ایران!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال آرژانتین با سرمربیگری مارسلو مندز پس از ناکامی در کسب سهمیه مستقیم المپیک در سال گذشته، امسال با تمام قوا برای گرفتن بلیط پاریس به لیگ ملت‌های والیبال خواهد آمد، تا همانند دوره‌های گذشته یکی از دو نماینده آمریکای جنوبی در این تورنمنت معتبر باشد.

*وضعیت خوب در رنکینگ جهانی:
تیم آرژانتین در حال حاضر با 314.35 امتیاز در رتبه ششم رنکینگ فدراسیون جهانی والیبال قرار دارد و فاصله خیلی خوبی با تیم‌هایی که سهمیه کسب نکردند دارد و اگر طبق روال فصل‌های گذشته در لیگ ملت‌های والیبال کار کند کار آسانی برای گرفتن سهمیه از طریق رنکینگ دارد.

*جنگ با لیونل مسی والیبال
لوسیانو دچکو کاپیتان و پاسور این تیم ستاره و امید اول آرژانتینی‌ها خواهد بود، او از سال 2006 پیوسته عضو تیم ملی کشورش بوده و یکی از رکوردداران بازی‌های ملی است. دچکو یک هنرمند تمام عیار است و پاس‌های او مثل یک اثر هنری زیباست. دچکو یکی از بهترین پاسورهای تاریخ والیبال است و حتی بسیاری به او لقب لیونل مسی والیبال را داده‌اند. ایران اگر بتواند با سرویس خوب اجازه رسیدن دریافت سالم و رسیدن توپ به دچکو را ندهد شانس زیادی برای پیروزی در این نبرد مهم خواهد داشت. دیگر ستاره‌های این تیم فاکوندو کونته، آگوستین لوزر، مارتین راموس، لوسیانو ویسنتین،  لوسیانو پالونسکی، ازکوییل پالاسیوس و سانتیاگو دانانی هستند.

*حضور در جمع هشت تیم اول هدف آنها:
تیم آرژانتین که معمولا در لیگ ملت‌های والیبال خوب نتیجه نمی‌گیرد این‌بار اما در صدد کسب بهترین نتیجه خواهد بود تا علاوه‌بر صعود به جمع هشت تیم نهایی لیگ ملت‌ها، سهمیه المپیک را نیز کسب کنند. این تیم در دور قبلی در لیگ ملت‌ها در دور مقدماتی پنجم شد و در مرحله یک چهارم مغلوب ایتالیا شد.

*چهارمین بازی ایران برابر این تیم در لیگ ملت‌ها:
تیم ملی والیبال ایران در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال در شهر ریودوژانیرو باید هفتم خردادماه در مسابقه چهارم خود به مصاف آرژانتین برود که با توجه به عدم کسب سهمیه المپیک این بازی برای هر دو تیم حیاتی خواهد بود.

با توجه به اینکه رنکینگ آرژانتین بسیار بالاتر از ایران است برد سه بر صفر یا سه بر یک تیم ملی امتیازات فراوانی در رنکینگ به حساب ایران واریز خواهد کرد. در آخرین بازی دو تیم در لیگ ملت‌های والیبال تیم آرژانتین سه بر دو ایران را شکست داده است.

دیگر خبرها

  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • لیونل مسی والیبال دشمن رویای بزرگ ایران!
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی