Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستوده گفت: با مشارکت بخش خصوصی از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های آبرسانی در این استان سرمایه‌گذاری شد.

«منصور ستوده»  به خبرنگار شبستان در همدان  گفت: طرح‌ها حوزه آبرسانی در هفته دولت پراکنده است و بیشتر این طرح‌ها با سرمایه گذاری بالا در «پویش الف_ب_ایران» بهره‌برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان با اشاره به مشارکت بخش خصوصی برای سدسازی در استان اظهار داشت: مهمترین این سرمایه‌گذاری مربوط به سد خرمرود است که با سرمایه‌گذاری ۳۳۷ میلیارد تومان نزدیک به ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

وی عنوان کرد: سد گرین نیز با مشارکت بانک‌های کشاورزی، تجارت و صادرات و با سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیارد تومان در دست ساخت است.

 

وی ادامه داد: آبرسانی به همدان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومانی قرارگاه خاتم‌الانبیا و همچنین تصفیه خانه ملایر با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان از دیگر طرح‌ها است.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: تصفیه‌خانه شهرستان تویسرکان نیز با اعتبار ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با مشارکت بخش خصوصی و به صورت بی.او.تی، اجرا شده و اکنون ۶۵ درصد پیشرفت دارد.

 

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۱۸۷ میلیارد تومانی بخش خصوصی در دیگر حوزه‌ها بیان کرد: در سال‌های گذشته در دولت یازدهم و دوازدهم طرح‌های خوبی در حوزه آبرسانی همدان اجرا شده است.

 

ستوده افزود: در این سال‌ها سدهای سرابی تویسرکان، کلان ملایر، نعمت‌آباد اسدآباد، و شنجور رزن با هدف حفظ محیط زیست و تامین حق آبه‌های کشاورزی به بهره‌برداری رسید.

 

وی عنوان کرد: گنجایش ذخیره آب در همدان ۹۲ میلیون متر مکعب بود که با بهره‌برداری از این سدها این ظرفیت به ۱۲۶ میلیون متر مکعب افزایش یافت.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: سه تصفیه خانه با ظرفیت یک هزار و ۶۵۰ لیتر در ثانیه در استان فعال بود که اکنون این تعداد به ۶ عدد و ظرفیت ۶هزار و  ۱۲۵ لیتر در ثانیه افزایش یافته است.

 

وی اضافه کرد: سدهای اکباتان، آبشینه، کلان، نعمت‌آباد و شیرین‌سو به عنوان سدهای قابل سرمایه‌گذاری برای توسعه گردشگری به سرمایه‌گذاران معرفی شده‌اند.

 

ستوده با اشاره به اینکه واگذاری اجرای طرح‌ها به بخش خصوصی یکی از مهمترین رویکردهای این شرکت است، افزود: طرح انتقال آب از سد تالوار به همدان به طول ۱۴۰ کیلومتر و ۶۳ درصد پیشرفت در دست ساخت است.

 

وی ادامه داد: این طرح از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۳ به همدان محسوب می‌شود که سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پیشبرد آن نیاز است؛ این طرح به دلیل تامین نشدن به موقع اعتبارات تا کنون تکمیل نشده است.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با اشاره به اینکه در بخش تعادل بخشی کارهای خوبی در استان صورت گرفته بیان کرد: در این مدت بخش زیادی از رودخانه‌های مهم استان که از سیلاب آسیب دیده بودند، لایروبی شدند.

 

وی افزود: در هفت سال گذشته نزدیک به ۱۳۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان لایروبی شدند و تعداد ۱۴۳ مورد رپرگذاری (نشانه گذاری)  برای حفظ حریم آن‌ها صورت گرفته است.

 

ستوده نصب کنتورهای هوشمند را از مهمترین برنامه‌های این شرکت دانست و بیان کرد: تا به امروز چهار هزار و ۹۸۰ کنتور هوشمند آب  بر روی چاه‌های استان نصب شده است که بر اساس آن ۳۵ درصد این چاه‌ها به کنتور مجهز شده‌اند.

 

وی تاکید کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۳ که طرح حفظ آب های زیرزمینی آغاز شد، چهار هزار و  ۳۲۸ چاه غیر مجاز با دستور حکم قضایی پر شده‌اند که بر این اساس نزدیک به ۲۸۳ میلیون متر مکعب در مصرف آب‌های زیرزمینی صرفه جویی شد.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با اشاره به اینکه در مجموع طول این چاه‌ها ۱۵۰ هزار متر تخمین زده می‌شود، گفت: دستگاه‌های اندازه‌گیری به صورت ماهانه سطح آب‌های زیر زمینی را کنترل می‌کنند که آمار نشان می‌دهد در برخی از دشت‌ها پایین آمدن آب متوقف شده و در برخی از دشت‌ها همچون نهاوند و اسدآباد سطح آب زیرزمینی افزایش یافته که حاصل طرح تعادل بخشی است.

 

وی با اشاره به اینکه میانگین بارش بلند مدت در همدان ۳۴۰ میلیمتر در سال است، اظهار داشت: از ابتدای سال آبی جاری تا کنون به صورت میانگین ۴۶۰ میلیمتر بارش در سطح استان ثبت شده است که این میزان نسبت به پارسال ۳۴ درصد کاهش و نسبت به بلند مدت ۳۲ درصد افزایش داشته است.

 

ستوده بیان کرد: سدها نقش مهمی در حفظ منابع آبی دارند، گنجایش کل سدهای استان ۱۲۶ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر ۷۶ درصد از این ظرفیت پر است.

 

وی گفت:‌ ظرفیت برداشت ۱۵ میلیون متر مکعب در سال داشت که با انتقال خط ۴۰ کیلومتری انتقال آب از تصفیه خانه همدان، این چاه ها پلمب شدند.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان ادامه داد: اکنون برای کارکرد ۱۰۰ درصدی تولید برق در نیروگاه، سالانه ۱۰ میلیون متر مکعب آب از این تصفیه خانه به آن منتقل می‌شود.

 

وی اضافه کرد: ۶۳۰ هزار متر مکعب نیز از این تصفیه خانه به پتروشیمی هگمتانه اختصاص یافته که خط انتقال آن به طول ۱۱ کیلومتر اجرا شده است.

 

ستوده خاطرنشان کرد: سه میلیون متر مکعب نیز مجوز انتقال پساب تصفیه شده فاضلاب همدان نیز  برای  منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد تخصیص یافته است که امیدواریم موجب شکوفایی منطقه و شهرستان فامنین شود.

 

 

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: جذب سرمایه گذاری استان همدان شرکت آب منطقه ای مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان میلیون متر مکعب سرمایه گذاری میلیارد تومان تصفیه خانه بخش خصوصی چاه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۹۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احمد باقری پور در جلسه زمانبندی افتتاح این طرح‌ها که با ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیرعامل و معاونین آب و فاضلاب کشور و همچنین جانشین قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، گفت: پروژه‌های محرومیت زدایی برای تامین آب ۵۸ روستای استان یزد در قالب طرح جهاد آبرسانی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجرا است که در این جلسه در مورد برنامه زمانبندی بهره برداری این پروژه‌ها در ۳۱ روستا تا پایان امسال برنامه ریزی شد.   او با بیان اینکه طرح‌های آماده بهره برداری در شهرستان‌های خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارند افزود: با بهره برداری از این طرح‌های محرومیت زدایی پنج هزار ۷۶۳ خانوار روستایی با جمعیت ۱۹ هزار و ۷۷۰ نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می‌شوند.   معاون توسعه و بهره برداری آبفای استان یزد ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها در ۳۱ روستای استان بالغ بر هزار میلیارد ریال از محل طرح ملی محرومیت زدایی از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هزینه شده است.   باقری پور بر ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امیدآفرینی بین روستائیان تاکید کرد و اظهار داشت: عملیات آبرسانی به این روستا‌ها شامل ۱۵ روستا در مجتمع آبرسانی بخش بهمن ابرکوه، ۹ روستا در مجتمع آبرسانی عقدای اردکان و هفت روستا در مجتمع آبرسانی بختیاری و شهریاری خاتم است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵۱۱ روستای فاقد آب شُرب سالم در کرمانشاه ظرف ۳ سال
  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • خط دوم آبرسانی سد درودزدن به شهر صدرا انجام شد
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو