Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@12:46:41 GMT

فارس من| حذف سایه‌ی دلالان از خرمای خشت

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۸۷۹۱

فارس من| حذف سایه‌ی دلالان از خرمای خشت

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، چندی پیش بود که سوژه‌ای در سامانه "فارس من" خبرگزاری فارس با عنوان «سود فروش خرما در جیب دلالان خشتی استان فارس» به ثبت رسید که با به حدنصاب رسیدن حمایت‌ها از این کمپین، خبرنگار فارس مطالبه ثبت‌شده را از سوی مسوول مربوطه پیگیری کرد.

ابتدا یکی از کشاورزان شهر خشت در گفتگو با فارس در این خصوص اظهار کرد:خرمای منطقه ما به معروفی پسته رفسنجان بوده و حدود ۹۰ درصد آن به دلیل کیفیت بالایی که دارد صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خرمای شهر ما توسط دلالان در کشوری مانند عراق حدود دو دلار به فروش می‌رسد، عنوان می‌کند: این در حالی بوده که همان خرما از باغدار یک‌چهارم این قیمت و یا کمتر به خرید می‌رسد.

رنجبر اضافه می‌کند: خرمای خشت در کشور خودمان نیز به قیمت ۲۵ هزار تومان به فروش رسیده و این در حالی است که از کشاورز ۹ یا ۱۰  هزار تومان خریده می‌شود.

این کشاورز محلی در ادامه می‌گوید: فروش محصول زیر ۱۵ هزار تومان به‌صرفه نیست اما به دلیل بدهی و چک‌هایی که داریم، مجبور به فروش با این تعرفه هستیم.
 
وی با بیان اینکه درآمد اصلی مردم این منطقه از همین باغ‌ها و کشت خرما است، افزود: به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی تاکنون بسیاری از کشاورزان باغ‌های خود را فروخته و در جاهای دیگری سرمایه‌گذاری کرده‌اند و این در حالی است که هیچ مسئولی پاسخگو و پیگیر دغدغه کشاورزان منطقه نیست.

در ادامه خبرنگار فارس موضوع را از سوی مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس پیگیری کرد.

صمد رنجبری در گفتگو با فارس سه راهکار پیشنهادی را جهت حذف دلار برای فروش محصولات کشاورزان خشتی ارائه داد.

وی با اشاره به اینکه خرید خرما توافقی بوده و تضمینی نیست، اظهار می‌کند: تعاون روستایی استان این آمادگی را دارد که محصولات را باقیمتی توافقی و بالاتر از قیمت تمام‌شده کشاورزان خریداری کند.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس می‌گوید: کشاورزان یا از طریق تعاون روستایی شهرستان خود و یا از طریق انجمن خرمای استان به سازمان جهاد کشاورزی درخواست بدهند تا نیروهای ما وارد منطقه شده و محصولات را خریداری کند تا از این طریق دلال حذف و از چند دسته شدن جلوگیری شود.

رنجبری در ادامه عنوان می‌کند: به کشاورزان و تولیدکنندگان توصیه می‌کنیم که به‌صورت زنجیره‌ای فعالیت کرده و با شرکت‌های تولیدی و یا بسته‌بندی قرارداد ببندند و کشاورزی قراردادی داشته باشد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس راهکار بعدی را عرضه مستقیم محصولات عنوان کرده و می‌گوید: شهرداری بازارچه‌هایی را به‌صورت قراردادی در اختیار سازمان جهاد کشاورزی قرار می‌دهد که کشاورزان می‌توانند تولیدات خود را به‌صورت مستقیم از باغ یا مزارع آورده و در آنجا بفروشند که تعاون روستایی منطقه می‌تواند به نمایندگی از تمامی کشاورزان این کار را انجام دهد.

وی اضافه می‌کند: این نیز راهکار دیگری برای حل مشکل بازار و حذف دلالانی است که محصول کشاورزان را با پایین‌ترین قیمت خریده و با گران‌ترین قیمت  به مصرف‌کننده می‌فروشند.

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: خرما کشاورزی توسعه کشاورزان جهاد کشاورزی فارس مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ سردار  تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفت‌وگویی تلویزیونی به‌مناسبت روز ملی خلیج فارس با بیان اینکه ۱۰ اردیبهشت‌ماه روز پایان اشغالگری ۱۱۷ ساله پرتغالی‌ها در خلیج فارس است، اظهار داشت: پرتغالی‌ها در سال ۱۵۰۸ میلادی به خاطر اهمیت خلیج فارس به این منطقه آمدند و تا سال ۱۶۲۲ میلادی در اینجا حضور داشتند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه با بیان اینکه خلیج فارس به لحاظ اقتصادی جایگاه مهمی دارد، افزود: ۴۰ درصد گاز و ۶۲ درصد نفت منطقه در خلیج فارس است و این اهمیت بالای منطقه را نشان می‌دهد.

سردار تنگسیری ادامه داد: خلیج فارس به لحاظ امنیتی بسیار مهم است و ما بار‌ها پیام صلح و دوستی به کشور‌های همسایه داده‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه ما به دنبال برقراری امنیت در خلیج فارس هستیم، افزود: بیگانگان به دنبال دو هدف شوم حضور نامشروع و فروش سلاح در خلیج فارس هستند. آنها از هزاران مایل دورتر به این منطقه می‌آیند و مشخص است که به دنبال امنیت منطقه نیستند؛ در حالی که ما پیام صلح، دوستی و برادری را به کشور‌های مسلمان منطقه دادیم و بر منافع دو جانبه با کشور‌های منطقه تأکید داریم.

سردار تنگسیری با بیان اینکه افتخار داریم که امنیت تنگه هرمز و تردد روزانه ۸۳ فروند کشتی را در خلیج فارس برقرار کنیم، یادآور شد: امروز راهبرد ما در خلیج فارس، صلح، برادری، امنیت و دوستی است و معتقدیم که بیگانگان مخل امنیت خلیج فارس هستند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر توسعه اقتصادی یا دریامحور کشور عنوان کرد: مسئولان باید فرمان معظم‌له را اجرا و همچنین زمینه آشنایی جوانان را با دریا و جزایر ایجاد کنند؛ در همین زمینه ما سال ۱۳۹۰ راهیان نور دریایی را ایجاد کردیم که امیدواریم ادامه یابد.

دیگر خبرها

  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!