Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر انگلیس ضمن حمایت از طرح پیشنهادی خود برای اصلاح توافق برگزیت و تاکید بر لزوم حمایت از تمامیت ارضی کشورش، اروپا به اخاذی از لندن در جریان مذاکرات پسا برگزیت متهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس شب گذشته در سخنانی در مجلس نمایندگان این کشور از طرح پیشنهادی خود برای اصلاح توافق برگزیت حمایت کرده و با توجه به قواعد ویژه تصمیم گرفته شده برای شمال ایرلند که بخشی از توافق برگزیت است تاکید کرد: نباید شرایطی ایجاد شود که در آن وضعیت در مرزهای ما توسط یک قدرت خارجی و یا یک سازمان بین المللی دیکته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که اتحادیه اروپا می خواهد مرزهای گمرکی را از میان انگلیس بکشد. جانسون گفت: ما باید از تمامیت ارضی خود دفاع کنیم.

جانسون همچنین اتحادیه اروپا را متهم به اخاذی کرده و تاکید کرد که این اتحادیه در جریان مذاکرات هفت تیر را از روی میز برنداشت و لندن را تهدید کرد که از صادرات این کشور به ایرلند شمالی جلوگیری خواهد کرد.

"بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس اخیرا طرحی برای اصلاح توافق برگزیت ارائه داده که خشم مقامات اروپایی را برانگیخته است.

این طرح وی با انتقادهای داخلی زیادی هم روبرو شده است. پنج تن از نخست وزیرن سابق انگلیس به این تصمیم جانسون انتقاد وارد کرده‌اند.

جان میجر، تونی بلر، گردون براون، ترزا می و حالا دیوید کمرون، از نخست وزیران سابق انگلیس در مناقشات برگزیت آشکارا علیه جانسون موضع گیری کرده‌اند.

این لایحه به "پروتکل ایرلند شمالی" ــ جزئی از توافق خروج با هدف جلوگیری از ایجاد مجدد یک مرز فیزیکی در ایرلند ــ می‌پردازد.

جانسون تلاش می‌کند منتقدان را به رویکرد خود در قبال برگزیت متقاعد کند. وی خطاب به منتقدان خود گفته است: بگذارید ما اتحادیه اروپا را به برداشتن تهدیدهای خود از روی میز واداریم. بگذارید این قانون را اجرا کنیم و از مذاکره‌کنندگان خود و کشورمان محافظت کنیم.

بروکسل از لندن خواسته است که حداکثر تا پایان سپتامبر لایحه اصلاح توافق برگزیت را پس بگیرد.

کمیسیون اروپایی بر این عقیده است که لندن با این لایحه قانونی اعتماد بین اتحادیه اروپا و انگلیس را به‌صورت جدی خراب کرده است.

رای اکثریت نمایندگان پارلمان انگلیس به طرح اصلاح توافق برگزیتپارلمان انگلیس لایحه جانسون برای بازنگری در برگزیت را به رای می‌گذاردانتقاد شدید نخست‌وزیران اسبق انگلیس از رویکرد "جانسون" در مذاکرات پسابرگزیت

وضعیت ایرلند شمالی پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در جریان مذاکرات برگزیت یکی از مهمترین موضوعات مورد اختلاف بین لندن و بروکسل بود. در توافق برگزیت پیش بینی شده است که ایرلند شمالی به مدت چهار سال برخی از مقررات اتحادیه اروپا را رعایت خواهد کرد. این در حالی است که در لایحه دولت بریتانیا پیش بینی شده است که این کشور می تواند به طور یکجانبه برای ایرلند شمالی در زمینه امور تجاری تصمیم گیری کند.

شب گذشته نمایندگان پارلمان انگلیس در اولین رای گیری به طرح بحث برانگیز جانسون برای اصلاح توافق برگزیت رای مثبت دادند. 340 نماینده پارلمان به این طرح جانسون رای مثبت داده و 263 نماینده هم با این لایحه مخالفت کردند. پیش از این رای گیری درخواست اپوزیسیون برای توقف این قانون رد شده بود.

این رای گیری تنها به عنوان نوعی سنجش شرایط انجام گرفت و بحث ها درباره این طرح قانونی در روزهای آینده ادامه خواهد داشت و رای گیری اصلی در یک هفته آینده انجام خواهد گرفت. بعد از آن این قانون باید در مجلس اعیان تصویب شود.

لندن و بروکسل پس از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا در روز 31 ژانویه سال جاری میلادی (11 بهمن 98) گفتگوهای دوجانبه بر سر آینده روابط خود را آغاز کردند.

دوران انتقالی برگزیت بنا به توافق انجام شده تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت جریان مذاکرات اتحادیه اروپا ایرلند شمالی رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود

یکی از مسئولان جنبش جهاد اسلامی با اشاره به هماهنگی و وحدت موضع همه گروه‌های فلسطینی در مذاکرات آتش‌بس غزه اعلام کرد که پیشنهاد جدید رژیم اشغالگر در مذاکرات تفاوت اساسی با پیشنهادات قبلی نداشته و همین امر رسیدن به توافق را بعید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحرکاتی که اخیرا برای فعال‌سازی مجدد مذاکرات قاهره درباره آتش‌بس غزه انجام شده، «احسان عطایا» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی درباره تحولات اخیر مربوط به مذاکرات آتش بس غزه اعلام کرد که سند پیشنهادی جدیدی که رژیم اشغالگر در مذاکرات ارائه داده هیچگونه تفاوت اساسی با پیشنهادات قبلی ندارد و بنابراین رسیدن به توافق بسیار بعید و دشوار به نظر می‌رسد.

احسان عطایا در گفتگو با المیادین اظهار داشت که برخلاف گفته‌های آمریکا که می‌خواهد جهان را فریب دهد پیشنهاد ارائه شده در این مذاکرات اصلاً سخاوتمندانه نبوده و خواسته‌های مقاومت را برآورده نمی‌کند.

وی تصریح کرد که پیشنهاد جدیدی که صهیونیست‌ها ارائه داده‌اند حاوی خلأ‌های بزرگ و تلاش‌های مخرب و خبیثانه است.

این مسئول جهاد اسلامی گفت که بیش از 90 درصد این پیشنهاد همانند پیشنهادات قبلی بوده و تغییر واقعی و اساسی در آن دیده نمی‌شود.

احسان عطایا در ادامه به هماهنگی و اتحاد کامل همه گروه‌های فلسطینی و موضع واحد آنها در مذاکرات اشاره و تاکید کرد که هماهنگی و وحدت بین جنبش جهاد اسلامی و حماس در بالاترین سطوح خود قرار دارد و ما هر پیشنهادی که می‌توانست منجر به شکاف در صفوف وحدت فلسطینی‌ها شود را رد کردیم.

این عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح اظهار داشت که تاخیر در حمله رژیم اشغالگر به شهر رفح مرتبط به موضوع ایجاد اسکله‌ای در ساحل غزه است که آمریکا در تلاش برای ساختن آن می‌باشد.

بازگشت هیئت حماس از قاهره برای تکمیل رایزنی‌هاحماس: تسلیم هیچ فشار آمریکایی در مذاکرات نمی‌شویم

 احسان عطایا هدف از ایجاد این اسکله را تبدیل گذرگاه‌های غزه به گذرگاه‌های محاصره شده توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی دانسته و تاکید کرد که واشنگتن در تلاش برای تغییر واقعیت میدانی است.

وی تصریح کرد که آمریکا همچنان به دنبال تغییر واقعیت جغرافیایی غزه بوده و می‌خواهد به هر چیزی که مربوط به مقاومت است پایان دهد اما رهبری مقاومت به خوبی از نقشه‌های خبیث دشمنان آگاهی دارد.

در حالی که هیئت حماس دیروز برای گفت‌وگو با مسئولان مصری درباره مذاکرات آتش‌بس غزه به قاهره رفته بود، رهبری این جنبش طی پیامی به گروه‌های مقاومت فلسطین به تشریح مواضع این جنبش درباره مذاکرات قاهره برای رسیدن به آتش بس در غزه پرداخت.

در این پیام آمده است: هیئت حماس به قاهره رفت و در آخرین پیشنهادی که به جنبش ارائه شد، درباره چندین موضوع مشورت و رایزنی کرد. این هیئت به توضیحات و نقطه نظرات میانجیگران مصری و قطری در خصوص جزئیات پیشنهاد اخیر گوش فرا داد.

پیش از این «سامی ابوزهری» یکی از رهبران حماس اعلام کرده بود: ما همچنان در حال بررسی پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع حماس که از طریق میانجی‌ها دریافت شد هستیم و هنوز برای تصمیم‌گیری جهت پاسخ به آن زود است.

ابوزهری تأکید کرد: جنبش حماس هرگز هیچ توافقی را که شامل توقف کامل تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.حماس به برادران مصری و قطری اطمینان داده است که برای دستیابی به توافق جدی است اما تسلیم هیچ فشار آمریکایی نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • در حمله با چاقو در لندن ۴ نفر زخمی شدند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • دستگیری سارق مامورنما با ۸ فقره اخاذی در مشهد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • بازرس قلابی اتوبوسرانی در مشهد دستگیر شد