Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:24:59 GMT

۹۰ درصد پروژه‌های سلامت کاشان خیرساز است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۰۸۵۶

۹۰ درصد پروژه‌های سلامت کاشان خیرساز است

گروه استان‌ها - رئیس مجمع خیران سلامت شهرستان کاشان با بیان اینکه ۹۰ درصد پروژه‌های سلامت کاشان خیرساز است، گفت: ۱۳.۵ میلیارد تومان تجهیزات توسط خیران سلامت در سال جاری خرید و اهدا شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسین نیکزاد صبح امروز در جمع خیران سلامت با بیان اینکه کار خیر‌ان در کاشان سابقه طولانی دارد، اظهار داشت: بیش از 90 درصد از پروژه‌های سلامت در کاشان خیرساز است و این نشان‌دهنده فعالیت بالای خیران در حوزه سلامت است در حالی که افراد خیر در بسیاری از حوزه‌های مختلف فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کاشان و آران و بیدگل یک مجمع خیرین سلامت دارد، افزود: ساماندهی خیران و هدایت کمک‌ها به سمت پروژه‌های اولویت‌دار از جمله اهداف تشکیل مجمع خیران سلامت شهرستان کاشان است به نحوی که در احداث و تکمیل مراکز درمانی و در حوزه‌های آموزش و دیگر حوزه‌های مورد نظر حضور فعال دارد.

تهران| بی‌اعتنایی شهرداری گلستان به سلامت مردمحوزه سلامت حضوری موثر در بستر فضای مجازی دارد/بیمه سلامت سازمان الکترونیک‌محور استصدیقی: تجهیز ورزشی خوابگاه‌ها در جهت سلامت دانشجویان است

رئیس مرکز خیرین سلامت شهرستان کاشان ضمن اشاره به نظارت و پیگیری مشکلات خیران در طول ارائه خدمات خود گفت: در سال 84 این مجمع تشکیل شد و با تشکیل مجمع خیران سلامت کشوری این اقدامات رسمیت گرفت به نحوی که بیش از 55 پروژه درمانی از سال 87 آغاز شده که که بسیاری از پروژه‌ها افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از 13.5 میلیارد تومان خیران تجهیزات درمانی تهیه و اهدا کردند، گفت: خیران در هر زمینه‌ای احساس کنند حضور پیدا می‌کنند و مهم آن است که مجمع خیرین سلامت با هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اولویت بندی اقدام به فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/801/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خیران سلامت پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات همراه دقایقی قبل با استقبال رسمی‌ سید عباس موسوی سفیر‌ ایران در آذربایجان و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها وارد باکو پایتخت آذربایجان شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر گفت: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت ها که محور گفت و گو های امسال است، استفاده خواهد کرد‌.

وی افزود: با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: به این اجلاس به عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و انشالله سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ گفت: نکته بعدی گفت و گوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود.

وی افزود: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات فی مابین توسط دولت دنبال می شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت و گوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: دوستانم برنامه هایی را پیش بینی کرده اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

گفتی است، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند